Cum sa iti faci invitatii fumatori sa se simta bine la tine acasa? Ofera tigari electronice

Recent am petrecut la mine acasa o seara cu prietenii mei, printre ei si cativa fumatori. Este adevarat ca am reusit sa ii conving pe multi din cercul meu de prieteni sa foloseasca tigara electronica si multi au renuntat la fumat, dar mai sunt cativa care nu vor si pace. Iar cum la mine in casa nu se mai fumeaza de vreo trei ani si o luna, normal ca scrumierele sunt ascunse iar mirosul de tutun a disparut complet de pe haine, mobila, am zugravit si peretii deci nu a mai ramas nici urma de anii gloriosi de fumat. Acum am incarcatoare de DSE901, DSE510, EGo Vipercig si lichide de oferit. 🙂

Si revenind la prietenii mei fumatorii care au venit in vizita… ce sa ma fac cu ei sa nu ii fac sa se simta prost. E foarte aiurea faza asta sa stiti, cand inviti pe cineva la tine fumator, inafara faptului ca imediat simti mirosul de tutun ce persista in jurul lui (pentru ca dupa ce devii aburitor de tigara electronica nasul tau devine detector de fum de tigara), nu iti vine nici sa il lasi sa fumeze in casa, ca trei zile stai cu geamul deschis. Pe frigul asta sa iasa mirosul de tutun din casa e grav… si parca tot ti se pare ca mai miroase. Sa ii trimit pe balcon, iarasi este destul de incomod, este frig, intuneric, imbolnavesc oamenii.

Nu am avut ce sa le fac decat sa ii las sa fumeze la bucatarie la geam si sa las in permanenta acel geam deschis. Plus de asta din politete am stat si langa ei si am aburit o tigara electronica, ca de, eram gazda. Imi dau seama ca nu este tocmai comod pentru ei si nici pentru mine, dar asta este situatia.

Si cel mai tare ma enerveaza ca inainte cand fumam nu stiu cum naibii nu ma deranja deloc mirosul, puteam sa fumez in orice camera si nu simteam nimic. Acum sa aprinda cineva o tigara la mine in sufragerie, simt ca toti porisorii mei din nas se zbat ca disperatii si parca ii aud cum se sufoca de la fum.

Abia astept sa treaca anii si sa abureasca toata lumea tigari electronice ca sa nu mai existe tot felul de discutii si sa avem cu totii un punct comun. :))

Anunțuri

1 comentariu

  1. adevarat,am aproape 6 luni decand nu mai fumez tutun,am tras cateve fumuri dintr-o tigara normala si ma luase ameteala,plus ca am sinmit tutunul in plamani cum se scurge plus senzatia de amar in gura


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s