Cum putem sa punem capat fumatului cu tigara electronica

In caz ca nu stiati in Romania are loc, in fiecare an, in a treia joi a lunii noiembrie, Ziua Nationala fara Tutun. O initiativa frumoasa care are ca obiectiv atragerea atentiei tuturor asupra pericolelor expunerii la fumul de tigara, dar si asupra faptului ca fiecare dintre noi are dreptul de a alege sa traiasca sanatos. Potrivit ultimelor studii, in Romania mor anual 33.000 de persoane din cauza fumatului.

Anul acesta Ziua Nationala fara Tutun se sarbatoreste astazi, 15 noiembrie 2012. Sloganul propus de organizatori pentru 2012 este „Castiga independenta fata de tutun.”

Pentru ca sunt printre fostii fumatori fericiti care au reusit sa renunte la fumat cu tigara electronica doresc sa sprijin aceasta initiativa si sa ii incurajez si pe altii sa renunte la fumat.

Dragi fumatori, nici nu va inchiputi cat de bine este sa nu mai fumezi tigari obisnuite. Stiu ca probabil vi se pare ca exagerez, pentru ca asa mi se parea si mie cand imi povesteau cei din jur, insa trebuie sa stiti ca nu este deloc asa. Senzatia aceasta pe care o simt eu de cand am renuntat la fumat cu tigara electronica este o senzatie pe care o intelegi numai atunci cand renunti. Cei care citesc acest forum si care sunt utilizatori de tigari electronice pot sa va confirme acest lucru.

Am fumat peste 14 ani, nu am vrut niciodata sa ma las de fumat si nici acum nu vreau, sunt un nebun imi place viciul asta si probabil ca sunt multi ca mine. Cu toate astea, ma bucur ca un chinez cu o minte sclipitoare a inventat acest instrument, tigara electronica, care m-a ajutat sa imi mentin acest viciu groaznic si, totodata, sa nu mai imi pun sanatatea in pericol.

Asadar, dragi fumatori castigati-va independenta si renuntat la tutun pentru ca viata voastra va fi mai buna!

Anunțuri

1 comentariu

  1. Motivatia fiecarui fumator ?”fumez pentru ca ma relaxeaza !”.Insa,haideti sa vedem si cum ne relazeaza :recent la firma unde lucrez a fost angajat un tip,ce fumeaza 3 pachetede analoage/zi,ceea ce ar insemna 13lei pachetul x3,39lei/zi,x30 de zile ar fi 1160 lei/luna.Oare cat de relaxat credeti ca a fost,cand i-am spus ca diferenta dintre vapatul meu si fumatul lui este de 1010 lei/luna?Este o suma de bani pe care nimeni nu s-ar supara sa-i primeasca asa din senin.Pentru ca pe mine vapatul -sivapez la greu -ma costa la 150lei/luna.Asa ca dragi fumatori,daca vreti ca fumatul sa fie relaxant atat psihic,nervos(nu mai cheltui o mica avere),si mai mult,sanatos ,e nevoie de o minora schimbare…schimbi analoaga cu electrica !adio fum,mucuri ,miros greu…Recunosc,ca si in cazul adminului,ca in cazul multora ,imi place viciul ,imi place avand si o statura impozanta ,sa stau cu mana stanga la spate si cu dreapta sa gesticulez cu tigara,….recuunosc ca din EGOISM ,gandindu-ma DOAR la bani,am recurs la electrica ,nu am vrut sa le substitui ,ci doar sa mai reduc din banii pe tigari (insa inevitabilul s-a produs ,si clar ca nu ma plang:)))….asa ca haideti,stimabili fumatori sa pastram viciul ,si sa inlocuim fumatul din necesitate”imi cere orrganismul”,cu vapatul din placere….Aburi densi!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s