Forum tigara electronica: Cine isi mai permite sa isi cumpere tigari?

De cand a inceput criza economica in 2008, romanii au fost nevoiti sa isi evalueze in mod serios cheltuielile, iar fumatorii au fost nevoiti sa adopte decizii dure. Pentru cei mai multi dintre noi, renuntarea la tutun devine o provocare de a te confrunta cu simptomele intolerabile de sevraj.

Apoi, exista si costuri. Din cauza cresterii taxelor, a maririi TVA-ului, a cresterii impozitului pe profit, un fumator a ajuns sa plateasca pentru un pachet de tigari in jur de 12 lei. Cei care fumeaza tigari mai scumpe platesc chiar si mai mult, desi cred ca sunt putini.

Aceasta crestere a pretului pachetelor de tigari este unul dintre motivele principale care i-a determinat pe romani sa renunte la tigarile obisnuite in favoarea tigarilor electronice. Vanzarile de tigari electronice au crescut foarte mult in 2011 si vor continua sa creasca si anul acesta. Pe masura ce perioada de recesiune va continua probabil ca din ce in ce mai multi fumatori vor fi motivati sa renunte.

Dar, acesta nu este un lucru rau, deoarece in timp ce fumatorii renunta cu tigara electronica pentru a-si rezolva problemele financiare, aceasta ii ajuta sa se simta mai bine. Indiferent care este motivul care ii determina sa apeleze la tigara electronica, aceasta aduce cu sine si beneficii asupra sanatatii.

Asadar, dragi fumatori deoarece sezonul de sarbatori se apropie si stiu ca va ganditi deja la cadourile pentru cei dragi, va sfatuiesc sa luati in considerare si tigara electronica. Aceasta ii va ajuta sa mai pastreze cativa banuti in portofele si ii va face sa se simta mai bine.

Reclame

2 comentarii

  1. ehe,degeaba,tigari la bucata si tot se fumeaza,ce eu nu faceam la fel,PT TIGARI MEREU SE GASESC BANI SI CEI CARE LE FABRICA STIU BINE ASTA,HAI MA CE DRACU

  2. Pfff, sunt destul de multi care nu-si „permit”, dar pentru tigari se gasesc oricand resurse financiare… Tigarile electronice dupa parerea mea sunt un mod elegant de a „fuma”, de a inhala nicotina. Sunt oameni simplii, unii chiar fara cultura, care nu au acces la internet, avand acces doar la mass-media care deformeaza aceasta parere despre tigara electronica. Bine, mass-media nu deformeaza aceasta informatie despre tigara electronica, ea deformeaza sau mai bine spus exagereaza de cele mai multe ori, numai ca sa-si faca audienta. Cu timpul devenind din ce in ce mai multi care utilizam tigara electronica, lumea vede si ne intreaba si chiar se ajunge sa se „ingroase randurile celor care vapeaza”. Cu calm, asteptam noi membrii!
    Cu simpatie, Cristina M!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s