Industria de tigari electronice face pregatiri pentru 2013

Cei din industria de tigari electronice se asteapta la cateva schimbari majore in acest an. Tocmai de aceea la sfarsitul lunii ianuarie va avea loc in Las Vegas, „E-Cig Summit 2013”. Acest summit are scopul de a educa membrii din industria de tigari electronice cu privire la modul in care pot lupta, supravietui sau in care ar trebui sa respecte reglementarile care vor veni anul acesta. Va avea loc si un discurs foarte important care va fi sustinut de fostul consilier sef FDA, Ralph Taylor.

Cel mai probabil se asteapta ca FDA sa solicite companiilor de tigari electronice dovezi care sa ateste echivalenta substantiala. Acest lucru inseamna ca trebuie sa demonstreze ca produsele lor sunt identice cu cele pe care le comercializeaza sau ca acestea nu ridica noi intrebari legate de sanatatea publica. Potrivit lui Bill Godshall, un sustinator al tigarilor electronice, au fost depuse 450 de aplicatii substantiale de echivalenta (nu toate pentru tigari electronice) si nu a fost aprobata niciuna, inca. Se pare ca se organizeaza schimbari.

Dupa cum sta treaba se pare ca cei de la FDA nu doresc altceva decat sa puna bete-n roate celor din industria de tigari electronice. Faptul ca aprobarea acestor aplicatii dureaza atat de mult nu face altceva decat sa tina pe loc aceasta industrie, sa impiedice inovarea si dezvoltarea de alte produse noi.

Dar vom vedea ce se va intampla in viitor, probabil luna aprilie va veni cu schimbari surprinzatoare.

Un comentariu

  1. Atata timp cat exista in mass-media, denigrarea tigarii electronice, cred eu, ca ii fac publicitate, chiar daca publicitate negativa. Sunt destul de multe persoane, care vad mult mai departe de aceasta publicitate negativa. Acum vreo 2 ani, cand eu am achizitionat tigara electronica, abia ca am auzit si am achizitionat-o de pe net. Acum au aparut tot felul de standuri care sa vanda tigara electronica. Deci, ideea este ca vor exista schimbari in 2013 si nu neaparat in rau, pentru ca au aparut mult prea multe magazine. Comparativ cu magazinele de etnobotanice, care s-au deschis si s-au inchis destul de repede, pentru ca au existat destul de multi tineri care au ajuns la urgente la spital. Eu, pana acum, nu am auzit sa fi ajuns cineva la spital, din cauza tigarii electronice. De ce nu vine d-na Ciobanu, sa ne arate pacienti, utilizatori de tigara electronica. Pentru mine cat si pentru altii, dr asta este NECREDIBILA.
    Cu simpatie, Cristina M!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s