Rusii doresc sa interzica tigara electronica si guma de mestecat pentru copii

guma_de_mestecat_tigaraEi asta este intr-adevar o noutate pentru mine… membri din Parlamentul Rusiei planuiesc sa interzica tigara electronica, dar si guma de mestecat care arata ca o tigara (imi vin in minte gumele acelea vechi care aveau forma de tigara clasica). De fapt, se pare ca, orice este alb si are forma cilindrica este in pericol sa fie interzis.

„Conform unui nou proiect de lege, simulatoarele electronice de fumat, guma de mestecat care arata ca o tigara si orice este cilindric si alb si seamana cu o tigara va fi interzis.

Cu toate acestea, potrivit expertilor in drept, se poate spune ca modificarea instituie o interdictie directa asupra vanzarilor de tigari electronice. Este vorba despre dispozitivele electronice de fumat care contin, de asemenea, substante daunatoare si nu sevesc ca mijloc de terapie legitim pentru acei fumatori care doresc sa renunte la acest obicei periculos.” (Sursa: pravda.ru).

Am citit multe propuneri de lege care implicau si tigarile electronice, dar cred ca este pentru prima data cand cineva propune ca guma de mestecat care arata ca o tigara sa fie interzisa. Trebuie sa recunosc ca nu sunt parinte, insa mie unul mi se pare o aberatie sa interzici guma de mestecat care arata ca o tigara. Nu neaparat ca ar fi o chestie rea, dar chiar parlamentarii aia din Rusia nu mai au alte legi de luat si de imbunatatit alte lucruri decat sa interzica guma de mestecat care arata ca o tigara? Mie mi se pare de-a dreptul socant. Zici ca rusii sunt ocupati sa caute cele mai ridicole si atroce legi din lume.

Daca stam sa analizam cum stau de fapt lucrurile, sunt sigur ca in spatele industriei de tigari clasice din Rusia, sta mafia ruseasca. Este normal ca in conditiile in care tigara electronica le mananca din bani, sa comande legi impotriva ei. Ce sa facem… se intampla in toata lumea… deocamdata fara sorti de izbanda.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s