Primavara vine cu noutati pentru vaperi

tigara electronicaDragi vaperi trebuie sa va marturisesc ca primavara aceasta a inceput perfect. Avem un soare frumos afara (cu dinti, dar nu conteaza), doamnele/domnisoarele au primit multe martisoare si flori (sper), iar New York Times a publicat un articol in care informeaza ca unul din cinci americani fumatori au incercat tigara electronica, in 2011. Da ati citit bine, unul din cinci americani fumatori au incercat tigara electronica, potrivit unui raport intocmit de Centrul pentru Control si Prevenire a Bolilor.

Potrivit aceluiasi raport, aproximativ 6% dintre adulti, in general, au incercat tigarile electronice, aproape dublu fata de procentul din 2010. Acest studiu este primul care raporteaza schimbari ale gradului de cunoastere si utilizarea a tigarilor electronice intre 2010 si 2011. De asemenea, mai este precizat si faptul ca numarul celor care au auzit de tigari electronice a crescut de la patru din zece fumatori in 2010 la sase din zece fumatori in 2011.

Aveti in vedere ca acest raport este intocmit de Centrul pentru Control si Prevenire a Bolilor o organizatie importanta din SUA, deci probabil va fi preluat de multe publicatii din intreaga lume.

Ma bucur nespus sa aud ca atat de multi americani fumatori au incercat tigara electronica si multi care n-au incercat inca dar stiu despre ce e vorba. Totodata, ma bucur si ca numarul vaperilor din Romania creste pe zi ce trece. Ma intreb care va fi reactia FDA sau a Comisiei Europene la acest comunicat de presa? Dar, sa nu ne stricam acest 1 Martie frumos gandindu-ne la lucruri nepotrivite. Sa continuam sa ne bucuram de soarele cu dinti de afara si sa daruim martisoare si flori cu drag doamnelor si domnisoarelor.

Aburi placuti si weekend frumos alaturi de cei dragi!

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s