Campanie video pentru sustinerea tigarilor electronice

De cand cu propunerea UE care poate face tigarile electronice complet inutile, comunitatea vaperilor este in continua cautare de solutii pentru a impiedica acest lucru. Si cine ii poate condamna, avand in vedere ca aceasta Directiva a UE este cea mai distructiva propunere pentru sanatatea publica, dintre toate propunerile care au existat pana acum. Prin urmare, comunitatea vaperilor are toate motivele sa nu se culce pe-o ureche.

Printre eforturile lor de a-i educa pe cei responsabili de decizie, comunitatea vaperilor a lansat o campanie video simpla pe Youtube in care vaperii sunt incurajati sa marturiseasca ce inseamna tigara electronica pentru ei si ce efecte va avea asupra lor noua Directiva privind produsele din tutun initiata de UE.

Aveti aici filmuletul de lansare si cateva dintre prezentarile vaperilor

Daca aceasta Directiva va deranjeaza si pe voi va sfatuiesc sa trimiteti un filmulet. Este interesant de vazut ce va face UE mai departe, avand in vedere ca cercetatorii sustin ca aceasta Directiva nu va rezolva problema fumatului. In plus, va distruge singura sansa viabila de a scapa de aceasta problema.

Este gresit ca Directiva care este dedicata stoparii fumatului, se indreapta si catre tigari electronice, care sunt cel mai bun mijloc prin care poti renunta la fumat. Poate ca multi nu-si dau seama, insa daca s-ar reduce prin lege nivelul de nicotina din lichide, la 0,4 mg, in conditiile in care acum cele mai slabe au 0,9 mg, tigarile electronice ar deveni ineficiente, din punctul meu de vedere.

Veti ajunge sa va „chinuiti” sa renuntati la fumat chiar si cu tigara electronica, pentru ca aceasta nu va mai putea furniza nivelul de nicotina cu care organismul a fost obisnuit.

Un comentariu

  1. Aburesc de 2,5 ani.
    Am pornit de la concentratia maxima de nicotina (nivelul 5).
    Acum am ajuns la nivelul 2. Sub acesta este nivelul 1 (0% nicotina).
    Ma simt al dracu’ de bine.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s