Ce cred copiii tai despre tigara electronica?

Cand decidem ca trebuie sa renuntam la fumat nu ne gandim doar la noi, ne gandim si la familia noastra. Eu cand am hotarat sa renunt am facut-o pentru ca m-am gandit la prietena mea (acum sotie) care era deranjata de fumul de tigara.

Tigarile electronice nu au impact doar asupra noastra, a utilizatorilor, ci si asupra familiei noastre, a copiilor nostri. Cand eram fumator prietena mea trebuia sa indure in fiecare zi mirosul neplacut de fum din casa, scrumierele si brichetele insirate prin casa. Dar, de cand folosesc tigara electronica nu o mai expun la asa ceva. Cei care ati renuntat la fumat cu tigara electronica si aveti copii este si mai bine ca nu ii mai expuneti la riscurile fumatului pasiv.

Probabil ca daca as fi avut copii m-as fi gandit si eu la ei. Sunt convins ca multi dintre vaperi s-au gandit si la copiii lor atunci cand au decis sa renunte la fumat. Este datoria voastra ca parinti, sa luati decizii responsabile.

Dar, acum ca ati eliminat din peisaj tigarile din tutun si le-ati inlocuit cu tigara electronica, ce cred copiii vostri despre acest dispozitiv? Le-ati spus copiilor vostri ce este tigara electronica si de ce mami sau tati o foloseste?

6a012876c6c7fb970c014e887d8142970d-800wi

Mi-ar placea tare mult sa aflu ce explicatii le-ati dat cand v-au intrebat ce este tigara electronica? De asemenea, ar fi interesant de stiut daca i-ati informat in legatura cu acest dispozitiv sau pur si simplu i-ati ignorat?

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s