Vaperii de tigari electronice economisesc bani – Infografic

Dragi vaperi astazi am descoperit un infografic interesant despre economiile pe care le fac cei care folosesc tigara electronica. M-am bucurat foarte tare cand am vazut ca este mentionat si blogul meu printre surse. Stiti ca am tot facut articole de-a lungul timpului cu economiile substantiale pe care cei care vapeaza le fac. Stiti chiar ca v-am incurajat sa va faceti calcule in fiecare luna ca sa vedeti cati bani economisiti de cand ati renuntat la fumat.

Unii ar putea zice ca cifrele din acest inforgrafic sunt cam „umflate”, insa nu este deloc asa si noi o stim foarte bine. Cei care vapati de mai mult timp, stiti chiar ca tigara electronica s-a ieftinit chiar, o data cu trecerea timpului. In plus, bateriile au devenit mai performante, avem clearomizoare care tin mai mult s.a.m.d.

Fumatorilor care doresc sa inhaleze nicotina mai ieftin le recomand tigara electronica. Nici nu va imaginati cate beneficii va ofera acest dispozitiv. Pe langa pretul redus, mie mi se par „nepretuite” avantajele asupra sanatatii care, dupa parerea mea, ar trebui sa fie un motiv suficient de puternic pentru a va determina sa renuntati la fumat. Dar, fiecare stie ce este mai bine pentru el. Va invit sa cititi acest infografic, iar daca aveti intrebari va raspund cu drag!

My Infographic

2 comentarii

  1. Vapez doar de o luna, dar sunt foarte fericit ca am facut trecerea pe electronica. Ma simt mult mai bine, economisesc bani si nu mai miros a tutun!

  2. iti zic eu economie frate.30 de ani( am 45 ani) am fumat in medie de 2 pachete pe zi concluzia o trageti voi.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s