Tigara electronica din nou la Masterchef

Dragi vaperi se pare ca se pastreaza obiceiul…avem tigara electronica din nou la Masterchef, in sezonul al doilea. Am fost placut surprins sa vad marti seara cum un concurent de la Masterchef vapa din tigara electronica in timpul emisiunii. Este vorba despre Victor, de profesie pilot. Si vapa de nervi in timpul emisiunii pentru ca nu era multumit de preparatul sau :). 

tigara_electronica_masterchef

Adevarul este ca pana acum nu mi-am dat seama ca tigara electronica este atat de potrivita pentru piloti. Am tot recomandat-o pasagerilor din avion, dar nu si pilotilor. Si ei sunt oameni si ei fumeaza si probabil ca atunci cand se urca in avion trebuie sa respecte aceleasi reguli ca toti fumatorii. Chiar daca sunt in cabina, unde nu ii vad pasagerii, probabil ca nu au voie sa fumeze. Bine nu e ca si cum nu ar putea, ca oricum nu intra la ei decat stewardesele.

Mi s-ar parea foarte tare sa vapezi in avion si sa vina pilotul la tine sa iti ceara niste e-lichid. Unii piloti au rezerve chiar la bordul aeronavelor, nu mai trebuie sa se streseze sa vina cu ele de acasa. Nu stiu daca v-am zis, dar sunt companii aeriene care comercializeaza la bordul aeronavelor tigari electronice. Am vazut la un moment dat intr-o excursie in Spania. Automat puteai sa si vapezi in timpul zborului.

In orice caz, ma bucur ca apar oameni cu tigara electronica la TV pentru ca asa mai vad si altii si poate se gandesc ca ar putea si ei sa renunte la fumat!

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s