Playboy patrunde in lumea tigarilor electronice

Se pare ca marile companii de tutun nu sunt singurele care vor sa beneficieze de pe urma cresterii pietei de tigari electronice. Playboy a anuntat saptamana trecuta ca isi va lansa propria linie de tigari electronice. Tigara electronica Playboy va fi disponibila incepand din toamna.

tigara electronica playboy

Cu ceva timp in urma, am scris un articol in care spuneam ca iepurasii de la Playboy ar putea sa faca cea mai buna promovare la tigara electronica, in randul barbatilor. Il aveti AICI . Ei iata ca intr-un fel vorbele mele s-au adeverit, iepurasii de la Playboy nu numai ca vor face reclama la tigarile electronice, dar vor avea si propria marca de dispozitive.

Nu ma surprinde deloc aceasta decizie. In fond, reprezinta o oportunitate pentru a prezenta stilul de viata din casa Playboy, fara restrictiile la fumat. Nu mai vorbesc de partea financiara, Playboy isi poate creste veniturile considerabil. Cu siguranta, cineva de la Playboy este convins ca tigarile electronice nu vor disparea prea curand de pe piata.

Puteti vedea noua linie de e-tigari pe playboyecigs.com/. Majoritatea au forma de tigara clasica, dar am vazut ca exista si un model care seamana cu Ego W.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s