Metale grele in tigara electronica, un exemplu de manipulare in masa!

In ultima vreme suntem intoxicati, la propriu, de atatea metale grele care se gasesc in tigara electronica. Presa vuieste de ceva timp incoace despre cat de periculoasa si daunatoare este tigara electronica deoarece contine metale „grele” (un exemplu gasiti AICI). Daca am lua de „bune” toate informatiile care au aparut in ultima vreme in presa, probabil ca ne-am lasa toti de vapat.

Dar de ce nu o facem?

Pentru ca noi stim ca multe din aceste articole nu sunt decat o modalitate de a manipula populatia. Pentru ca stim ca aceste cercetari nu sunt decat inca o modalitate de atac in acest razboi demarat impotriva tigarilor electronice.

Mai mult decat atat, presupunerile noastre sunt confirmate de oamenii de stiinta adevarati care se straduiesc sa vina cu informatii si cu studii „reale” despre tigara electronica.

Si ca sa va demonstrez ca oamenii de stiinta ne confirma presupunerile, o sa va prezint una dintre concluziile acestora in legatura cu studiul care a fost realizat recent in Italia si care a constat ca tigara electronica este periculoasa deoarece contine metale „grele”, cu toate ca acestea se afla sub limitele de siguranta admise la nivel international:

„In 100 de grame de orez (mai putin de o portie), cantitatea de arsenic este de 30-300 de ori mai mare decat cea primita de cei care folosesc in fiecare zi tigara electronica. In apa de baut, cantitatea de arsenic specificata la nivel international (prin consumarea a doi litri de apa pe zi) este de 25-400 de ori mai mare decat aportul zilnic de tigara electronica, daca tinem cont de rezultatele studiului din Italia. Prin urmare, concluzia ca tigarile electronice sunt mai periculoase decat cele conventionale este inselatoare si falsa!”

Atentie, acesti oameni de stiinta nu pun la indoiala rezultatele studiului, ci pur si simplu comenteaza asupra concluziilor care au fost trase de niste oameni (ca alt cuvant frumos nu gasesc pentru ei), pe care le claseaza ca fiind incorecte si inselatoare.

Aceiasi oameni de stiinta, comenteaza si asupra studiului realizat in SUA, care a venit cu aceleasi rezultate, si anume ca tigara electronica contine metale „grele”. Cei care au realizat studiul au spus ca oamenii vor avea de suferit de pe urma acestor metale grele, insa nu au specificat la ce cantitate de metale grele ar trebui sa se expuna ca sa aibe efecte negative asupra sanatatii.

Cu toate acestea, oameni de stiinta care studiaza de ani de zile tigara electronica, au declarat ca rezultatele studiului sunt chiar incurajatoare pentru tigara electronica, din moment ce, cantitatea de metale gasita este cu mult sub limitele de siguranta admise de catre organizatii internationale. Mai mult, acestia au declarat ca, rezultatele demonstreaza ca tigara electronica este sigura atat pentru cei care vapeaza, dar si pentru persoanele din jur.

Dragi vaperi, in clipa asta nu imi vine in minte decat vorba aceea „traim intr-o lume nebuna, nebuna de tot!!!”, in care oamenii fac lucruri inimaginabile si inexplicabile, fara sa se gandeasca la consecinte!

4 comentarii

  1. Salut, as vrea sa te intreb daca pot posta un anunt sub forma de coment, as dori sa imi vand tigara electronica vipercig deoarece si-a indeplinit datoria din punctul meu de vedere, ma-m lasat de fumat definitiv multumita ei, in cei peste 7 ani in care am fost un fumator de min 1 pachet de kent lung, marlboro rosu, sau dunhiil rosu pe zi, in acesti 7 ani aproape la fiecare 2-4 zile ziceam ca ma las, am reusit cel mai mult 5 zile fara tigari timp in care nu am iesit din casa, doar prin curte! Acum ma pot duce oriunde linistit, parca am redevenit iarasi om. Te rog daca ma lasi sa poztez anuntul sub forma de com! Multumesc si toata stima

    • Din pacate nu promovam anunturi aici… insa pentru ca esti un membru cu contributie, iti accept un anunt.

      • Multumesc mult, sper sa o vand si sa pot ajuta si pe alti, o sa o dau la un pret foarte mic!

  2. care metale grele fratilor.sa mor eu daca astia nu sau dilit cu totul.da tigara normala ce dracu contine.?normal ca la nici un producator de tigari normale nu le convin tigarile electronice.care producator e prost sa zica ca alea electronice te ajuta sa te lasi de fumat?studii peste studii doctori la nesfirsit,pareri pro si contra.mai mult contra decat pro.eu le zic asa la acei doctori destepti care zic de tigara electronica ca e la fel de nociva ca cea normala.Fumati voi doctorilor de cea normala si lasati-ma pe mine sa fumez electronica .pe voi o sa va ia dracu iar eu am sa va maninc coliva.si dupa aceea mai si vapez asa de ciuda.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s