Clearomizor Innokin iClear 30. Review tigari electronice

iclear30 clearomizor innokinAm auzit multe lucruri bune despre acest clearomizor si am citit multe review-uri pozitive, asa ca m-am hotarat sa imi cumpar si eu unul. L-am cumparat cu 45 de Lei de AICI

Innokin iClear 30 este un clearomizor dual-coil mare, cu un conector 510 pentru tigari electronice cu baterii puternice sau moduri. Caracteristica sa unica este mustiucul rotativ. Mustiucul iClear30 se poate roti 360 de grade, in orice directie doriti.
Innokin iClear 30 se umple la fel de usor ca oricare dintre clearomizoarele de top disponibile pe piata, doar desurubati mustiucul si turnati e-lichid! Am turnat mai mult e-lichid intentionat pentru a vedea daca vor exista scurgeri sau alte probleme si se comporta foarte bine cu aproximativ 3 ml de e-lichid in el.

Am fost impresionat de cantitatea de vapori uriasa pe care o produce clearomizorul Innokin iClear 30! Este un clearomizor destul de impresionant!

Throat hit-ul este destul de bun, avand in vedere ca am folosit un e-lichid cu o concentratie de nicotina scazuta pentru ca, dupa cum stiti, am redus foarte mult de-a lungul timpului concentratia de nicotina.

Gustul pe care il ofera este surprinzator de bun, avand in vedere ca este un clearomizor cu snur de silica.

Nu l-am folosit foarte mult timp deocamdata, deci nu pot sa spun cat de mult tin rezistentele.

Trebuie sa spun ca recomand cu drag acest clearomizor vaperilor cu experienta. Este ideal pentru iTaste SVD de la Innokin, eVic de la Joyetech precum si cu multe alte tigari electronice modate. Inca o data, Innokin ma surprinde prin calitatea dispozitivelor sale!

2 comentarii

  1. Salutare! Este o „scula”in adevar impresionanta,si te felicit ca ai achizitiontat-o !De mult urmaresc sa-mi procur asa ceva,cu toate ca eu deocamdata m-am oprit la atomizor de drip Phoenix,pentru ca nici pe departe nu se compara cu ce am folosit pana acum ,nici la gust ,nici ca aroma,nici ca th.Este un atty 100% servisabil,de fapt cu indicarea aceasta se vinde”numai pentru pasionatii de modare!”imi place mutl,si te astept sa vii si cu un review si despre acest dispozitiv !…sau sa ma lasi pe mine?:))
    In fine,revenind la Innokin….ma atrage ideea achizitionarii,pentru ca avd ca e dual coil,cu rezistentele dispuse in cruce.Cantitatea uriasa de vapori este data si de musatile rezistentelor,ce sunt foarte mari.Mustiucul rotatitiv,poate fi o atractie pentru unii,insa pentru mine nu si nici nu am cum,deoarece eu folosesc mustiuc tip „turn”din inox.Ar fi si pacat ca pe un atty stainless ,sa pun plasticarai,nu?Okl,va imbratisez si va urez aburi desni,si sa folosesti sanatos clearo acela..e o scula faina,si ca design si ca performante,si ca fiabilitate ,diferindu-se f f f f putin de Vivi nova cobra!Salve,


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s