Ziua Judecatii: Tigara electronica medicament sau produs al tutunului?

VAPIN_LIBERTY_Q_10CM_FOND_BLEUDragi vaperi, maine se decide „soarta” tigarii electronice in Europa. Maine europarlamentarii vor decide, daca vom mai vapa tigara electronica sau daca ne vom intoarce la tigarile din tutun.

Tigara electronica medicament sau produs al tutunului?

Niciuna dintre cele doua variante nu ne convine, ambele vin cu implicatii care sunt in detrimentul vaperilor. Insa, mergand pe premisa ca „dintre doua rele il alegi pe cel mai putin rau”, sper ca europarlamentarii sa voteze ca tigara electronica sa fie reglementata ca produs al tutunului. Fie ca ne place sau nu, doar asa avem o sansa sa mai gasim tigari electronice pe piata.

Practic avem de ales intre, a fi la mana companiilor farmaceutice si intre a fi la mana producatorilor de tutun. Personal cred ca este mai bine sa fim la mana companiilor de tutun, pentru ca si eu au intrat pe piata de tigari electronice si au vazut ca acest produs are potential.

Ce va fi vom vedea maine…voi incerca sa va tin la curent cu tot ce aflu.

Un comentariu

  1. Trebuie sa ne mobilizam cu totii, sa luam atitudine fata de ineptiile acestor impotenzi care au ajuns sa ne conduca.Sunt una din miile de persoane care incearca sa se lase de fumat cu ajutorul tigarii electronice.Unde este grija statului fata de sanatatea noastra???, in spitalele pline de gandaci, mizerie, fara medicamente.Cred ca guvernul si cei care ne conduc sa isi acopere agenda de lucru cu problemele sociale grave : asistenta sociala, invatamantul, tratamentul pacientilor in spitale si sa lase discutiile despre tigara electronica pentru ca le strica lor ploile in afacerile cu tutun.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s