Ce va determina sa apreciati un lichid pentru tigara electronica?

e-lichideCe va determina sa apreciati un lichid pentru tigara electronica? Gustul, brandul, pretul sau tara in care a fost fabricat?

Stiati ca cele mai multe companii de tigari electronice se bazeaza mai mult pe comertul cu e-lichide, decat pe vanzarea de componente?

Mai mult, calitatea unui brand de e-lichide este data, in special, de baza din care sunt realizate. Motivul pentru care preferati un brand de e-lichide in detrimentul altuia este datorita acestui gust particular pe care fiecare e-lichid de la acel brand vi-l ofera. Baza amestecului pentru e-lichid se gaseste cam in toate aromele produse de un anumit brand. Apreciati cel mai mult la e-lichid gustul?

Brandul joaca, de asemenea, un rol important in alegerea e-lichidului, ca si in alte domenii de altfel. Sa luam de exemplu industria fashion. Exista multe persoane care dau pe un tricou de la Tommy Hilfiger 300 de lei, cand ar putea sa isi ia acelasi tricou poate cu 50 de lei, totusi ei continua sa plateasca atat de mult pe un tricou. Unii oameni ar putea sa prefere un brand doar pentru ca l-au folosit de la inceput. Altii poate prefera un brand pur si simplu pentru faptul ca este cunoscut.

Pe de alta parte, costul poate fi un criteriu de alegere al lichidului pentru tigara electronica. Ati sacrifica gustul pentru a plati mai putin pe un e-lichid sau ati prefera sa platiti mai mult pentru un e-lichid cu un gust ma bun? Cu totii stim ca exista pe piata numeroase e-lichide ieftine.

Deci, in functie de ce apreciati voi un e-lichid?

Reclame

1 comentariu

  1. Hai noroc, a cam trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe aici dar acum chiar mi se pare un subiect interesant, eu de exemplu sunt stabil din acest punct de vedere si asa cum am fumat winston lite vreme de 7-8 ani asa am gasit turkish de la liqua si de un an si ceva am ramas fidel. am un singur criteriu in a alege lichidul si anume siguranta mea in detrimentul banilor. seara buna va doresc


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s