New York interzice tigara electronica in spatiile publice

tigara_electronica_protestVapatul in restaurante si baruri va fi interzis la New York, dupa ce Consiliul orasului New York a votat ieri, 19.12.2013, sa aplice la tigara electronica aceleasi restrictii ca si la tigarile din tutun.

Ieri, Consiliul orasului New York, intentionat sau poate fara sa isi dea seama, i-a condamnat la moarte cauzata de fumat pe toti vaperii din acest oras. Intr-un vot unanim, cu cateva mici exceptii, legiuitorii au votat ferm si cu mandrie interzicerea folosirii tigarilor electronice in locurile publice.

Cu alte cuvinte, „Craciun fericit!” dragi utilizatori de tigara electronica din New York, bucurati-va de el din plin ca s-ar putea sa fie ultimul pe care il veti mai trai, avand in vedere ca sansele de a face cancer din cauza fumatului au crecut simtitor, din nou….

Uimitor este ca printre votanti au fost si Asociatia Americana a Plamanilor, Societatea Americana impotriva Cancerului si multi altii, toti cunoscuti ca fiind impotriva industriei de tigari electronice, finantati fiind de industria farmaceutica. Poate parea un paradox, dar cu alte cuvinte aceste asociatii au votat pentru incurajarea fumatului.

Interdictia va intra in aplicare peste patru luni, iar restaurantele, barurile, precum si alte locuri publice vor avea la dispozitie sase luni sa posteze afise prin care sa informeze publicul cu privire la regulile care se vor aplica la tigara electronica.

Dezamagitoare si total lipsita de bun simt aceasta decizie, sper ca vaperii din New York sa nu stea cu mainile in san si sa faca ceva, pentru ca nu este corect ceea ce se intampla!

Nu ar fi prima data cand vaperii din New York ies in strada pentru a sustine tigara electronica.

2 comentarii

  1. Imi pare tare rau pt.vaperii New York ezi ca nu pot sa fumeze si ei saracii ,ca tot omul in restaurante.Tigarea de tutun mai inteleg ,ca avea miros neplacut,doar am fumat si eu 35 de ani si stiu ce i aia,dar asta electronica chiar nu deranjeaza pe nimeni,adica gresesc ,pe marii fabricanti de tigari de tutun ii deranjeaza rau de tot.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s