Green Smoke, o alta companie de tigari electronice cumparata de producatorii de tutun

green-smokeNu Mark SRL, filiala a Altria Group Inc., a semnat un acord pentru a achizitiona compania de tigari electronice, Green Smoke, dar si filialele sale, pentru aproximativ 110 milioane de dolari.

Green Smoke a fost lansata in 2008, in Miami, si are operatiuni in Statele Unite si Israel. Compania a vandut tigari electronice incepand cu 2009, iar veniturile sale pentru 2013 au fost de aproximativ 40 de milioane de dolari. Linia sa de produse include tigari electronice reincarcabile si de unica folosinta.

Vreau sa va mentionez ca in State, tigara electronica de unica folosinta si cea cu cartomizor a fost foarte populara. Oamenii sunt comozi si isi permit sa cumpere o tigara electronica de unica folosinta. La noi, o astfel de tigara electronica de unica folosinta trece de 20 de lei… si practic devine cel putin la fel de costisitoare ca tigarile clasice. Acesta este motivul pentru care nu prea se vand astfel de tigari in Romania. In plus, cantitatea de vapori este mai slaba decat de tigarile electronice din seria Ego sau MOD-uri.

„Suntem foarte mandri sa ne alaturam familiei de companii a Altria Group,” a declarat Robert Levitz, CEO-ul Green Smoke. „Suntem dedicati inovarii si credem ca alaturarea la Nu Mark ne va ajuta sa aprofundam aceasta expertiza si sa cream noi oportunitati pentru clientii nostri, angajatii nostri si produsele noastre.”

„Green Smoke prezinta o oportunitate pentru Altria de a-si dezvolta portofoliul de branduri de tigari electronice, completand produsele existente Nu Mark, iar Green Smoke poate ajunge la consumatori diferiti, deoarece produsele lor arata ca tigarile traditionale”, a declarat Bonnie Herzog, managing director de cercetare si consum a tutunului si bauturilor la Wells Fargo Securities LLC. In plus, Altria isi poate extinde distributia de vanzari si infrastructura.

Ei iata ca, o noua companie de tigari electronice ajunge in proprietatea unui producator de tigarete de tutun. Adevarul este ca Green Smoke era printre putinii giganti in industria de tigari electronice care nu fusese inca achizitionat de o companiei producatoare de tigarete de tutun.

4 comentarii

 1. Presupun că autorul articolului nu a fumat niciodată Green Smoke, de vreme ce afirmă că are o cantitate mai mică de vapori decât Ego. Eu am experimentat destule branduri, inclusiv Ego, și pot să spun că Green Smoke este unul dintre cele mai bune. Mai mult, cantitatea de vapori, gustul și calitatea sunt superioare țigărilor Ego. Da, într-adevăr, plătești mult. Dar plătești pentru cea mai bună calitate.

  • Nu vreau sa intru intr-o contradictie permanenta si nici sa fac reclama sau antireclama acestor produse. Este clar ca atomizorul de green smoke… nu poate produse aceeasi cantitate de vapori ca un clearomizor, care are o camera de vaporizare mai mare. Am incercat multe tigari electronice mini… le-am si desfacut si stiu foarte bine ce vorbesc. Poate ca nu sunt rele cele de la Green Smoke… dar nu se pot compara cu cele care au clearomizoare… la cele bune ma refer. Sunt tigari electronice cu clearomizor… de 2 lei… asta nu contest. In plus EGO nu este un brand… este un TIP de baterie… folosita de multe branduri. Pe aceasta baterie se pot folosi atat atomizoare tank.. care sunt inferioare… cat si clearomizoare de buna calitate.

 2. Fie-mi iertata interventia tardiva, dar a aparut o situatie noua.
  Vapez Green Smoke de aproape trei ani. Este prima pe care am incercat-o si nu am mai lasat-o. Asadar, nu pot sa afirm ca este mai buna sau mai proasta decat altele. Pot sa spun doar atat: mi s-a potrivit.
  Dar din pacate, Green Smoke a devenit istorie pentru mine. Din ianuarie 2016, nu mai exporta spre Europa (si mai promiteau nus’ce garantie pe viata dar nu au specificat cine moare primul :)).
  Asadar, am ramas cu tabachera, 6 baterii, incarcatoare si vre-o 8 cartomizoare pe care deocamdata am inceput sa le reincarc.
  Dar mi se vor termina si cartomizoarele.
  Exista pe piata cartomizoare compatibile cu acest model de baterie? Tin foarte mult la designul de tigare clasica, portabilitate si usurinta in utilizare.

  • Sfatul meu este sa te orientezi catre un alt model. Toate tigarile electronice sunt portabile, in ceea ce priveste usurinta in utilizare, te vei obisnui cu orice model. Important este ca ai renuntat la clasice. 🙂


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s