Peste 19.000 de fumatori au vorbit despre beneficiile si efectele tigarilor electronice

doctor_tigara_electronicaSunt incantat sa va anunt ca un sondaj, care a fost realizat vara trecuta la nivel mondial, tocmai a fost propus pentru a fi publicat intr-o revista de medicina. La acest sondaj au participat 19.441 de utilizatori din intreaga lume!

Insa, surprinzatoare sunt rezultatele!

81% dintre respondenti au declarat ca au inlocuit complet fumatul cu tigara electronica, iar restul au redus consumul de tigari de la o medie de 20 la 4 tigari/zi. Mai mult de o cincime dintre utilizatori au declarat ca au inceput sa vapeze tigara electronica cu un e-lichid cu o concentratie de nicotina de 20 mg/ml. Un rezultat foarte important, avand in vedere noul regulament de la UE care doreste sa reduca semnificativ concentratia de nicotina din e-lichide.

Sondajul a fost realizat de Dr. Konstantinos Farsalinos, de la Centrul de Chirurgie Onassis din Kallithea, Grecia.

Avand in vedere numarul mare de participanti, sper ca acest studiu sa aibe un impact mare, cel putin pentru cei de la Uniunea Europeana. Sunt aproape 20.000 de oameni din toata lumea care au raspuns la acest studiu. Mai mult decat atat, procentul celor care au reusit sa renunte la fumat cu tigara electronica este urias! Nu exista nici un mijloc de renuntare la fumat, mai eficient, decat tigarile electronice!

Ar fi minunat ca si guvernele sa se implice in promovarea tigarilor electronice… pentru a salva un numar urias de oameni care mor din cauza fumatului. Insa asa cum bine stim, interesele financiare primeaza… Banutii care vin la buget din tigari sunt mult mai importanti. Si oamenii care mor din cauza acestui viciu… tot mai neimportanti.

Un comentariu

  1. Eu azi 18 febr 2014 implinesc 3 ani de cand am renuntat la fumat cu ajutorul tigarii electronice si pot spune ca am cam renuntat si la tigara electronica…. este ceva rarisim in viata mea. Ca mine sunt convinsa ca mai sunt si altii care au renuntat, cu ajutorul tigarii electronice. Deci, acest minunat instrument are un efect „urias”. La cati mai multi aburi!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s