Cea mai tare tigara electronica!

tigara_electronica_cu_bluetoothProbabil ca vi s-a intamplat de multe ori sa trageti din tigara electronica si sa vorbiti in acelasi timp la telefon. Este destul de dificil sa faci acest lucru deoarece ai ambele maini ocupate.

Insa, din fericire, compania Supersmoker, cu sediul in Olanda, a creat prima tigara electronica din lume care se conecteaza prin Bluetooth la telefon sau la tableta, un adevarat gadget. Tigara electronica Supersmoker are un difuzor si un microfon incorporat, iar atunci cand este conectata la un aparat se poate asculta chiar si muzica la ea.

Cum este posibil acest lucru?

Sub baterie exista trei butoane. Pentru a activa Bluetooth-ul incorporat, trebuie tinut apasat butonul din mijloc pana cand bateria face un zgomot si vibreaza. Apoi aceasta poate fi conectata la orice dispozitiv care are Bluetooth.

Microfonul este incorporat in partea din spate a bateriei, iar difuzorul este incorporat sub atomizor.

Atunci cand cineva apeleaza numarul de telefon conectat, utilizatorul poate raspunde prin apasarea butonului din mijloc, tinand tigara electronica la ureche, cu microfonul aproape de gura.

Singurul mic inconvenient ca sa zic asa, ar putea fi ca trebuie sa iti tii tigara electronica la ureche. Asta inseamna ca iti este imposibil sa tragi din ea in timp ce vorbesti la telefon.

V-ati fi imaginat vreodata ca veti vorbii la tigara electronica? 🙂

 
P.S. Pentru pasionatii de Gadgeturi, le recomand GadgetWorld.ro . Nu, nu gasiti inca aceste tigari electronice acolo, dar la cat de repede evolueaza tehnologia nu se stie niciodata. Poate in viitor vom folosi doar tigara electronica, in loc de telefon 🙂

2 comentarii

  1. Minunată dar inutilă.

  2. Ii punem casti si ne descurcam


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s