Un nou gadget pentru tigara electronica!

Avand in vedere cat de populare sunt acum tigarile electronice era de asteptat ca din ce in ce mai multe gadgeturi sa apara pentru ele. Sunt mandru sa va prezint ultimul gadget pentru tigara electronica: Lotus VapeCase.

vapecase

Asa cum arata si imaginea Lotus VapeCase este o carcasa pentru telefonul mobil ca un strat suplimentar de protectie care are aceleasi caracteristici ca si cele pe care le stim deja. Insa, pe langa toate acestea are si un spatiu de depozitare pentru tigara electronica. Astfel nu trebuie sa va mai umpleti buzunarele cu toate dispozitivele pe care le aveti. Veti putea tine in aceeasi mana si telefonul mobil si tigara electronica.

Daca v-ati intrebat vreodata cum vor arata produsele de vapat in viitor, acest gadget este raspunsul la intrebarea voastra. Iar acesta este doar inceputul pentru ca industria continua sa progreseze. Imaginati-va cum ar fi sa avem in viitor o astfel de cascasa prin care tigara electronica sa fie conectata la telefonul mobil, sa schimbati voltajul si puterea direct din telefon?

Iata cateva dintre caracteristicile pe care le are VapeCase: baterie litium-ion de 2000 mAh (reglata la : 3.7V) , 4 setari de tensiune – 2.75V , 3.5V , 4.25V si 5V , indicator de nivel al baterie cu LED-uri, port micro USB pentru incarcare, conector clearomizor/atomizor 510 si un adaptor pentru eGo inclus .

vapecase-iphone-vaporizer

Insa are aceleasi caracteristici de siguranta? Da!

– 15A protectie de putere
– protectie pentru suprasarcina si la incarcare si la descarcare
– Protectie contra activarilor accidentale

VapeCase se potriveste deocamdata doar pentru iPhone 5/5s, dar este de asteptat sa fie disponibila in viitor si pentru mai multe telefoane. Mai jos este o lista de telefoane pentru care VapeCase va fi disponibila in urmatoarele luni:

iPhone 5c
iPhone 4s
Samsung Galaxy S4
Samsung Note 2
Samsung Nota 3
HTC One

Ei bine, ce parere aveti dragi vaperi? V-ati cumpara un astfel de gadget pentru tigara electronica?

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s