In sfarsit se lupta cineva pentru tigara electronica si in Romania

Asociatia Industriei de Tigari Electronice

Asociatia Industriei de Tigari Electronice

Dragilor, asa cum bine stiu cei care ma citesc demult, nu de putine ori am fost plin de nervi cand s-a publicat vreun articol neadevarat despre tigara electronica. Nu in putine randuri am injurat redactori la Libertatea, Adevarul, Antena1… etc.

Astazi, dupa ce m-am enervat citind despre minciunile din Libertatea, despre care v-am scris in articolul precedent, a aparut si pe StirileProTV.ro, acelasi material. Cum ca lichidul pentru tigari electronice ne omoara copiii… In goana dupa trafic, site-urile mari publica orice ineptie, doar de dragul unui titlu “ucigator”. Si cand imi dadeam seama ca nu prea am ce sa fac cu acesti giganti, iata ca apare Asociatia Industriei de Tigari Electronice de la noi din “Romanica” si le trimite acestor publisheri dezmintire.

Se pare ca nu le sunt necunoscute procesele, pentru ca toti (Libertatea, StirileProTV, doctorulzilei) au publicat textul trimis de AITE (Asociatia Industriei de Tigari Electronice) care le face articolul de cacao. Cu alte cuvinte, ca ei se exprima mai elegant decat mine, le transmit clar… nu mai mintiti oamenii cu tot felul de tampenii si inventii. Tigara Electronica nu omoara pe nimeni… tigarile clasice sunt cele care omoara si de ele nu mai scrie nimeni.

Asa ca dragilor, pentru prima data (ca ma simteam ca Don Quijote) nu mai sunt singur sa ma lupt cu morile de vant. Sunt mandru ca AITE a reusit sa le dea peste nas unor redactori de 2 bani care habar n-au ce scriu. Pentru cine n-are timp sa citeasca ce a scris AITE in acele articole va dau putin din text:

“Asociatia Industriei de Tigari Electronice din Romania (AITE) doreste sa transmita publicului larg si in special vaperilor (celor care folosesc tigari electronice) ca lichidul pentru tigari electronice nu este acelasi lucru cu nicotina pura. Nicotina se gaseste intr-o concentratie de cateva procente in acest lichid, la fel cum se gaseste in cateva procente si in vinete, ardei grasi, cartofi sau alte alimente. Asta nu inseamna ca salata de vinete pe care o consumam cu totii este “otrava”. Nicotina din lichidul pentru tigari electronice nu este mai periculoasa decat cea din tigarile traditionale. Nu Nicotina este substanta cangerigena… ci celelalte mii de substante care se gasesc in tigarile traditionale. In continuarea acestei idei dorim sa transmitem ca informatiile din materialul de mai sus se refera la nicotina pura, ingerata… care sigur ca este otravitoare. Lichidele pentru tigara electronica sunt create pentru fumatori, pentru a fi vaporizate si nu pentru a fi baute de cineva. ”

Va invit sa cititi tot raspunsul pe www.aite.ro

5 comentarii

  1. Il intreb pe un amic.frate da de ce incerci si o electronica.DUTE BA DE AICI DACA FUMEZ TIGARA DE TUTUN MACAR STIU DE CE MOR.CINE DRACU STIE CE IN LICHIDUL ALA.MACAR ASA SUNT CONSTIENT.

    • Mda… despre asta e vorba. Treaba e ca stim ce e in lichid… dincolo, in tigarile clasice nu stim. Insa stim clar ca ne omoara lent.

  2. Buna ziua , eu vreau sa va spun ca aburesc tigara electronica din septembrie 2010 , sunt intreg , ma simt mai bine fizic vorbind , situatia materiala e mult mai ok, ce pot sa zic e super cu tig. electronica. Si la 2 pachete pe zi cat fumam va dati seama cam cati bani am salvat?:))

  3. Eu cred ca femeia asta e bolnava , cred ca ea ia de fapt Champix/Chantix sau Zyban…mai cred ca Pfizer ii asigura gratuit aceste medicamente ,e doar o parere proprie …se vede pe ea ca are invatat un rol,arata la fel ca batraneii pe care ii mai vad doar pe la tv la teleshoping,care citesc ce le impune regia de pe niste cartoane cum ca tgaia pulii mele va praji fara ulei sau ca cosmodisk te va vindeca de durerile de coaie …ha ha ha

  4. Și automobilul cu motorul pe baza de apa este inventat de ahhaaaaa!!!noi sigur nu dorim ca mastodontii ce dețin petrolul pe glob să moară!nu?câți bani revin fiecărui guvern din tutunul clasic?mulți !până la urmă cocaina este interzisa,se produce mai greu,tutunul creste pe/ și din pământ!investiție minima fata de profit!!!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s