Lady Gaga face reclame pentru tigari electronice

Ma bucur tare mult ca producatorii de tigari electronice apeleaza la cat mai multe strategii de marketing pentru a atrage noi utilizatori. Adevarul este ca, daca ar sta pe loc, probabil nu ar mai avea nimeni curaj sa incerce tigara electronica, la cate au aparut in presa si la cate lucruri negative inca mai apar.

Mai nou, se pare ca cei de la Blu eCigs s-au gandit sa o foloseasca pe Lady Gaga ca imagine pentru tigarile lor.

lady gaga tigara electronica

Jacob Fuller, director executiv al Blu eCigs Marea Britanie, a facut dezvaluirea intr-un interviu pentru The Sunday Telegraph, in care a precizat ca estimeaza ca vanzarile de tigari electronice vor ajunge vanzarile de tigari de tutun, in anul 2034.

Acesta a declarat: „In SUA, Blu lucreaza impreuna cu Lady Gaga la un video in care sa apara si tigarile electronice Blu. Este un video care va aparea in intreaga lume, care ne va permite sa acaparam piata de tigari electronice din Marea Britanie.”

Se pare ca banii veniti de la producatorii de tutun sunt de mare ajutor pentru cei de la Blu, astfel nu imi explic de unde ar avea buget ca sa o plateasca pe Lady Gaga. 😉

Insa, trebuie sa privim partea buna a lucrurilor…si anume ca investitiile acestea facute de cei de la Blu vor ajuta la cresterea pietei de tigari electronice, inclusiv a celei din Romania!

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s