Clearomizor EVOD tigara electronica – Cum functioneaza?

Astazi o sa va fac o scurta prezentare a clearomizorului EVOD pentru tigari electronice, fabricat initial de Kanger si apoi si de alte companii.

 

Imi place foarte mult acest clearomizor, daca nu l-ati incercat pana acum va recomand sa o faceti. EVOD are o capacitate de aprox 2 ml si o rezistenta ce poate fi schimbata. Ofera o cantitate de vapori consistenta, o aroma bine definita si nu are scurgeri de e-lichid.

 

Spre deosebire de multe alte clearomizoare pentru tigara electronica, mustiucul de la EVOD este atasat permanent la corpul clearomizorului. Design-ul din doua piese este un avantaj, fata de alte clearomizoare. In cazul in care rezistenta nu mai functioneaza si clearomizorul este plin cu e-lichid, baza acestuia poate fi usor inlocuita, fara a fi nevoie sa aruncati e-lichidul.

 

Cum se incarca?

 

Pentru inceput trebuie sa intoarceti clearomizorul EVOD cu susul in jos si sa desurubati baza acestuia. Un mic pont! Tineti mereu un servetel sub mustiuc, deoarece se intampla sa mai curga e-lichid pe acolo. Doar cand este desfacut, pentru ca se scurge lichidul transformat din vapori, ce a ramas pe teava.

clearomizor_evod_1

Baza clearomizorului este alcatuita din doua piese: conectorul de metal si rezistenta.

clearomizor_evod_2

Pentru a inlocui rezistenta trebuie sa o desurubezi de la conector.

clearomizor_evod_3

Dupa ce ai inlocuit rezistenta poti umple cu e-lichid clearomizorul. Atentie! Atunci cand umpli cu e-lichid trebuie sa ai grija sa torni pe margine si nu prin tubul din mijloc. Pe acolo ies vaporii si daca va patrunde e-lichid atunci cand vei trage va bolborosi.

clearomizor_evod_4

Insurubeaza baza la loc si apoi ataseaza o baterie. Clearomizorul EVOD este compatibil cu toate bateriile de tigari electronice, care au un conector 510, adica ego series.

tigara-electronica-evod

Acum te poti bucura de vaporii placuti oferiti de acest clearomizor cu tigara electronica!

Publicitate

6 comentarii

  1. …este un clearomizor frumos….pacat ca are o rezistenta BCC….care sa fim seriosi,da gust de ars…

    • Multi amici folosesc Evod, am folosit si eu. Eu zic ca nu da gust de ars daca e voltajul corect. Depinde foarte mult de utilizator. Orice clearomizor da gust de ars la un voltaj mai mare decat poate duce sau daca nu se imbiba bine cu lichid.

  2. Buna ziua , am schimbat rezistenta la tigara evod si am pus una noua, iar tigara nu mai functioneaza absolut deloc , imi puteti spune care este motivul?

    • Pai ar fi doua variante care-mi vin in mine… Ori n-ai pus bine rezistenta si nu face contact cu baterie… eventual verifica daca ai infiletat-o complet, daca da… ridica cu un ac, putin din pastila bateriei… vezi sa nu o rupi de acolo… ridic-o 1 mm… Sau a doua varianta, nu este buna rezistenta.

  3. Am o problema cu tigara electronica evod de acest model. am gasit-o in buzunar usor desprinsa de la mijloc si vad ca are 2 fire ( unul alb si unu negru) nu stiu cum sa le aranjez pentru ca din cauza lor nu mai circula curent la atomizor. Cum o pot repara?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s