Ce tigara electronica modata folositi? Moduri electronice

In ultimii ani, industria de tigari electronice nu s-a limitat doar la a oferi produse cu care sa renunti la fumat. Tehnologia a evoluat… astazi avem tigari electronice modate cu voltaj reglabil, care au aplicatii pentru telefon s.a.m.d. Pe langa functiile pe care le ofera acestea se deosebesc si prin design, au forme si culori diferite, care mai de care mai ciudate.

Vaperii cu experienta si care sunt pasionati de tigarile electronice folosesc astfel de dispozitive avansate. Eu, dupa cum stiti sunt unul dintre ei. 🙂

aerotank-innokin-svd

De cand am renuntat la fumat cu tigara electronica am tot schimbat modelele. Obisnuiam sa imi cumpar mereu ultimul model aparut, dar cum astazi sunt atat de multe pe piata este cam greu si costisitor sa mai fac asta. Nu mai zic si de faptul ca as ajunge sa am un dulap plin cu tigari electronice… De aceea, de anul trecut folosesc modul SVD de la Innokin, de care sunt foarte multumit. In ceea ce priveste clearomizorul, am schimbat foarte multe modele in ultimul an: Vivi Nova, Evod, Kanger Protank 2, iClear30 de la Innokin. In prezent, folosesc Aero-Tank de la Kanger cu flux de aer ajustabil, care imi permite sa imi reglez fluxul de vapori.

Sunt curios care din voi folositi moduri. Poate scrieti intr-un comentariu ce model, ce va place la el si ce nu va place?

Vapori de calitate!

6 comentarii

  1. Eu am folosit SVD-u.pot spune ca este un gunoi.adica problemele cu butonu au aparut foarte repede dupa achizitionare si pe langa asta mai este si lung ca o spada cand folosesti 18650.acum folosesc de un an evic de la joyetech si pot sa zic ca e foarte bun.nu am avut nici cea mai mica problema cu el.si russian 91 % o clona care e spectaculos de bun.

    • Mda… cred ca ai avut ghinion. Eu folosesc SVD-ul de peste 1 an, fara probleme. E clar ca si la casele mari mai sunt probleme, cat de calitative ar fi produsele.

  2. Salut amicii „vapangii”…si inteleg ca trebuie sa ne laudam cu jucariile noastre…asadar 1.Nzonic cu Kayfun 2.Sentinel mi6 cu Aspire Nautilus si Kamry cu driper.

  3. Eu folosesc un zna 30 w clona si kayfun 3.1 sunt foarte multumit este un mod mic si sta foarte bine in mânã , mai am si un zmax v5 si evic


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s