BAT cauta sa scoata o tigara electronica medicinala

tigara_electronica_medicinala

British American Tobacco (BAT) este la un pas de a lansa pe piata prima tigara electronica medicinala.

Voke, tigara electronica produsa de BAT, a primit aprobarea de la Agentia de Reglementare a Produselor Medicinale si de Ingrijire din Marea Britanie pentru a fi recomandata de doctori. Astfel, Voke a devenit prima tigara electronica aprobata ca medicament.
Acum intelegeti de ce, companiile de tutun au propus in SUA interzicerea tigarilor electronice reincarcabile. Practic acestea se pregatesc pentru urmatoarea lor miscare care va fi sa primeasca aprobare pentru tigarile lor electronice de unica folosinta, pe care sa le lanseze in intreaga lume. Odata ce SUA si Marea Britanie vor accepta acest lucru este doar o chestiune de timp pana cand se vor extinde in intreaga lume.

Singurul lucru care mai sta in calea BAT de a scoate pe piata aceasta tigara electronica medicinala este o aprobare pentru fabricarea acestui produs. Odata obtinuta, doctorii din Marea Britanie vor putea sa recomande acest produs pacientilor.

De ce o tigara electronica medicala?

Dupa cum bine stiti, Organizatia Mondiala a Sanatatii a propus in ultimul sau raport interzicerea utilizarii tigarilor electronice in spatiile publice, precum si a aromelor. Mai multe detalii AICI

Tigara electronica medicinala Voke va putea sa „incalce” aceasta propunere, daca ea va deveni lege, deoarece va fi licentiata ca medicament.

Vedeti voi, toate aceste miscari strategice incep sa capete contur. Companiile de tigari clasice intentioneaza sa scoata pe piata tigari electronice care sa fie reglementate ca medicament. Foarte probabil OMS, precum si FDA, vor introduce din ce in ce mai multe legi care sa restrictioneze accesul la tigari electronice. Insa, tigarile electronice medicinale nu vor fi nevoite sa respecte aceste legi. Prin aceasta strategie miseleasca, greii din tutun vor sa acapareze piata de tigari electronice.

2 comentarii

  1. Mda ma cam ia capul pe ei cand fac asta..vor sa ne termine pe eacest plan.. fie…faca ce vor pana la urma… oricum piraterie nu va muri ever..de ce??? simplu!You want the truth??you can’t handle the truth!!!toti trebuie sa traim.Scurt!Ce vor ei sa faca acum este degeaba..deja suntem multi pe tot globul…ce or sa faca o sa ne ia tigara de la gura?hmm…ma indoiesc!!

    • Mda… nu au cum sa ne ia tigara din gura, insa ne pot stopa componentele. Iti dai seama ca daca se vor vinde la negru, oferta va fi limitata si preturile vor creste mult. E ca la marijuana. Nu ne dorim acest lucru.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s