Vanzarile de moduri le-au depasit pe cele de tigari electronice

tigari electronice modate

Asistam la un eveniment fara precedent in istoria tigarilor electronice. Potrivit ultimelor rapoarte, se pare ca in SUA vanzarile de tigari electronice modate le-au depasit pe cele de tigari electronice.

Revista Market Watch, a publicat de curand un articol, in care estimeaza ca piata de tigari electronice din SUA va ajunge la 2.5 miliarde de dolari in acest an. Din acest total, 1 miliard de dolari vin din vanzarea de tigari electronice medii si mici, precum si a celor de unica folosinta. Restul de 1.5 miliarde de dolari se pare ca vin din vanzarea de tigari electronice modate.

Ceea ce a pornit ca un hobby al vaperilor, de a-si modifica si personaliza dispozitivele, a devenit astazi un trend adoptat de foarte multi vaperi din intreaga lume.

Cred ca va dati seama ca asta arata foarte clar cat de pasionati sunt cei care vapeaza, pentru ca in general doar acestia isi cumpara o tigara electronica modata. Asta inseamna ca vapatul este pentru ei mai mult decat o alternativa pentru tigarile clasice, este un stil de viata!

Mai mult decat atat, din ce in ce mai multi vaperi incep sa renunte la tigarile electronice clasice in favoarea modurilor, care le ofera o experienta potrivita lor, precum si o mare varietate de produse.

Va fi interesant de vazut cum va evolua piata din Romania, daca va mai evolua…

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s