Scurgeri de e-lichid la clearomizorul Fogger 4.1

Dragi vaperi, am primit aceste sfaturi de la Camelia si sotul ei, care au avut probleme cu clearomizorul Fogger 4.1, care avea scurgeri de e-lichid. Acest tip de clearomizor nu se gaseste la noi, dar din spusele lor, interiorul este exact ca la Kayfun. Si pentru ca stiu ca exista multi utilizatori de tigara electronica ce folosesc acest clearomizor, m-am gandit ca poate va prind bine sfaturile lor.

“Am avut mari probleme cu un clearomizor FOGGER 4.1, arata bine… setarea era dubla, scotea vapori bine, dar curgea in draci. Clearomizorul FOGGER 4.1 are din fabricatie canalele de colectare a e-lichidului marite, adevarate santuri, dar i-am dat de cap.

Fogger 4.1 are interiorul aproape la fel ca si la Kayfun, dar setarea se poate face dubla. Are 2 gauri laterale de aerisire in interior la fel o gaura pentru o bobina, iar pe partea opusa inca una, dar aici este problema, daca se alimenteaza putin mai mult curge. Uitati-va la un atomizor servisabil smok RDA octopus, in interior, aerisirea este putin mai inalta pentru a retine e-lichidul. La Fogger 4.1 lipseste… ca sa nu investiti si sa cautati aceasta teava, luati de la Vivi Nova series simplu coil, acea mica teava cu inel care iese odata cu acea teava de cauciuc.  Inelul se rupe usor, iar partea conica intra la fix in gaura de aerisire de la clearomizorul Fogger 4.1. O ajustati in inaltime, sa nu ajunga la bobina, si presati bine mica teava in gaura. La inelul exterior (debit aer) nu este necesar sa modificati nimic, eu am modificat degeaba nu arata rau, dar mai frumos este negaurit. Atomizorul este setat dublu la 0,9 pe mod mecanic. Acum vapori sunt la greu si nu mai curge, aroma de vis.

Sper ca a-ti inteles ceva si va este de folos!

Cu respect Gyanyn un vaper inrait si costisitor (spune sotia Camelia).

Aburi densi si de calitate!”

clearomizor_fogger_4.1

Le multumesc celor doi pentru sfaturile primite si ma bucur ca exista astfel de utilizatori de tigara electronica, ce impartasesc din experienta lor si cu altii 🙂

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s