Tigara electronica te face sa sforai?

Am gasit un threat interesant pe ECF (Electronic Cigarette Forum) in care cativa vaperi, care folosesc Kanger Subtank, se plangeau ca sforaie de cand folosesc tigara electronica. Voi ati remarcat aceasta schimbare?

sforait tigara electronica

Personal pot sa spun ca sforai de mult timp, cu mult inainte sa ma apuc de tigara electronica, deci nu pot sa imi dau cu parerea in aceasta privinta. Din contra, de vreo 2-3 ani nevasta-mea zice ca sforai chiar mai putin… poate la mine a avut efect invers 🙂

Dar, lasand gluma la o parte, ce spun acei oameni poate fi adevarat si o sa va spun si de ce.

Am cautat putin pe internet si am gasit ca unul dintre efectele secundare ale nicotinei este sforaitul. Se pare ca s-a facut chiar si un studiu in acest sens, 5665 de oameni au fost intrebati despre efectele secundare ale nicotinei, iar 0,09% au declarat ca sforaitul. Mai mult detalii gasiti AICI si AICI. Sigur, procentul este unul destul de mic, dar asta nu inseamna ca nu se poate intampla, ca atunci cand folosesti tigara electronica, sa sforai mai tare 🙂

Asta este dragi vaperi, avem inca un efect negativ al tigarii electronice. Imi pare tare rau pentru neveste/prietene, dar asta este situatia. Daca sunteti fumatoare puteti sa treceti si voi la tigara electronica ca sa faceti intrecere… Care sforaie mai tare?

Si tot lasand gluma la o parte, am scris un articol prin care explicam ca inhalarea de nicotina se reduce, folosind tigara electronica. Desigur, daca stai tot timpul cu ea in functiune, nu prea se reduce. Totusi raportandu-ma la procentul de 0,09% si la reducerea nicotinei, eu nu prea cred in astfel de teorii ale sforaitului. Va astept pe voi sa-mi spuneti din experienta.

2 comentarii

  1. Simpatic articolul. Nu cred ca vapatul are ceva cu sforaitul, desi…
    Am observat ca de cind vapez parca nevasta-mea sforaie mai mult 🙂
    Chiar nu vad de ce tocmai subtancul de la Kanger sa te faca sforai mai mult decit alte device-uri. Acuma cu subtankul asta, la noi in Germania parca-i epidemie, vad tot mai multi cu subtankul de la Kanger, da nu ala normalul cu subtancul mini.

  2. radem, glumim, dar cum afecteaza potenta tigara electronica ? plecand de LA poza cu tigara curbata de pe pachet


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s