Presa azi ne spune ca tigara electronica ne omoara, maine ca ne face bine

Daca as mai fi fumator astazi si as vrea sa ma interesez de tigara electronica, zau daca as mai incerca acest dispozitiv.

Orice informatie cauti sa afli despre tigara electronica, dai de articole de prin presa care scriu cat de cancerigena este. Mai sunt si altele in care scriu ca este buna, dar destul de rare. De exemplu: daca dai sa cauti pe Google „tigara electronica efecte”, iata ce rezultate afiseaza: https://www.google.ro/search?biw=1280&bih=622&q=tigara+electronica+efecte&oq=tigara+electronica+&gs_l=serp.1.2.0l10.34780.34780.0.36417.1.1.0.0.0.0.93.93.1.1.0.msedr…0…1c.1.62.serp..0.1.93._VJVqigu73M

Avem primul blogul meu, iar restul o multime de articole din presa care spun cat de periculoasa este tigara electronica.

Am vazut si publicatii care intr-o saptamana au scris ca tigara electronica este buna, iar in urmatoarea ca este cancerigena.

Cum naiba sa stii ce sa mai crezi? Cum naiba sa mai alegi sa folosesti dispozitivul asta? Daca nu stii cu ce se mananca, slabe sanse sa iti faci o parere pozitiva.

Decat daca poate ai recomandari de la prieteni sau ai rabdare sa faci cercetari, ca pentru lucrarea de licenta, ca sa afli de fapt care-i treaba cu el.

Cand mi-am cumparat tigara electronica existau si atunci articole negative. Cele mai multe aduceau in discutie studiul FDA realizat in 2009. Cum pe vremea aia tigara electronica nu era atat de populara, nu exista nici interes prea mare sa se scrie de ea. Insa, existau si multe pareri bune scrise de cei care au incercat-o, lucru care m-a determinat sa cumpar.

Dar astazi, nu stiu daca as mai fi luat aceeasi decizie…

De cand folosesc tigara electronica am invatat sa nu mai cred tot ce se scrie prin presa, insa in urma cu 6 ani nu stiu daca eram atat de sceptic.

Voi ce ati face daca astazi ati mai fi fumatori? Ati mai incerca tigara electronica?

3 comentarii

    • Am citit…dar ala este comandat de AITE (Asociatia Producatorilor de Tigari electronice), nu este scris de redactorii de la Adevarul din proprie initiativa…

  1. Daca ne luam despre ce se scrie in presa sau daca ascultam parerile unor doctori,sau altora,ne putem pune intrebarea daca mai mancam alimente sau luam doar pastile?carnea,zarzavatul din supermarket este cancerigen,apa este infestata,apa plata deoarece este in sticle plastic este cancerigena etc etc.Astia pana la urma o sa zica ca tigara din tutun este vitamina .Clar este ca tigara electronica nu este nociva ca si analoaga.Cine doreste sa se imbacseasca si sa miroasa a scrumiera nu are decat sa renunte la tigara electronica


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s