Presa incurajeaza nefumatorii sa dea in cap vaperilor!

Dupa episodul „Tigara electronica in autobuz” in presa au inceput sa apara mai multe articole despre un studiu, realizat de Institutul Naţional pentru Sănătate Publică din Norvegia, care sustine ca vaporii produsi de tigara electronica sunt daunatori pentru cei din jur. Potrivit cercetatorilor, cei care stau in preajma unui vaper se expun unui pericol mai mare decat daca ar sta langa un fumator, deoarece tigara electronica elibereaza o cantitate mare de nicotina.

Ce nu scris presa saptamana aceasta este ca cercetatorii norvegieni „super calificati” au decis sa retraga si sa isi revizuiasca declaratia, in urma unui comentariu facut de Dr. Farsalinos. Detalii gasiti AICI

Desigur ca toti cei care au citit saptamana trecuta astfel de articole au ramas cu impresia ca vaporii de la tigara electronica le pun in pericol sanatatea. Cu alte cuvinte, daca vad pe cineva care vapeaza langa ei, pot sa ii dea linistiti in cap, pentru ca vaperul are nerusinarea sa le puna sanatatea in pericol.

De ce?

Pentru ca presa in cautare de senzational scrie articole, fara sa verifice informatiile, fara sa se preocupe de raul pe care il face oamenilor, fara sa ii interese de faptul ca afecteaza o industrie… pentru presa conteaza doar traficul.

Ar trebui sa ne miram de ce oamenii sunt frustrati si isi dau in cap unii altora in autobuz? Ar trebui sa ne miram de ce oamenii reactioneaza asa cand vapeaza cineva langa ei?

Anunțuri

1 comentariu

  1. Oamenii din Romania sunt redusi si fara presa. Considera vapatul egal cu fumatul si nu vor intelege niciodata ca este legal si ca nu le faec absolut nimic.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s