Micu, berea si tigara electronica merg de minune!

Saptamana aceasta probabil toata lumea este cu gandul la mini vacanta de 1 Mai. Ce-i drept o mini vacanta este binevenita intodeauna… nu conteaza care este cauza ei, important este sa fie.

Exista „bautori” cu experienta care cred ca tigara electronica nu merge prea bine cu alcoolul, pe motiv ca nu e ca tigara clasica.

Dragi vaperi si „bautori” cu experienta, in caz ca va faceti astfel de probleme, trebuie sa va marturisesc ca puteti sta fara nicio grija… berea, micu si tigara electronica merg de minune.

Recomandarea mea este sa va faceti provizii de elichide si rezistente, nu de alta, dar nu stii cum te lasa, cand ti-e lumea mai draga, vre-o rezistenta si iti strici tot weekendul minunat ca nu mai ai ce vapa. O sa fie si fum, de la gratar, dar probabil ca nu iti va fi suficient. Si in niciun caz nu ai vrea sa fumezi tigari clasice.

Eu o sa plec de vineri din Bucuresti la munte, unde o sa imi petrec mini vacanta alaturi de familie, cu gratarul, berea si tigara electronica prin apropiere.

Vaperilor care sunt foarte norocosi si pleaca in vacanta de maine, dar si vaperilor care sunt norocosi si pleaca in vacanta de vineri (ca mine) le urez un 1 Mai muncitoresc minunat! Sa va bucurati de mini vacanta si sa va simtiti bine, indiferent unde va petreceti.

Sa savurati din plin micu, berea si tigara electronica!

tigara electronica bere

Reclame

2 comentarii

  1. Merg de minune micii cu berea si cu tigara electronica! E misto ca eu m-am invatat sa pufai asa din 10-15 min in 10-15 min si acum chiar daca as incerca o tigara clasica, nu cred ca as reusi sa fumez una intreaga.

  2. ma surprinde aroma resimtita la tigara electronica in functie de ce beau/mananc, total diferit de tigara clasica


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s