Primul telefon mobil care vapeaza!

Era o chestiune de moment pana cand sa apara asa ceva. Vaporcade, o companie din Los Angeles, a anuntat lansarea primului telefon mobil care vapeaza.

Tigarile electronice nu mai sunt de mult doar dispozitive de vaporizare a nicotinei. De cativa ani, avem tigari electronice conectate prin wireless sau cu securizare biometrica. Anul trecut, a aparut pe piata prima tigara electronica cu Bluetooth, Supersmoker, ce poate fi folosita pentru a raspunde la telefon sau asculta muzica. Dupa felul in care au evoluat lucrurile, era de asteptat sa apara un telefon mobil cu caracteristici de vapat integrate.

telefon mobil tigara electronica

Zeus este primul telefon mobil care poate fi folosit pentru a vapa. Fondatorul John Cameron il descrie ca fiind „un gadget ce permite utilizatorului sa trimita SMS-uri, sa vorbeasca si sa vapeze simultan.”

„Misiunea noastra este simpla, sa salvam 6 milioane de vieti care mor anual din cauza fumatului. Vedem in Zeus o oportunitate pentru fumatorii ce doresc sa se deconecteze definitiv de acest viciu. Aplicatiile sunt nelimitate. Telefonul va putea fi folosit pentru a vaporiza elichide, medicamente si nutraceutice, ” a declarat fondatorul John Cameron.

telefon mobil tigara electronica

Potrivit lui David Becker, pionier al tehnologiei, „Zeus este progresul tehnologic cel mai perturbator si inovator, de la inventia smartphone-ului. Atunci cand oamenii inteleg tigara electronica si aplicatiile fara sfarsit ale acestei tehnologii pentru sanatate si fitness, va fi dificil sa gasim pe cineva care sa nu aibe nevoie de un astfel de dispozitiv.”

Cele cateva poze cu telefonul Zeus, de pe site-ul productorului, nu ne arata prea multe detalii despre caracteristicile sale de vapat. Are un desing modern, camera frontala si pe spate, iar partea de sus pare a fi un rezevor pentru elichid. Una dintre fotografii arata o femeie care vapeaza dintr-un tub conectat la telefon .

telefon mobil tigara electronica

Momentan telefonul Zeus nu este disponibil, insa sunt convins ca in viitor in vom gasi pe piata. Mai mult decat atat sunt convins ca aceasta noua tehnologie pentru industria de tigari electronice va da nastere unor idei noi, ce vom imbunatatii si mai mult vapatul.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu