Fumatul interzis

tigara electronica permisa
Lol… banuiesc ca de cand cu legea noua ti s-a intamplat de multe ori sa vrei sa fumezi si sa nu poti. Eu am patit-o chiar intr-un restaurant. Nu pot sa va spun cat de fericit am fost cand la film, la Mall Vitan – HMultiplex, mi-am scos tigara electronica  si am inceput sa aburesc. Normal ca am tinut acoperit ledul din fatza, sa nu creada cineva ca fumez efectiv. Nu vroiam sa inceapa lumea sa fluiere la mine. Totusi sentimentul ca fumez intr-un loc unde nu am putut s-o fac niciodata, era nemaipomenit.

Asa ca luati-va tigara electronica si gata cu „Fumatul interzis!” 🙂

PS. Fiind un forum, spune si tu cand ti-ai folosit tigara electronica, acolo unde nu puteai sa fumezi de obicei.

92 comentarii

  1. Salut,

    „fumez” aburi de cam 2 saptamani si locurile „interzise” de pana acum au fost la metrou, la birou si intr-un restaurant – senzatia nemaipomenita a fost prezenta si la mine :0

    Bafta,
    M

    • Bv Mircea, aburi de calitate in continuare! 🙂

    • Aceeasi senzatie am avut-o si eu… am fumat si fumez peste tot… Toti se uita ca scoti fum si au tendinta sa se ia de tine :)) . Ultima data s-a intamplat in McDonalds de la Dristor… eram cu niste prieteni si dupa ce am mancat am tras cateva fumuri … paznicul de acolo tot dadea tarcoale… se invartea.. si pana la urma a venit sa ma dea afar k nu am voie sa fumez :)) i-am explicat dar nu aveai cu cine sa te intelegi :))) scoti fum deci fumezi :)).. nu intelegi mai omule ca asta nu dauneaza, chiar nu realizezi ca nu miroase a fum de tigara???? Usor usor a inteles, dar … greu tare cu tataica :)…

      • pai nu degeaba e paznic, nivelul de pzanic nu presupune a sti diferenta intre fum si abur :)))

        • corectamente… :)) Sa stii ca unii au chiar si facultate. 🙂

        • Iar tu scrii din postura de?

        • Ce destept esti tu si cum pui etichete. Mare rahat de om ce esti.

      • Te inteleg. Si eu am patit ceva similar, tot la McDonald. Dupa ce-am mancat, m-au apucat furnicaturile de simteam ca inebunesc, asa ca mi-am scos vibratorul si am inceput sa ma satisfac. A venit o paragladina de 2 metri sa-mi spuna ca anumite gesturi sunt interzise in public. Degeaba i-am aratat eu ca are baterii si nu e scula adevarata, ca e doar asa la vrajeala, de aburit nerezolvatele, ca n-am avut cu cine sa ma inteleg. Erau acolo o gramada care ar fi pus-o cu mine in vazu’ lumii, chiar pe masa unde am mancat, dar nici unul nu a ridicat un gest sa-mi ia apararea. Oare chiar asa de obtuza sa fie lumea sau sunt eu batuta in cap si nu inteleg ca mimarea unor actiuni interzise este similara cu comiterea acelor actiuni?

      • Nu miroase a fum de tigara,dar cand in birou cu mine fumeaza cineva si foloseste o aroma puternica, de nu poti sa stai ce e de facut? Eu ca nefumator trebuie sa suport,nu?

        • Nu… aici iti dau dreptate! Roaga-l sa nu mai foloseasca acea aroma. Sunt arome precum Turkish Tabacco sau Cuban Cigar… care nu le suport nici eu in mediu inchis. Unele arome mai ciudate dau un miros de ciorapi murdari.. sau urina… chhh ce rau sunt. Dar intr-adevar si pe mine ma deranjeaza unele arome, care altora le plac. Il poti ruga sa foloseasca un Bright Tabacco, de exemplu care n-are nici un miros. Asta cu mirosul e o treaba acceptabila, e ca si cum cineva ar mirosi a transpiratie langa tine. Spune-i sa se spele mai des. 🙂

          • Ei las ca unii o fac si in rautate..cum am eu la servici..nu suporta usa mix cu juicy peach pe un aspire bdc cu rez noua…ce naiba…

  2. In biserica ar fi o idee buna

  3. @andrei LOL! te ia parintele la 13-14

    @admin (scuze, nu stiu cum te cheama) CEA MAI MARE SATISFACTIE: SA FUMEZ IN BIROU!!! pufai pana-mi nu mai pot si toata lumea ma priveste cu invidie (decat vreo trei’jde insi). interesant este ca nimeni nu s-a interesat „de unde-mi cumpar ma si eu” sau „cum e ma? e buna?” sau „ai mai fumat d-alea normale” sau faze de genul. nuuuuuu… n-ar intreba nici morti. dar li se citeste invidia pe fete de la o posta.

    Hai bafta!

    • Super tare Paul… merci de „impartasire” a informatiei. Pesemne ca esti seful lor si le este teama sa te intrebe :))

      • Nu trebuie sa le fie neaparat sef. Si noi avem fraierul nostru la birou. Este o persoana slaba de caracter, moale, o carpa, atat de bleg ca nu poate sa duca la final nici cele mai elementare obligatii pe care si le asuma. Intr-o zi a tipat in gura mare ca trebuie sa mearga la WC ca sa faca pipi, dar n-a apucat sa faca 2 metri ca s-a oprit si a facut pe el, strigand: „Nu va mai holbati la mine, ca nu pot si nici nu vreau sa mai merg la WC. Invidiosilor!”.
        De fapt, noua chiar ne era mila, dar el, saracu’, a avut impresia ca noi il invidiam.

        • Mai lasa pamfletu…. intradevar comentariile tale is interesante… dar iti spun ca nu ai dreptate…esti la fel ca jurnalistii care dau informatii eronate populatiei fara nici o dovada.

  4. Pe mine m-a tras o batranica de maneca, eram intr-o piata acoperita unde scria fumatul interzis, dar eu deja apucasem sa o pun in buzunar. Saraca picase pe ganduri, ca „batranetea ii juca feste”…

    • Serios ?! Asa deci, batranica a fost scandalizata cand a vazut ca ti-ai pus-o in gura si s-a potolit cand ai bagat-o in pantaloni. De, ce sa-i faci, pe vremea ei nu existau d-astea electronice. Probabil ca ea a folosit doar naturale.

  5. De curand am fost nevoita sa fac o calatorie lunga si plictisitoare cu trenul de la Bucuresti la Teius. Stiti cu totii ca fumatul este interzis in tren, iar InterCity, care trebuia sa mearga ca vantul si ca gandul, ma transporta cu uimitoarea viteza de 40km/h. Sigur ca pentru un fumator un astfel de drum este un adevarat chin daca nu poate fuma.
    Am avut insa placerea sa „aburesc” linistita, fara sa deranjez pe nimeni. La inceput mi-am atras invidia fumatorilor din vagon care mergeau cu randul la baie sa traga in graba cate un fum. Apoi invidia s-a transformat in admiratie pentru ca unul din calatori a indraznit sa ma abordeze si sa-mi ceara mai multe informatii despre tigara electronica. Dupa cateva „notiuni introductive” (precizez ca nu sunt expert in domeniu, mai exact sunt „aburitor” doar de o luna de zile) oamenii pareau convinsi ca vor sa incerce miraculoasa tigara. Fara vreo intentie anume, mi-am dat seama ca tocmai „racolasem” 4 viitori aburitori. Si pentru ca nu plec fara laptop si iPhone nicaieri, le-am aratat pe Internet de unde am cumparat tigara electronica. Oamenii erau atat de hotarati incat au sunat din tren sa-si comande un kit DSE901. Ce sa zic? Sincer, sunt fericita ca am mai facut cativa oameni fericiti si as vrea sa fie cat mai mare numarul lor in viitor.
    Precizez ca nu comercializez tigari electronice sau accesorii si ca nu am nicio legatura cu proprietarii magazinelor virtuale care comercializeaza astfel de produse.
    Ce pot spune sigur este ca, ma simt excelent fumand (aburind) cand vreau, unde vreau, fara sa deranjez, insa cel mai bine ma simt cand intalnesc un alt om care a renuntat la tigarile clasice pentru „a fuma sanatos”.

    • bv vicky… tine-o tot asa. aburi de calitate!

    • Super!!! Felicitari. Cu timpul ai sa vezi, ca vei ajunge sa fii un fan al tigarii electronice. Cred ca tuturor aburitorilor li se intampla asa ceva… Cu simpatie, Cristina M!

    • Schimba tigara cu vibratorul si atunci sa vezi invidie pe fetzele gagicilor. Prezinta marele avnataj ca nu scoate nici fum. Daca iei si comision de la magazinul pe care-l recomanzi, te vei imbogatzi.

  6. La Cinema City Braila este interzisa tigara electronica.

    • Cum asa Carmen? Eu am pufait mereu la cinema… insa nu m-am evidentiat pentru a evita eventuale discutii. Insa pufai saptamanal la cinema, fiind un mare cinefil. 🙂 Detaliaza-mi te rog, ce ai patit.

      • este interzis in toate cinematografele de ceva vreme…

  7. mie mi s-a interzis la munca azi…ce ma sfatuiti sa fac? vreau sa ma cert cu ei si sa-i si conving. ce e o tigara electronica stiu ei, dar cum sa-i conving nu stiu eu.
    astept un sfat. ms

    • Alex… chiar nu stiu ce sa-ti zic… in mod normal ar trebui sa inteleaga ca nu dauneaza nimanui. E chiar aiurea ca sunt atatia idioti care nu pricep. Poate ca prefera sa-ti iei pauze de tigara, nu stiu…

      • da, e aiurea…

        • E-mail trimis catre toti angajatii:
          „Dear Colleagues,
          Please let me remind you that smoking in an enclosed space and within ****** offices is strictly forbidden!!
          This is also applicable for the electronic cigarette. You are NOT ALLOWED to use it in the office.
          The object of this is to promote public health by minimizing the exposure of people in enclosed places to environmental smoke.
          Please be reminded that this is considered a violation of ***** Handbook and may have disciplinary implications.
          Thank you for complying.”

          Raspunsul meu:
          „In primul rand, folosirea tigarii electronice nu este “fumat” ci “aburit”. Presupun ca toata lumea stie ca scoate abur si nu fum. Nu miroase, nu arde oxigen, nu activeaza alarme de incendiu, deci nu inteleg de ce ar deranja.
          In al doilea rand, tigara electronica m-a ajutat sa renunt la fumat si poate si pe alti fosti fumatori.
          Voi ce incercati sa faceti? Sa ne determinati sa ne luam short break-uri? Sau poate era mai bine cand fumam tigari normale si miroseam a fum cand ne intorceam la birou…

          Conform Regulamentului de Ordine Interioara:

          6.5. INTERZICEREA FUMATULUI
          Fumatul este strict interzis in interiorul cladirilor în care ***** are spaţii de lucru. Aceasta restricţie include toaletele şi toate zonele de acces în scari, lifturi, holuri etc.
          Spatiile special amenajate vor fi indicate în mod expres de catre managementul societăţii.

          Spuneti daca si aburul este interzis pentru a renunta la ceai fierbinte si cafea si care sunt spatiile special amenajate pentru fumat?

          Si chiar va rog si pe ceilalti fumatori/nefumatori/”aburitori” sa va dati cu parerea.”

          Am sters numele companiei si am pus doar stelute si am mai pus imaginea cu „Tigara electronica este permisa” (sper ca nu te superi 😀 )

          • Alex, raspunsul tau mi se pare foarte ok. Sper sa nu-ti afecteze totusi siguranta locului de munca… stiu cum e cu sefii. Insa e bine ca ai avut curaj sa faci asta. Stiam ca sunt companii internationale mari care permit oamenilor sa pufaie tigari electronice. Ai putea sa cauti si sa le dai exemplu. Cred ca am scris si eu un post aici si am primit comentarii de la aburitori. Succes!

          • nu a mai zis nimeni nimic. i-am lasat fara replica. au fost doar cativa colegi care m-au felicitat si atat. si cum nu exista nici loc special amenajat si nici in regulament nu e precizat de tigara electronica. cred ca s-a trezit asta azi din cauza ca nu avea activitate… 🙂 bafta la toti

    • in aceeasi situatie ma aflu si eu; ce dracu’ poti face cu astfel de oameni obtuzi la creier ? aveti vreo solutie ca ma exaspereaza ?

  8. In sala de clasa avand in vedere frigu de afara si vantu etc sunt cel mai mandru :)).Colegii ies afara eu stau bine mersi in clasa si nu am probleme,iar in autobuz a fost un fum inocent pentru ca am ramas cu tigarea in mana si am zis sa trag un fum ca doar nu are nimic si imediat s-a luat o tanti de mine,am incercat sa-i explic care e treaba da nu ai cu cine…

  9. Pe sub banca in timpul orelor (fara sa fiu vazut) si in baie si afara .Bodyguarzii ma saluta pe mine si pe restu ii duce la directoare=)).

    • citind postul tau imi pun o intrebare . tinand cont ca lichidul contine nicotina nu e la fel de rau ca si la fumatori sa fii prins? in scoli se pune problema ca ei nu vor sa te incurajeze sa fii dependent sau sa dezvolti un viciu . chiar daca din punct de vedere al toxinelor sau al pericolului de incendiu nu te pot invinui de nimic totusi nu cred ca vor incuraja consumul de nicotina .

      • Sigur ca da. Din acest motiv tigara electronica nu este comercializata minorilor. Nu ca ar fi daunatoare ci pentru ca nicotina este interzisa minorilor.

        • Dar daca lichidul nu contine nicotina, atunci fumatul electronic le este permis si minorilor si se poate sa fie comercializata si lor?

          • Teoretic Da. Insa majoritatea vor cu nicotina… si legea interzice vanzarea produselor cu nicotina, minorilor

          • tigara electronica este un dispozitiv special conceput pentru administrarea de nicotina (sau nu daca e cazul lichidelor fara ) . dat fiind scopul ei nu cred ca vei putea sa cazi la pace . o sa treaca pe ideea ca e un obicei urat si ei nu sustin astfel de practici . deci e interzis . ii spune regulament de ordine interioara si e specific fiecarei institutii . daca conducerea institutiei nu vrea …asta e . nu prea ai cum sa te contrazici cu ei .

  10. Mentionez faptul ca sunt 2 bodyguarzi la fiecare etaj si din clipa in care ai intrat in liceu, nu ai voie sa fumezi 7 ore, nici nu mai vorbesc de detectoarele de fum si camerele de supraveghere.

  11. sebi tu esti la aiud sau jilava? :)) ca ala numa a liceu nu suna

    • la penitenciar ai voie sa fumezi 😀

      • ma refeream cu ataia bodyguarzi detectoare de fum si camere.Sunt si la mine in liceu camere da mai mult de forma :)) siun gardian care mai mult i portar la profi si sunt la un liceu bun din orasu meu 😛

  12. in compania in care lucrez eu este interzisa tigara electronica . fara nici o explicatie .
    „Fumatul (prin aceasta intelegand inclusiv tigari electronice) este interzis in hala de productie si magazii. Fumatul (prin aceasta intelegand inclusiv tigari electronice) este interzis in locuri care nu sunt special amenajate in acest scop”.
    nu cred ca se vor obosi sa-mi dea vre-o explicatie . probabil vor spune ca nu incurajaza consumul de produse din tutun si de astra trebuie sa iesim si noi afara la locul de fumat . e cred mai de graba un fel de pedeapsa decat regula .

  13. de ipocriti si habarnisti nu duce lipsa tara asta .
    am tras din e-tigara de vineri pana azi si nimeni nu a zis nimic prin birou , nu se simte nici un miros . ca pe vremea lu ceasca – nu trage din ea ca cine stie ce se intampla . si mai nasol e ca e un birou plin de ingineri . astia ar trebui sa fie cu tehnica nu cu frica de necunoscut . ce sa mai zic . pauzele lungi si dese cheia marilor succese . io am incercat o alternativa se pare ca se vrea sa luam pauze . mi-e tot una , tot nu ma intorc la alea analogice . macar am reusit sa nu-mi mai deranjez prietena care e nefumatoare si am salvat ceva bani , desi nu ma zgarcesc daca vine vorba de consumabile ca oricum ies in avantaj fata de cum era inainte . despre cat de sanatoasa e in comparatie cu analogicu inca nu ma pot pronunta dar o sa revin dupa cateva luni vechime .

  14. frate fumez in fiecare dimineata la sedinta zilnica cu sefu si directoru de compartiment am o deosebita placere sa ii vad cum fierb in suc propriu ca sunt anti fumat si ma vinau inainte ca pe un infractor acum leo trag in sedinta si ii inebunesc E TARE DE TOT aburi multi si voua si multa bafta

  15. Eu de când mi-am luat-o m-am aburit cu ea peste tot pe unde-am avut chef DAARR de la bun început mi-am propus să nu-mi fac probleme nenecesare aşa că mi-am luat varianta neagră cu LED albastru, să fie clar vizibil de la o poştă că nu-i ţigară-ţigară. Niciodată nu m-a luat nimeni la rost, cel mult la întrebări aşa, de curiozitate. 🙂

  16. Eu am fumat odata in RATB, a oprit soferul sa se uite daca nu a luat ceva foc :))

  17. Am fumat zilele astea in metrou prin Bucuresti si in maxi-taxi prin Buzau, in lift, in casa, in masina, in baie, la o matusa care nu suporta tigarile, in tren, in gara, intr-o parcare subterana, intr-o toaleta publica cu zeci de afise cu ‘fumatul interzis’ de fata cu tanti care iti da hartia igienica, intr-un parc din Bucuresti unde e interzis fumatul, de fata cu hamsterul meu fara sa fiu nevoit sa-i dau si lui o tigara.. cam peste tot unde am fost.
    In 3 zile, de cand aburesc am patit cateva chestii care mie mi se par amuzante:
    In tren era un agent de paza care statea linistit in alt vagon, dar cand a vazut ca iese ‘fum’ pe geam din vagonul meu dadea ture din 2 in 2 minute si pana la urma a oprit trenul crezand ca fumeaza cineva.. am bagat tigara in buzunar sa nu atrag atentia si m-am facut mic:)) am plecat in 5 minute.
    Mi-a cerut o fata un foc pe strada si i-am intins tigara electronica sa-si aprinda din reflex.. Mi-am dat seama cand s-a uitat stramb la mine. I-am dat o bricheta pana la urma.
    Mi-a cerut un om o tigara intr-un parculet.. probabil m-a vazut ca scot aburi ca locomotiva, dar am bagat tigara in buzunar pana a ajuns la mine sa-mi ceara. Mi-a cerut, i-am spus ca nu am si nu mai scapam de el ca ma vazuse scotand fum si nu vreau sa-i dau o tigara. I-am explicat ca nu era tigara dar nu intelegea.. era homeless..na.

    • Mihai… intr-adevar am patit si eu fazele astea… uneori e hilar, alteori enervant. O sa te obisnuiesti cu ele. 🙂 Sau poate o sa creasca numarul de utilizatori de tigara electronica

  18. eu fumez electronic de cel putin o luna si odata eram in autobuz ma duceam spre casa si scot tigara din buzunar si incep sa fumez o batrinca care statea jos a incepu nesimtitulei fumezi in autobuz nu tie rusine si toti au inceput sa rada de ia ca siau dat sema ca era tig electronica si am inceput sai explic la batrnica k e tig electronica si nu e fum ca la o tig normala e doar un abur si pana la ura a inteles si ma felicitat ca fumez electronic va salut sunt viorel

    • Da ma ,abur cu nicotina.Eu am un restaurant si am clienti care isi aprind tigara electronica,dar sunt deranjanti …pentru ca miroase fratilor.Chiar trebuie sa am in nas mirosul lor de flori de ceara ?

      • Sunt lichide care nu miros deloc. Sunt lichide care miros… e drept. Nu stiu, atrage-le atentia celor care „miros” pentru ca inseamna ca nu au bun simt. Eu folosesc lichide inodore. Poti vapa acasa lichide care lasa miros!

  19. Precizez ca sunt aburitor de curand. Pana acum e ok, n-am simtit nevoia sa mai fumez „analogice”, desi eram fumator de 1 1/2 pachete /zi. Eu vad problema dezbatuta pe acest topic in felul urmator: personal, incerc sa renunt la tigara clasica in primul rand datorita implicatiilor in ceea ce priveste sanatatea, iar pe locul 2 ar fi economiile de bani. In nici un caz nu am facut aceasta trecere pentru a epata pe cei din jur ca eu pot fuma intr-un anumit loc si ei nu. Nu cred ca este nici normal, nici in folosul ideii de a promova fumatul sanatos sa scoti electronica intr-un mijloc de transport in comun, cinematograf, sau alte spatii publice unde intotdeauna fumatul a fost tabu. Mai lipseste sa aburim, Doamne iarta-ma in biserica, la o inmormantare, la starea civila in fata primarului in timpul unei casatorii sau in alte momente solemne. Personal nu cred ca oricand si oriunde suntem indreptatiti sa practicam sportul asta. Sunt doar pareri personale, subiective, fara a aduce critici la adresa altora, cu pareri diferite. Aburire placuta tuturor

  20. Am vazut acum cateva zile o tigara electronica care mia placut nu fumez decat se cateva luni cam de vreo 5 luni dar vreau sa le las asa ca o sa imi cumpar o tigare electronica in speranta de a renunta la fumat definitiv

  21. In casa in timp ce parintii sunt acasa, chiar daca am peste 18 ani nu suporta ideea de a fuma si in 5 ani de cand fumez nici nu m-am obosit sa ii conving deoarece stateam mai mult pe afara. In schimb in casa era cel mai urat. Acum nu mai am probleme, pot sa fumez linistit in camera mea, mai ales noaptea. Am achizitionat o tigare electronica de la ***, baterie clasica de ego si atomizator ego c. Ce parere aveti de aceasta? multumesc.
    Si inca ceva de 1 luna jumate aprope de cand o am am mai fumat maxim 3 tigari in tot acest timp deci chiar sunt multumit plus ca im place foarte mult.

    • Din punctul meu de vedere Ego C e deja de ordinul trecutului… folosind tehnologie de ego tank servisabil. Iti recomand sa treci pe clearomizoare… ori de ego w ori de CE4+. Noi iti le recomandam pe cele Vipercig.

      • Eu iti recomand un mod mecanic cu atomizor Taifun sau Kayfun, Ego C si clearomizoarele Ego W, ca si CE 4/5 sunt niste pocnitori jalnice, bune pentru bunica poate…

  22. deci un lucru e sigur in locurile unde sunt oameni buni ca sa le zic asa adica cei care stiu cat de cat cum sta treaba cu aburu si fumul normal (intrun cuvant rafinamentul defineste aceste „zone” cum ar fi o cafenea sau un hotel de bun simt sau chiar in avion sau la cinema ) o sa poti sa scoti tigara electronica fara sa se ia nimeni de tine dar in locurile cu oameni mai putin inteligenti mereu se va gasi un prost care nu are ce face sa se ia de tine

  23. astazi am condus pe cineva la metrou iar un paznic mi-a zis ca nu se fumeaza,nici cu cea electronica!!!! am intrebat unde scrie si mi-a raspuns ca in regulamentul metroului!!! m-a bufnit rasul si am plecat mai departe! lume proasta! asa ceva!

  24. EU SUNT NE FUMATOR , SI CAND VAD PE CINEVA CA TRAGE DINTR-O TIGARA ELECTRONICA LA FILM SAU IN METROU MA IMPIEDIC SI IL LOVESC RAU CU O GEANTA DE SCULE PLINA CU FIARE CE CANTARESTE 50 KILOGRAME .
    Nu vreau sa ii vad fumand in fata mea, ma deranjeaza gestul , din punctul meu de vedere ce ar fi sa ne f**** toti in cur in metrou pentru ca folosim prezervativul .
    La fel de urat mi-se pare gestul de a fuma
    Plus faptul ca eu nu vreau sa inhalez aburii exprirati de un fumator chiar si de tigara electronica
    cine stie ce substate chimice or fi stand ascunse in acel abur care se vor descoperi cand tehnocologa va evolua peste 100 de ani ca erau toxice. asa ca eu nu vreu sa existe oameni care incalca regulile
    scrie ca este fumatul interzis
    ce ar fi ca profesorii la scoala sa vina in fata copiilor si sa rasfoiasca reviste porno si sa se masturbeze prin pantaloni si sa spuna ca ei doar se maseaza ca nu ajung la finalizare asa ca nu se cheama masturbare.
    FOARTE URAT DIN PARTEA VOASTRA
    SA NU MAI FUMATI COLO UNDE FUMATUL ESTE INTERZIS PENTRU CA ESTE INTERZIS
    SI NU SE STIE PE UNDE UMBLU EU CU GEANTA MEA CEA MARE DE SCULE SI PLINA CU CHEI TEVI SI MULTE FIARE
    SI POATE MA IA CU AMETEALA DE LA ABURUL EXPRIAT DE VOI SI DIN GRESEALA VA ACCIDENTEZ
    PENTRU CA NU TOTI OAMENII SUNT SANATOSI LA CAP SI MAI ALES CEI CARE AU ACTE IN REGULA CA SUNT NEBUNI ASA CA BAGATI-VA TIGARILE IN FUND SI FUMATI DOAR ACOLO UNDE VA ESTE PERMIS
    PENTRU CA DATI O EDUCATIE PROASTA COPIILOR CARE VA VAD FUMAND
    SI O SA SE IA SI EI DE FUMAT

    • Asa cum ai si id-ul, ori esti nebun, ori doar iti place sa epatezi. Iti inteleg o parte din nemultumire… insa comparatiile pe care le faci sunt total deplasate. Nu cumva ii lovesti si pe oamenii care merg pe strada pentru ca aerul este poluat la tine in oras? De ce nu mergi sa inchizi tu uzinele ca iti polueaza aerul… si poate peste 100 de ani o sa-ti dai seama cat de toxic era… bine, din mormant, ca nu cred ca prinzi varsta respectiva. Desi comentariul tau e total nepotrivit si contine cuvinte obscene, ti-l voi lasa… ca sa te judece lumea. Din pacate te ascunzi dupa un nick.. „nebunul”… asa ca te vor judeca doar dupa asta. Sa stii ca fumul nu este acelasi lucru cu vaporii emanati de tigari electronice. Sa stii ca s-au facut studii si nu sunt daunatori pentru nimeni din jur. Eu zic sa te faci politai si sa interzici trecerea masinilor pe strada ta… pentru ca au o toba de esapament si iti polueaza aerul.

    • Io…cand voi vedea un dobitoc cara cara o geanta mare cu fiare….ca se impiedica…ai voi face loc sa cada…si ai voi f..e si una dupa ceafa sa-l ajut sa -si cosmetizeze dantura din fata…in spiritul crestin bineinteles…..r-ati ai drequ de handicapati…cu drepturile voastre…: )))))….

    • Poate te vad si ma impiedic si eu frumos, ca sa-ti scapi geanta aia mare cu scule pe bombeu sau poate face geanta ta cu scule un salt si te lasa fara mostenitori, ca oricum ,in afara de „capul mic in care creierul sta lejer” nu prea au ce mosteni.

    • ‘Nea Pulica, puteai sa gasesti alt loc unde sa iti postezi glumele, acolo cred ca erai mai amuzant si concurenta ar fi apreciat in mod corespunzator postarea ta. Aici n-ai succes. Apropos, stiu ca cei ”deranjati la mansarda” salasuiesc prin ospicii, si din cate stiu, acolo locatarii nu vapeaza/fumeaza, au timpul ocupat cu dusurile reci si alte tratamente ” invioratoare”. Deci n-ar trebui sa fii deranjat. Ori se dau si acolo permisii sa mearga ”glumetii” la cinematograf? Uite dom’ne ce face democratia asta…unde am ajuns dupa 25 de ani?

    • Bine ca ai geanta plina de fiare ruginite, ca si creierul tau; inseamna ca esti rapid degradabil !

  25. Eu vapez de vreo 3 luni de zile… A fost un sentiment minunat cand am putut sa fumez in autobuz, sau in clasa la cursuri cu profesoru la catedra sau la birou…minunat!

  26. Eu vapez la birou… m-am obisnuit si nu am nici un sentiment… dar in autobuz am un sentiment ciudat nush mai degraba de frica dar cred ca o sa imi intre in obisnuinta… da si am mai vapat si la banca….

  27. Buna, nu am citit toate comentariile, deci scuze daca se repeta topicul, dar sunt curioasa, s-a mai intamplat cuiva sa fie atentionat sa nu mai fumeze tigara electronica intr-un loc unde era afisul cu fumatul interzis ( spatiu de joaca a copiilor in parc)?!?!?

  28. Aburesc de 5 ani !
    Singurul loc in care am fost rugat sa ma mut intr-o sala special amenajata pentru fumatori a fost acum 2 ani la hotelul Radisson Blu.
    Si asta nu pentru ca era toxica ci pentru faptul ca ceilalti consumatori nu stiau ce e aia tigara electronica si se puteau crede discriminati.
    In rest, CALE LIBERA oriunde, chiar si in strainatate.

  29. ca fumezi tu…oricare ai fi acela pe unde apuci…..la serviciu..la restaurant….in parc , te-as ruga sa dai de mine si sa-mi arunci aburul ala in fata…eu nu sunt dator sa-ti moros tie TBC-ul sau cariile din gura…BRAVULE rahatel trebuie sa ma respecti si tu pe mine si pe cei din jurul tau..apropo de cazul din metrou..aburul din plamanii tebecistei aleia se plimbau prin tot troleul…nu trebuiau sa o bata dar la atitudinea pe care a avuto a meritat din plin bataia…asa ca oricare ai fi te rog sa dai de mine in troleu si sa-mi fumezi in fata…sigur fac ceva pe tine…cu orice RISC.Asa ca reorientativa parerile si fumati sa nu deranjati pe nimeni.
    Respecta si vei fi respectar.

    • Cred ca faci parte dintr-o miscare hitlerista sau esti chiar idiot. Crezi ca arati asa de bine incat sa-ti sufle cineva ceva in fata? Crezi cumva ca gripa se transmite prin vaporii de la tigara electronica? La fel TBC-ul si alte boli cu transmisie aeroba? Crezi ca prin aburul de tigara electronica se transmite si mirosul tau de transpiratie… sau mirosul de nespalat pe dinti? Esti retard omule… imi pare rau sa-ti spun. Unele lichide pentru tigara electronica emana, intr-adevar un miros… unele chiar neplacut. Insa majoritatea nu lasa in urma nici un fel de miros. E doar un abuc care dispare si nu deranjeaza pe nimeni. Daca vapati lichide ce lasa mirosuri, va recomand s-o faceti doar la voi acasa sau in aer liber. Nici mie nu mi-ar placea sa va miros lichidul…. desi sunt mirosuri mai groaznice care se regasesc prin autobuzele aglomerate. By the way, stii tu ceva, insa tot gresit, ca si alte afirmatii…. incidentul a avut loc in autobuz, nu in metrou. Iti recomand niste vitamine sau mai bine o lobotomie. 😉 PS. Poti sa scrii cat vrei, nu o sa-ti mai aprob mesajele.

  30. A-si vrea sa dau de tine și sa-ti suflu aburul înspre tine sa vedem ce faci! Nu cred ca ai avea curaj sa faci ceva!! În troleibuz au avut noroc ca era o femeie și nu un barbat……!

  31. ****** as dori sa stiu daca e se merita sa achizitionez acest kit

    • 2 LEI dai, 2 lei face. Daca vrei acest gen de tigara electronica iti recomand ce4+ de la vipercig. E drept ca nu e la 2 lei.

  32. Ar trebuii sa se scoată taxa pe viciu daca se interzice fumatul in spatii publice, noi fumătorii plătim taxa de viciu așa ca trebuie sa avem dreptul sa fumam

  33. am fost acum 3 zile la un cinematograf din incinta Mega Mall unde mi-a fost interzis vapatul inauntru….dupa felm am fost la o cafene unde am intrebat inainte o ospatarita daca am voie sa fumez.Dupa cateva momente agentii de securitate aproape ca m-au evacuat din cafenea:))…dar patronul mi-a dat voie sa fumez din electronica acolo…:)

    • da, pentru ca nu se cunoaste legea. La cinema, in multe din ele s-au interzis tigarile electronice… ca asa s-au gandit ei, intern… sa nu faci prea multi aburi. Eu am vapat la cinema, recunosc.. de fiecare data, insa nu am facut aburi… am tinut mai mult aburii in piept, ca sa nu se trezeasca vreunul sa creada ca fumez.

  34. Dar copiii pot vapa? E legal sa cumpere o tigara electronica?

  35. Cea mai simpatica experienta a fost la serviciu unde toată lumea știe ca sunt fumătoare înrăită . in sala de mese după o masa copioasa ,mi-am luat paharul cu cafea si am început sa vapez liniștită când aud: baaaiiii…..ești nebuna? O sa pornească senzorul de fum. :-)))) in secunda 2 a apărut omul de la protecția muncii sa se ia de mine. L-am trimis sa citească legea. :-))))

    • Nice Ana. Dar sa stii ca prin regulament de ordine interioara pot sa interzica orice, chiar si vapatul, indiferent de lege. Deci, take care!

  36. Se pare ca publicitatea isi face noi victime in randul credulilor. Faptul ca se baga in organism subtante prin metoda „vaporizarii” nu sperie pe nimeni. Mirosurile debitate in urma utilizarii acestor tigari foarte pregnant la IQOS sau GLO, pe care fumatorii nu le mai simt, mai ales din cauza distrugerii celulelor olfactive in urma folosirii tigarilor clasice, sau le ignora, sunt o reala problema pentru nefumatori care le inhaleaza continuand procesul de fumat pasiv.
    Oare cate decese in randul nefumatorilor trebuie sa existe pana se vor interzice consumul tigarilor de orice fel sau a consumului de substante chimice ce nu sunt vitale. Desigur veniturile la buget sunt foarte importante in a lua decizii transante.
    Oricum sper ca oamenii viitorului sa dea dovada de ratiune si nu sa se lase prada influentelor sociale.
    Nu vreau sa vorbesc in termeni duri deoarece fiecare isi alege moartea, dar poate o sa lasati egoismul deoparte si va ganditi si la cei din jurul vostru, unii care va iubesc si unii care nu au nici o legatura dar sunt afectati de deciziile voastre. Democratia si spiritul liber trebuie intelese, si nu sa fie niste vorbe aruncate in vant.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu