Top tigari electronice 2012, personal, bineinteles

Imi amintesc ca unul dintre cititori m-a rugat la un momentdat sa fac un top pentru tigari electronice. Nu am facut imediat, m-am gandit, oricum un top pentru tigara electronica poate fi interpretat ca subiectiv. Sigur ca este oarecum subiectiv, insa pasiunea si experienta mea pentru tigari electronice il poate face cat de cat obiectiv.

Iata cum stau lucrurile, din punctul meu de vedere, pentru anul curent, cu toate aparatiile noi.

Top Tigari electronice puternice din seria Ego, pentru fumatori mai impatimiti:

Pe primul loc, pentru gustul deosebit de fin si cantitatea de vapori, se situeaza tigara electronica Ego W Vipercig. (ceea ce folosesc si eu) Aceasta e disponibila si in varianta XXL pentru cei care fumeaza mai mult. Am pozitionat acest model pe primul loc datorita calitatii vaporilor si TH-ului. Acum un an eram fan dse901 pentru gust iar acest model se apropie cel mai mult.

Pe locul doi in topul preferintelor mele se situeaza tigara electronica TGO si o pun aici tot datorita gustului si TH-ului.

Pe locul 3 as incadra tigara electronica EGO cu clearomizor C4 Sailebao. Ia un loc bun, insa pentru mine, acest clearomizor da un gust cam aspru si cam sec… insa cei noi in ale vapatului nu simt prea tare diferenta. Abia dupa 2-3 luni de vapat poti deosebi doua atomizoare/clearomizoare diferite.

Locul 4 este ocupat de tigari electronice Glo… un gust puternic, vapori din greu. Ideea este sa nu nimeresti un clearomizor prost. Din acest motiv ocupa si locul 4. Desigur si cu clearomizoarele C4 poti sa nimeresti unul prost. Tehnologia lor e de asa natura, incat se mai intampla ca unele canale de lichid sa fie putin obturate… si atunci sa dea gust de ar.

Locul 5 este ocupat de modelul mai vechi Ego sau Ego XXL. A fost un model de mare succes si dat de aceasta tigara electronica este superior lui Ego Tank. In plus nici nu curge.

Locul 6 il acord lui EGO C, mult laudata tigara electronica, ce s-a stins repede. A aparut in forta, insa de fapt este tot un Ego Tank, la care au desfacut atomizorul in bucati, putand astfel sa reduci costurile cu consumabilele. Insa acelasi gust fad si aceleasi probleme cauzate de curgerile de lichid.

Top tigari electronice pentru fumatori de sub un pachet de tigari clasice pe zi:

Detasat, zic eu, tigara electronica dse901, ocupa prima pozitie. Este cel mai vandul model all time, primul model de tigari electronice reusit.

Pe locul 2, as trece modelul Elipse Vipercig. Are o forma interesanta, fiind o tigara electronica de mici dimensiuni si totusi avand un rezervor pentru lichid. Are o baterie de 360 mAh, ceea ce ofera consumatorului ceva independenta de priza. Mai ales ca nu fumeaza mult. Haios, are incarcator de Nokia.

Pe locul 3, voi trece modelul de tigara electronica dse108, realizat de Sailebao. Este un model care imita foarte bine tigara clasica, are un design foarte placut. Gustul este bun… depaseste multe tigari puternice. Singura lui problema, cartusul se incarca delicat.

Pe masura ce vor apare noi modele de tigari electronice, le voi testa si voi alcatui un top pentru voi. Nu uitati sa nu mai cumparati tigari electronice non brand… sau sa alergati dupa cel mai mic pret, care intotdeauna ascunde o problema… de calitate, garantie… etc.

140 comentarii

  1. Acum inteleg ce mi-ai spus, cu gusturi diferite. La noua tigara achizitionata de mine, eGo-T, am achizitionata si un atomizor gradat, cred ca se numeste clearomizor. Atunci am sesizat diferente de gust, dar nu din prima, ci, dupa a doua incarcare a acestui consumabil, desi avea lichid, imi dadea un gust de ars si nu intelegeam de ce, pentru ca aveam mentol cu cherry (nicotina 0), cam jumatate 0,8 ml era umplut. Am scuturat lichidul care era in el si am adaugat numai mentol, acelasi gust de ars si aspru mi se parea mie. Laud aceasta tigara, pentru ca scoate aburi, dar si DSE 901 ale mele scoteau la fel de multi aburi, dar are o problema, curge lichidul la baterie destul de mult. Am schimbat acest clearomizor dupa 2 saptamani si nu mai curge, deocamdata, dar face condens. Nu stiu ce sa va spun, dar 901 pentru mine au fost „minuni”, au reusit sa ma faca sa renunt la fumat.
    Cu simpatie, Cristina M!

  2. Buna. Cred ca te referi la clearomizorul C 4 pe care il folosesc si eu. Am constatat ca trebuie sa il dau mereu peste cap ptr ca are mustatile, acele fitile prea mici si daca nu il dai peste cap sa se imbibe incepe sa dea gust de ars. In rest aburi si th la el este ok. La multi aburi!

    • Daca scot mustatile de tot ce se intampla? Se strica cleatomizorul? Poate functiona fara mustati?

  3. Salut!Adminule,aveam un feeling ca daca vei realiza un top al tigarilor electronice,,TGO va ocupa unul din primele 3 locuri…..evident dupa Vipercig:))…si uite ca asa a si fost!Subscriu la ce spui despre TGO,o aroma si o savoare deosebita,comparativ cu altele incercate de mine,iar pe langa acestea este de remarcat si bateriile excelente ca si autonomie – pe mine ma tine 10 ore vapat la greu -si electronica „de fier”fiind recunoscute de vaperi ,mult mai versati ca mine,-eu abia am trecut de doua luni-.Nu se incalzesc cand incarca ,nu am avut treaba chiar daca le-am pus la incarcat putin umede la contacte,ce mai sunt….master-blaster!In viitorul sper eu apropiat,vreau sa imi achizitionez un Vipercig si un Provari,desii e destul de scump…..800 lei.Aburi densi !

  4. salutare „vaporenilor”.am patru luni de cand folosesc produsul ego-T si vreau sa va spun ca sunt foarte multumit,dar ca fiecare consumator am si eu o nemultumire.pana acum doua saptamani am folosit lichid de la oferte***,dar ca toate produsele din romania tot ce este bun trebuie stricat.acum e un lichid incolor si nu mai are nici un pic de consistenta,in schimb am gasit ceva super,se numeste DEKANG.are „grasime”,se consuma mult mai greu si are arome ok.incerca si nu vei regreta.va doresc „vaporeala” placuta.

  5. asa am patit si eu cu lichidele,sunt unele mai apoase,sunt foarte seci,si nici abur nu prea dau,

  6. EU FOLOSESC UN CLEAROMIZOR CE4 GRADAT,E FOARTE BUN DATORITA FAPTULUI CA IL POTI REPARA USOR,ADICA SA SCHIMBI NICHELINA SI FITILUL,IN FELUL ASTA TE TINE FOARTE MULT SI NU MAI E NEVOIE SA CUMPERI ALTUL NOU,am folosit prima data MARLBORO red usa mix(HIGH) care era foarte tare,apoi le-am combinat lichid HIGH cu LOW,a iesit perfect.

  7. Pai nu mai intelegem nimic, pe alta pagina ziceai ca cea mai buna e-tigara e dse510. Aici spui alteceva.

    • Pesemne ca acea pagina era de acum un an sau doi… uita-te si tu la data articolului! Normal ca in timp se mai schimba topurile la tigari electronice!

  8. Buna ziua. Ce parere aveti despre DSE-801 T? Azi l-am cumparat fara sa imi dau seama cate detalii are aceasta noua lume in care am pasit. Este un model „de incredere” sau imi recomandati alt model? Multumesc.

    • Acum ca l-ai cumparat, descurca-te o perioada cu el… sau cu ea, tigara electronica. 🙂 Eu nu ti-as fi recomandat acest model… insa incepi cu el si vezi daca te descurci. Pe urma, cand vine vremea consumabilelor schimbate, treci pe un ego w vipercig… 😉

      • Multumesc mult pentru raspuns.

  9. Am cumparat de curand o tigara electronica EGO W. Fata de review-urile vazute si citite capacul metalic al atomizorului are fantele de vizionere in forma de “S” si nu liniare cum am vazut mai peste tot. Problema este ca, daca vreau sa curat atomizorul, nu pot detasa acea protectie metalica (in review-uri se face prin tragere). Este cumva pe baza de filet ?. Este construit atomizorul fara aceasta posibilitate ?. M-a pacalit vanzatorul si a fost nevoit sa lipeasca acel capac de protectie cu superglue ?.Cum pot extrage capacul de protectie ?. Atomizorul are mustiucul detasabil prin tragere si un capac de protectie tip stilou. Multumesc anticipat.
    P.s. daca am postat gresit imi cer scuze. Am postat si la tzepe dar ced ca nu acolo trebuia.

  10. Salut, am și eu o întrebare. Am cumpărat un Ego-T cu atomizor CE4 și mi se pare mai mult decât ok. Singura problemă e că după vreo patru-cinci zile a început să se schimbe gustul (abur uscat și ars). Am băgat în el să zic 10 ml cu totul. Să fi murit atomizorul așa de repede??? Mulțumesc

    • Se poate Alex… cand esti incepator, de regula il strici mai repede, nestiind sa umpli la timp cu lichid. Nu trebuie sa astepti sa se goleasca tot lichidul… pentru ca se usuca melana si se arde. Cand e putin lichid in el trebuie vapat cu atentie… si tras mai rar, asta daca nu avem cu noi sticluta de lichid. Poti incerca sa-l speli, sa-l usuci si pe urma sa-l reincarci. Poate mai scapi de gustul de ars! Succes!

  11. Încă o întrebare, te rog: la ego-T CE4 a mea, în afara atomizoarelor corespunzătoare acestui model, mai există cumva și alte atomizoare (bune!) care să fie compatibile. Și care anume ar fi? Mulțumesc.

    • Da… clearomizoarele Vipercig de Ego W. Initial vei avea nevoie de clearomizor cu carcasa.

      • Ms

      • care este mai bun? , ce4 sau clearomizoru de la ego w?

  12. la ce4 este bine cand da gust de ars sa schimbati nichelina si snurul silica,altfel nu ai ce sa ii faci,la fel pateam si eu cu el,dupa 3 sau 4 zile parca vapam carpa arsa,il tot desfaceam si il curatam,dry burn,etc,rahat degeaba,am cumparat de pe net nichelina si snur silica si am scapat de belele,de la un timp am inceput sa folosesc ,,snur de bumbac” e foarte smecher ca gust si aburi,da o gramada de abur eu unul am ramas impresionat de cantitate,numai ca partea nasoala e ca dupa 2 zile se arde bumbacul si trebuie schimbat,acum bine nu e tragedie sa schimbi snurul ala de bumbac dureaza 10 minute,care sunteti mai comozi folositi silica,dar eu unul sunt foarte multumit de gust si aburi foarte densi pe care ii scote,eu de acum in colo merg doar pe snur de bumbac,cel de silica nu il mai folosesc,il tin acolo pt zile negre,toata smecheria e baieti cand faceti ,spira de nichelina’ faceti numai ,,trei cercuri pe snur” in felul asta scoate mai mult abur,incercati si o sa vedeti,cu cat sunt mai multe spire 4 sau 5 etc,cu atat aburii vor fi mai slabi in intensitate si spira se va incalzi mai greu.Aveti grija daca cumparati vreodata baterii de 1300 miliamperi,sunt foarte bune tin foarte mult,dar daca nu faceti de la 5 spire pe snur in sus va arde nichelina repede sau va da un gust foarte nasol,nu este gust de ars,e altceva de sarma arsa dracu so ia,este si amperajul mai mare cred ca de asta.cine doreste poate incerca ce am scris eu aici,intru deja in a doua luna cu un singur clearomizor ce4 folosit,bineinteles cred ca l-am desfacut de vreo 50 de ori si am facut tot felu de experimente pe el,sa aflu ce si cum,are o gramada de chitibusuri

    • Cristi, ce sa zic… bravo! Suntem multi lenesi si nepriceputi in chitibusala asta. 🙂

    • Salutare! Mi sa pus un gand negru pe tigarile clasice! Si acum de vre.o doua zile pip din eGo ce4 de sailebao! Toate bune si frumoase, pana constat din spusele experimentatiilor ca nu.s prea fiabile, se duce nichelina si snurul (silica)! Acuma, dilema mea este de unde cumpar nichelina si snur de silica pt „pipa” asta? Ms

      • daca ai rabdare sa ti le faci singur… vezi ca sunt pe aici persoane care te pot ajuta. Eu prefer sa le schimb decat sa le repar… 😛

        • Sunt destul de scumpe sa le schimbi la 2, 3 zile! Eu l-am reparat duminica, in 5 min ca-mi dadea gust de ars! Cu toate ca nu am avut snur, dar a mers pusa in doua, dupa ce am eliminat partea inegrita! Oricum sunt putin dezamagit, ma asteptam la nu stiu ce tehnologii extraterestre, nu la 3cm de nichelina si vreo 4 de sfoara!:)) Dar ma inpac cu gandul! deja mi-am comandat 10m silica, tot atata sarma…!!! Parca ma vad pe la vreo 60 de ani renuntand la ele din picina dexteritati! :p

          • :)) da… eu le schimb la 7-10 zile… nu la 2-3 zile… in fine depinde de furnizor.

  13. mmm,depinde de fiecare altii le arunca,altii le repara si le refolosesc,

  14. cei care folosesc clearomizoare ce4 problema cu scurgerile sau bolboreseala sta astfel dupa observatiile mele,cand vapez trebuie sa pun lichid pe acele mustati nu,dar cand te saturi si te opresti din vapat acele mustati trebuie sa fie uscate pt ca daca ramane lichid pe ele si tu lasi tigara asa acel lichid se va scurge inauntru si pe baterie si de aici apre boloboroseala aia neplacuta si aburii sunt aproape inexistenti.alta smecherie mai e sa nu mai strangeti la maxim clearomizorul pe baterie iar mustiucul acela negru prin care vapam la fel nu e neaparat sa fie strans la maxim ,nu va faceti griji ca nu o sa va curge in gura lichid daca nu e strans tare,daca ele sunt stranse la maxim atunci cand vapam vom trage mai mult lichid si mai putin aer iar dupa aia iar vor apare bolboreseli si scurgerile alea antipatice care le urasc si eu,normal este cand tragem ar trebui sa fie o cantitate egala de aer si lichid in felul asta nu vor mai fi probleme,eu unu fratilor asa am procedat si am fost scutit de neplaceri,si foarte rar mai apar scurgeri,incercati ce am scris aici iar cu timpul o sa stiti mai bine ce sa faceti

    • Mda… fiecare isi gaseste propria tehnica pentru satisfactia personala. Eu unul n-am avut astfel de probleme… depinde si de cum nimeresti clearomizorul.

  15. clearomizoarele astea ce4 si hai sa fim sinceri mai mult de doua saptamani nu duc cand le cumperi de noi din magazin daca nu le servisezi ,si eu si tovarasii,si alte persoane din anturajul nostru de vaperi am avut problemele mentionate mai sus,cu scurgeri,gust de ars etc,poate o fi loturi mai bune de ce4 si nu am dat eu de ele nu am avut noroc,dar in fine,oricum eu le repar si sunt ca noi dupa aia ca doar nu-s fraier sa dau iar 30 ron pe altu,deja am depasit de mult 2 luni si intru in a treia de acum cu un singur ce4,(gresisem mai sus cu o luna de utilizare de ce4,era mai mult),is consumabile pana la urma nu te tin o vesnicie,

    • Cristi… esti chitros… cat vrei sa te tina un atomizor/clearomizor… stiu, ai vrea sa nu se strice niciodata. :)) Eu daca ma tine 2 saptamani sunt f multumit… indiferent de model. Oricum le schimb inainte de a se strica, atunci cand gustul nu ma mai satisface. Pe tigari erai fraier si dadeai la 2-3 zile banii care ii dai acum la 2 saptamani… 🙂

      • ai dreptate asai eu vreau sa tina cat mai mult(daca se poate)cand nu se mai poate cumpar altu,fiecare cu nebunia lui,salutare

      • am uiata sa spun,,IS CHITROS PE BANII MEI”

  16. Salutari,

    Am achizitionat Vipercig XXL acum 2 zile. Am cateva intrebari. Din ce caracteristici imi pot da seama ca bateria e de 1100 ma? E mare, grea, si de doua zile nu am incarcat-o niciodata de cand am primit-o. Ar fi bine sa astept sa se descarce complet si apoi sa o reincarc? Sau se poate reincarca oricand la inceput?
    Sistemul de blocare, apasand de 5 ori consecutiv, nu functioneaza la mine:(. Trebuie apasat intr-un anumit fel?

    Vreau sa mentionez ca trecand de la dse 901 la acest model, parca mi s-a luat o piatra de pe inima. Ma chinuiam enorm cu dse, si s-au stricat bateriile in doua luni, desi aveam grijaz sa le curat de fiecare data. urata si scumpa experienta. Acum totul e atat de simplu. Singura problema e ca simt uneori gust de ars, desi cartusul e plin.

    • Hmm… poate pentru ca inca nu s-a descarcat iti arata ca e de 1100… nush ce sa zic… n-am mai masurat de mult una… insa e mai mare cu vreo 2 cm decat una normala. Eu zic ca-ti dai seama… cea mica are doar vreo 5 cm. Sistemul de blocare sigur functioneaza… insa trebuie sa apesi repede si constant, astfel incat sa nu apuce ledul sa se aprinda. De 5 ori… dar tu apasa de vreo 6-7 ca sa fii sigur. Cu gustul de ars uneori… vezi sa nu ramai cu putin lichid in clearomizor… daca apuca sa se arda din fitil, nu prea mai ai ce face… trebuie sa schimbi clearomizorul. Ehh… asa e la inceput, te prinzi tu curand. Aburi de calitate! Am uitat… descarca baterie si pe urma pune-o la incarcat… ii prelungesti viata.

  17. Salut, știe cineva de ce naiba atomizoarele ce4 (de la un ego-t) se strica după doua-trei zile? Mai mult nu ma tin. Deja am schimbat trei in vreo zece zile. Si, deși sunt incepator, nu cred ca fac nimic gresit. Am grija la umplere, incarc in permanenta etc. Si mai nou nici metoda de dry burn nu m-a ajutat: acelasi gust de ars sau chiar mi s-a intamplat azi ca un atomizor sa nu mai mearga deloc dupa dry burn. Aveți idee ce si cum? Ca daca e sa cumpar vreo 2-3 pe saptamana, mai bine ma reapuc de fumat. E cam tot aia la bani, in ritmul asta si macar nu ma mai chinui. Mersi de raspuns.

    • Pentru ca nu cumperi CE4 de brand… cumperi porcarii noname. De asta te tin 2 zile. Ia incearca un C4 Vipercig.

    • adminul are dreptate,incerca un ce4 vipercig sau unul tip stilou tot vipercig,mmm is multe chestii la ce4 care trebuie sa le pui cap la cap sa iti mearga bine si sa fii multumit de gust si abur,dar e poveste lunga

  18. Lamuriti-ma si pe mine va rog ..cum e cu metoda „dry burn” la clearomizor vipercig. Ce metode de curatare a clearomizorului recomandati, si cum se aplica (se desface … etc)? Il am deja de vreo 5 zile, si simt un gust de ars din cand in cand.

    @cristi: chiar s epot reconditiona chestiile astea sa tina mai mult timp?

    • Nici vorba… nu trebuie utilizat dry burn la clearomizoare ca-l arzi de tot!!! Singura metoda de curatare, am scris-o pe aici… scoti capac silicon cu o agrafa, speli bine, racai cu agrafa rezistenta incarcata de reziduuri… speli din nou… totul cu grija… pe urma usuci, pui capac silicon la loc, avand grija ca fitilul sa treaca prin canalele laterale, incarci cu lichid si bafta!

    • daca ai clearomizor vipercig de acela tip stilou nu iti pot spune nimic pt ca nu am folosit niciodata,daca ai clearomizor ce4 iti pot spune mai multe e foarte usor de reparat,eu folosesc numai ce4 si il folosesc de aproape 3 luni de acum,ii schimbi nichelina si snurul de silica sau bumbac si e ca nou la ce4,chestia cu dry burn sau spalat nu functioneaza mereu si eu am incercat asta,schimbi ce e de schimbat si gata ca nu e asa scump,

      • Ok, deci cred ca ceea ce am eu e „Clearomizor W Vipercig” si are un capac, in capat, de stilou. nu e c4 din cate vad si eu din poze.

        @admin: multumesc de sfaturi, o sa ma bag sa il curat, imediat ce mai achizitionez unul:), ca e singurul si mi-e frica sa nu il stric fara vreun backup. Capacul de cilicon… este cel pe unde iese aburul nu? din capat sus, ce are si gaurica prin care se incarca? (vorbesc strict de clearomizor, fara capac sau mustiuc), cilindrul transparent… se scoate si acesta de pe partea metalica?

        • Nu… doar capacul de silicon, cel pe unde incarci. Bagi o agrafa pe unde incarci, faci o parghie si il tragia fara.

        • cauta pe youtube,is o gramada de tutoriale pt ce ai tu de reparat

  19. Salutari. Revin cu niste idei/intrebari. Am curatat clearomizorul W Vipercig, si se simt imbunatatiri, in special la gust si aroma. Este clar ca trebuie curatat la cateva zile. Cred ca trebuie infiletata bateria inainte de a introduce capacelul de silicon la loc, altfel se impinge foarte mult chestia din centru.
    Pana sa il curat, totusi, am achizitionat dintr-un magazinas de aici din oras, un clearomizor CE 5. Nu am sa mentionez ce magazin online reprezinta ei, caci nu cred ca am voie nu?.. insa pe cartea lor de vizita ei spun ca sunt distribuitori oficiali in Romania al produselor DEKANG. Acest clearmozior CE 5, mi s-a parut ca produce multi vapori, are un gust bunicel (nu atat de bun ca la ego W, cred), este usor de folosit, nu scapa lichid in mustiuc niciodata. Problema mare e ca dupa aproape 4 zile de folosinta…. vaporii nu mai au niciun gust, practic lichidul se consuma degeaba si s-a inchis foarte mult la culoare. Nu e nici macar CE5+ sa se poata desface ca sa se curete… capacul de plastic alb din capat nu il pot scoate caci este foarte mult bagat in interior, macar sa il spal un pic asa… 30 RON atuncati pe fereastra…. daca nu merge curatat.
    Sunt dezamagit, ptr ca eu nu imi permit sa achizionez mai mult de un lichid si un clearomizor la 2-3 saptamani si sa platesc transport 25 RON la fiecare comnda e aiurea. Pe de alta parte vad ca orice as achizitiona de aici din oras… e posibil sa fie prost sau contrafacut.

    • Daniel… e clar ce spui… eu te sfatuiesc sa-ti faci achizitii pentru 2-3 luni si vei iesi cu transportul foarte ieftin. Legat de tzeapa pe care ti-ai luat-o cu CE 5-ul… se intampla des. Oricum ca idee, initial cand au fost concepute clearomizoarele, au fost pe principiul de cartomizor… sa mearga 5-6 umpleri. Pe urma, avand succes le-au mai extins viata. Acesta este motivul pentru care eu le schimb mai des… atunci cand gustul nu ma mai satisface. Oricum daca faci comparatie cu cat costa tigarile… insa cine mai face dupa ce trece la tigari electronice

      • DEKANG, my a$$…. mare tzeapa acest ce5. Este 30 ron, si nu l-am umplut nici macar de 5 ori in 3 zile jumate cat a mers … I-am sunat …si au zis ca nu merge decat suflat… cum naiba sa il cureti.. doar suflandul. Ego W vipercig.. dupa curatare inca mai scoate ceva vapori ok, dupa 11 zile de uzura, insa si el saracutul „si-a cam mancat malaiul”.
        Admin … eu fumam …cam 2 pachete de Kent lung la 5 zile. Si as fi bagat mai mult, insa eu lucrez de acasa si nu e voie cu tutun decat in afara spatiului, apoi mai era si considerentul financiar. Asta inseamna .. ca la 15 zile, se duceau, poate, 7 pachete.. 87.5 RON.. sa pun cu tot cu un iesit la spritz. Cu kitul ce il detin acum… s-au cam dus, consumabile, de aceeasi bani (2 clearomizoare, 25 ml de lichid.).. asta calculat fara transport (platit si ala).. dar inclusa tzeapa „CE5”. (Mentiunea este intradevar ca am aburit DIN PLIN.). Probabil, ca in timp, voi iesi si mai ieftin, plictisindu-ma sa tot aburesc tot timpul… dar pentru CALITATE la vapare… e nevoie de INVESTITIE… altfel devine FRUSTANT. (de exemplu- clearomizor, branded si schimbat numai dupa cateva zile) . Cu DSE -ul am patit-o si mai rau ..cand m-am apucat de vapat, kitul ala nu a tinut nici 2 luni.
        Insa, eu chiar daca as iesi mai scump cu tigara electronica, nu m,-as intoarce la mahoarce, deoarece d.p.d.v. FIZIC ma simt EXCELENT, comparativ cu perioada neagra a gudroanelor si monoxizilor.

        • Daniel.. si despre asta e vorba… si eu cand am trecut pe tigari electronice, nu economia de bani ma interesa… ci sa nu mai tusesc, sa nu mai am gura incarcata de la substantele toxice din clasice. Ulterior am vazut ca fac si economii la buget… e drept in timp, la inceput cheltuiam mai mult, pana mi-am dat seama exact ce am nevoie. Este posibil ca tu sa vapezi mai mult decat fumai inainte si din acest motiv sa nu faci economii… insa important, zic eu, este ca te simti mai bine. Aburi de calitate!

        • poti face economie la ele daca stii sa le repari,in felul asta vei iesi in castig,sunt pe youtube o gramada de tutoriale,in legatura cu ce5 e o mare teapa pe care era sa o iau si eu daca nu rugam vanzatorul sa il examinez putin sa vad niste chestii

  20. multi se plang ca se duc repede clearomizoarele si nu mai au incredere in ele,apoi se apuca iar de fumat tigari clasice,,SUNT PRODUSE CONSUMABILE FRATILOR” cat vreti sa tina,e greu al dracu de fapt sa iti cumperi 10 metri de nichelina care iti ajunge un an de zile ,apoi sa iti ei un metru de snur silica sa iti ajunga 2 luni,e 6 lei nichelina iar snurul silica e 4 lei,iar transportul prin posta e 8 lei,18 lei in total,E SCUMP AL DRACU STIU

  21. PT ADMIN,daca nu am voie sa dau sfaturi pe aici sa mi se spuna,nu vreau sa supar pe nimeni

  22. Dupa 1 luna si jumatate de utilizare a clearomizorului CE4 pot da cateva sfaturi, cred eu utile, pentru cei care il folosesc si care au „ceva mana” pentru remedieri. Dupa ce am citit tot ce este scris aici sunt cateva probleme cu acest clearomizor care pot fi inlaturate. Scurgerile de lichid care apar si care fac ca lichidul sa ajunga la acumulator si sa dea acele bolboroseli suparatoare se produc prin patrunderea lichidului prin fantele facute (2 la numar) in tubul central pe unde iese firul de silica. Din cauza grosimii foarte mici a acestuia ramane un spatiu intre acesta si fantele tubului pe unde se scurge lichidul. Scurgerea ale loc atunci cand clearomizorul este pus in pozitie orizontala. Remediere consta in schimbarea firului de teflon cu altul mai gros sau cu altul din 2 sau mai multe fire pana la intrarea fortata. Un al doilea loc pe unde pot avea loc scurgerile este intre mustiuc si capacelul de silicon pus in capatul tubului central (ce reprezinta plusul acumulatorului) si unde se afla rezistenta. Daca sunt dubii ca nu exista contact perfect se infileteaza clearomizorul in acumulator si se impige spre acumulator pana la etanseizare. Un alt inconvenient este schimbarea culorii licidului acesta devenind maroniu si mult mai vascos. Din cauza vascozitatii marite lichidul nu mai poate urca pe fitil decat in cantitate mica si da gustul de ars. Efectul se produce din cauza transferului de caldura de la rezistenta la lichidul din interiorul clearomizorului. Cel mai simplu remediu este sa umpleti clearomzorul pana la jumatatea capacitatii. Altul este ca la montarea unei noi rezistente sa legati de terminalele acesteia terminale nonrezistive (ex. fire de la un cablu telefonic) pentru a micsora transferul de caldura catre corpul metalic al cleromizorului. Un lucru bun este gruparea spirelor catre centrul tubului central pentru a micsora si in acest fel transmiterea caldurii catre exterior. Arderea prematura a firului de teflon are loc din cauza concentrarii intr-un spatiu mic al une mari cantitati de caldura (spire putine, putere mare, temperatura mare). Ca remediu am folosit un fir de nichelina ce mi-a permis sa pastrez rezistenta la valoarea de 2,4-2,7 ohmi dar sa cresc numarul de spire la 8. Un alt artificiu este ca atunci cand bobinati nichelina sa folosiri ca suport mecanic si un burghiu de 2 mm. In acest fel va exista un sptiu ceva mai mare intre rezistenta si snurul de teflon punctele lor de contact fiind mai putine (ideal ar fi sa nu se atinga si fitilul nu s-ar mai arde niciodata). „Fitil” am folosit un fir de teflon gasit intr-un feon abandonat, nimic „profesional”. Sfaturi valabile pentru cei ce au mai demontat un ce4.

    • interesant, oricum poti sa faci 3,5,8,10 spire pe fitil el tot se va arde si va trebui schimbat, fitilul de silica e mai slab la cantitatea de abur si la gust fata de cel din bumbac, silica rezista mai mult si doar atat

    • Ce nichelina folosesti la 8 spire? De 0.15 cate ar merege ? Ce-am observat eu, ca snurul de silica, pastreaza o aroma mai fina, daca este rulat in palma pana se desface din inpletitura! Ati incercat sa puneti careva, nichelina in forma de zig zag,in jurul snurului, gen cum e la aeroterme ? Teoretic s-ar racii mai bine, evitand arderea snurului, sau o arde de tot?;)

  23. Dupa o luna si jumatate de folosire al atomizorului ego-w pot da cateva sfaturi pentru imbunatatire. Mentionez ca este vorba de atomizorul cu fantele de vizualizare in forma de S si nu liniare. Acest atomizor nu are posibilitatea de detasare a capacului de protectie (am incercat destul de tare sa-l scot). Pentru a curata atomizorul am infiletat capacul de protectie al mustiucului (tip capac de stilou) si cu miscari usoare stanga, dreapta am detasat saiba de fixare a capacului. Cu o surubelnita micuta am detasat garnitura de teflon (prevazuta cu 2 fante si gauricea de umplere) prin ridicarea alternativa din mai multe laturi. Avem acces astfel la rezistenta si fitilul de teflon. L-am scufundat in apa fiarta si apoi cu o siringa am aplicat, cu presiune, apa fiarta pe rezistenta. L-am uscat usor cu un feon si am facut dry burn. Un inconvenient este ca din cand in cand se scurge lichid prin gauricea de umplere atunci cand este pus orizontal. Greseala este ca fabricantul a facut gaura pe toata lungimea garniturii de teflon. Normal ar fi fost sa ramana un pic negaurita. La stapungerea cu acul de siringa gaura s-ar fi perforat si ar fi revenit la pozitia initiala la extragerea acului. Pentru a repara am introdus, pe toata lungimea gaurii de umplere o bucata de cauciuc luata dintr-o banda elastica din cauciuc (ca cea cu care leaga unii bancnotele). Am obturat astfel orificiul de umplere. Pentru incarcare folosesc o siringa cu ac subtire cumparata de la farmacie. Acul il introduc printre bucata de cauciuc pusa si marginea gaurii. Incarcarea merge mai greu dar nu mai curge lichid. Mi s-a intamplat sa incarc prea mult atomizorul si, la incarcare, lichidul sa curga pe linga fitil si rezistenta. Obturand foarte bine orificiul de umplere aerul din atomizor nu mai poate iesi decat pe acolo. Ca sa nu se mai intample asta „ascult” cum aerul iese, la incarcare, din atomizor. Se aud mici pocnete. Cand au incetat umplerea este gata. In rest este un atomizor EXTRAORDINAR. L-am curatat, intr-o luna, doar o singura data si doar sa vad daca se poate face. Acum lurez la un atomizor IMIST. Se spune ca este cel mai nou de pe piata. Are o curatire extrem de usoara fiind complet demontabil. Vreau sa-l trec in sistem TANC folosind ca recipient pe cel de la ego-w. Daca iese si intereseaza voi posta.

    • Multumim pentru explicatii… cred ca sunt oameni interesati. Dupa mai mult timp de vapat, gustul devine cel mai important pentru un vaper… parerea mea si in acest caz nu prea schimbi timpul de clearomizor, pentru ca difera gustul de la un model la altul. Eu am ramas fidel clearomizorului vipercig de cand a aparut. Mi se pare cel mai apropiat de dse901

  24. Salut!! cleramatizorele de eGo W vipercig merg si pe acumulator eGo t ce4? Si mustiuc este…? De nu pun un varf de pix! 😀 Licoare de Pall Mall, gasesc pe undeva s.au cu gust de „iarba” ? Sa fiti iubiti!

    • Sigur ca merg. Merg pe orice fel de model Ego… au acelasi filet toate bateriile Ego. Cu mustiucul n-am inteles ce vrei. Cu iarba… nush, poti incerca sa ti-o prepari acasa. :))

      • Clar ego w sunt 25 lei fara mustuc! Imi tre doar aroma de iarba, fan, sau con de brad! Nu te gandii la prosti!:)

  25. Salut,
    Care e cea mai bună metodă de a curăța un atomizor W Vipercig? Ms.

    • Am scris pe aici… scoti dopul de silicon, cureti interiorul cu apa, scrijelesti cu un ac scrumul de pe rezistenta, speli iar, usuci, pui dop la loc, avand grija ca fitilul sa cada pe aceleasi doua canale laterale… si gata.

    • mai bine desfal de tot,desfasoara nichelina de pe snur,curato bine cu un cutit sa briceag sa cada calamina de pe ea si snur, apoi infasoara la loc si inbina atomizorul,apoi va fi ca nou,EU ASA AM FACUT UNUI AMIC DE AL MEU

  26. Salut. Vreau sa te intreb daca ai incercat vreo tigara electronica produsa de Red kiwi. Vreau sa-mi iau un Ego-t de la ei si am inteles ca sunt de o calitate mai buna.

    • In primul rand nu ti-ar mai recomanda Ego T. Epoca lui a apus. Ti-as recomanda EGo W Vipercig. N-am incercat brandul respectiv.

  27. Salut! Eu si logodnica mea dorim sa trecem pe tigari electronice. Amandoi fumam cate 1 pachet de tigari pe zi cu o catntitate de 10mg tarie. Am vazut ca mai toata lumea foloseste Vipercig. M-am documentat si m-ar bate gandul sa cumpar o tigara cu acumulator de putere mai mare pt ca muncesc in ture de 24 cu 24 si mai toata ziua sunt plecat de acasa. Mi-a placut Ego W Vipercig XXL, dar m-am interesat si de alte modele cum ar fi: EGo-C Joyetech VIP XL , Ego Tank LCD de la saleibao. Ce parere ai despre cele 2 modele postate de mine? si ce imi recomanzi? Sunt nehotarat. Am vazut ca in setul acestor modele mai vine inca o tigara ceea ce ar fi super pt ca as putea sa impart setul cu logodnica mea. Ar fi o idee buna?

    • Eu zic ca la un pachet de tigari pe zi, e bine sa ai o baterie de rezerva… nu ti-ai dori ca in tura de 24 de ore sa ramai fara tigari. Ego C si Ego tank sunt acelasi lucru, cu diferenta ca atomizorul tank se desface in bucati la ego C, putand sa schimbi doar o parte din el. Este tehnologie veche… Eu zic sa mergi pe cel Vipercig… si eventual pentru sotia sa mai iei un kit aflat la promotie, 50% reducere, tot la ei. Bateriile ego sunt toate compatibile… inclusiv la vipercig. Pe urma mergi pe clearomizoare de rezerva Vipercig. Ti-am zis de alternativa asta, pentru a reduce bugetul… in cazul in care nu-ti permiti doua kituri de viper.

  28. Buna ziua. Imi cer scuze daca postez unde nu trebuie…aburesc de 10 luni tigara electronica, am folosit atomizoare, cartomizoare si clearomizoare. Am citit despe ,,Vivi Nova” ( sau GS-V CORE). Daca l-a folosit cineva ar putea sa ne spuna ce parere are despre acest clearo?
    Multumesc

    • Salut… eu l-am incercat. Seamana cu giantomizoarele produse de Smok. Mie personal nu-mi place gustul si da destul de des gust de ars. Nu mai vorbesc ca mi se par grosolane pe baterie… in fine parerile sunt subiective, normal. Ai incercat clearomizoarele vipercig?

      • Salut…multumesc pentru raspuns. Si mie mi se par grosolane pe baterie , desigur am retzinut si faptul ca dau gust de ars. Sincer, nu am incercat clearo Vipercig dar…mi-ai facut pofta 🙂
        Multumesc pentru toate sfaturile!

    • Am eu, e bunicel! Nu uita sa-ti ei adaptor pt baterie ego ca arata urat fara! Eu vreau sa-mi pun mesha pe el, am pus pe vivi mini si e trasnet:)

      • Si ce-i tare la asta, se curata f usor si sa fii atent ca sunt doua tipurii de rezistente schimbabile cele cu fante de apr 1mm pt snuru silica care mai dau gust de ars si cele cu fantele de 2mm ce au capacel ce recircula condensul, ce nu dau gust de ars nici sa stai in cap:D

  29. Salut.
    Ce imi recomanzi intre Glo, Ego W Tank si TGO 901?
    Eu fumez cam 1 pachet pe zi de Kent Click.
    Pe glo se potriveste clearatomizorul C4 si bateriile de la Ego sau TGO?
    Merci

    • Clearomizorul C4 si C4 Plus se potriveste doar pe Ego W. Ai putea sa mergi pe Glo si pe urma sa treci pe clearomizoare de Ego W Vipercig. Sunt subiectiv pentru ca imi place cel mai mult acest gust dat de clearomizorul Vipercig.

  30. Romanu cauta investitie minima si satisfactie maxima! Ganditiva de doua, trei ori inainte de a ajunge sa cumparati toate tipurile vaporizoare de pe piata! Si nu toate claromizoarele sunt consumabile, doar snuru silica si rezistenta!

  31. mda,e greu cu romanii nostri,cand le spui ca trebuie schimbat snurul de silica si rezistenta deja ii sperii,e greu,si o renunte la ele in viitorul apropiat,PREA MULTA MUNCA

  32. sal. am un cleararmozior vision v2 servisabil. cine mai are? mie imi place> pot sa le curet foarte usor, costurile sant foarte ok: numai rezistenta trebuie sa-le inlocuiesc (10 ron) numai ca! :))) consuma mult lichid: eu umplu rezervorul de 1.6 ml chiar de 2-3 ori/zi. Oricum aroma si TH-ul e mai bun ca si la CE4. Am incercat is CE4 numai ca din 4 cumparate> 2 au fost defecte. Cele bune au functionat 1 saptamana.
    Ce parere aveti despre vision v2? stiu ca vipercig e cel mai bun la ora actual: si probabil cumpar una daca o sa am bani.THX

  33. Ce tigara credeti ca mi se potriveste?Nu sunt fumator,dar imi plac tigarile electronice(stiu ca suna risico si absurd…).As dori o tigara electronica cu un gust fin,nu prea tare,cu o baterie de o autonomie cat mai mare,care nu trebuie reincarcata cu lichid prea des(cum e la dse901),am inteles ca dse 901 e printr cele mai bune…dar are dezavantaje:bateria tine putin si trebuie des incarcata cu lichid…am inteles ca ego w tank e o tigara buna…ce credeti?
    P.S.:Am buget restrans

    • Darius… daca nu esti fumator… eu zic sa nu iti iei tigari electronice. Daca totusi insisti si vrei neaparat, ia-ti un dse901 vipercig sa pufai din cand in cand. Tu oricum nu fumezi, deci daca pui lichid in cartus la 8 pufuri… nu cred sa fie vreo problema. Daca vrei mai performant ia-ti ego w vipercig dar e si la alt buget. DSE901 e la super reducere pe site-ul recomandat de noi.

      • Problema este ca sunt mai mereu ocupat si plecat de acasa…deci nu am timp sa reincarc bateria si cartusul cu lichid mereu…as vrea ceva de durata,cum sunt tigarile ego tank…dar totusi cat tine pana la urma dse901?

        • Darius… ideea era ca tu nu esti fumator… deci nu stai sa incarci mereu nici bateria nici cu lichid. Hotaraste-te… ce vrei sa faci. De exemplu un om care pufai jumatate de pachet de tigari pe zi, ar consuma o baterie de dse901 in cca 4 ore… avand doua, inseamna 8 ore. Dar tu care nu fumezi, ar trebui sa pufai si mai rar. Acum tu stii mai bine ce vrei. Daca gresesc si iti doresti altceva, decat o pufaiala ocazionala, mergi pe ego w vipercig… sau daca nu ai bani suficienti, mergi pe Glo sau Ego XXL, aflate si ele la promotie. Poti chiar alege si dse108, are bateria putin mai mare decat dse901, numai ca se incarca mai complicat.

          • Bateria nu e neaparat o problema…la dse901 terebuie sa reincarci cu lichid cu lichid dupa 10 pufuri(din cate am inteles)…fiind mereu in miscare,nu prea pot face asta…din cate am vazut clearomizorul de la ego w tank e bun atat ca si capacitate,cat ca functionalitate,fiind chiar mai ieftin decat atomizoarele de dse901…am vazut ca este la un pret bun pe site-ul recomandat de voi…dar nu stiu cat de buna e tigara in sine….ce parere aveti?Apropo imi poti spune diferenta principala dintre clearomizoare si atomizoarele cu cartus?

          • Diferenta e simpla… clearomizorul este ca o rezerva de stilou… un compartiment cu lichid, in cadrul caruia se face si vaporizarea. Tigara electronica cu cartus, are lichid in cartus si face vaporizarea in atomizor. O recomand celor care vor sa renunte si la tigari electronice, dupa o perioada.

          • Si care dintre cele doua dureaza mai mult(pana sa umpli iar cu lichid/pana se strica)?
            M-am uitat si vreau o tigara electronica care sa aiba:
            Gust fin ca la dse901
            Autonomiea baterie cat mai mare(>600)
            Sa nu trebuiasca sa o incarv prea des cu lichid
            Dintre ego xxl,glo si tgo 901 ce imi recomandati?
            La tgo 901 si la glo se potrivesc clearomizoarele ego w vipercig?

          • Hmm… inteleg ca e problema de bani, sfatul meu atunci este sa-ti iei un kit economic C4 cu baterie XXL si separat un clearomizor cu carcasa vipercig. Iesi cel mai ieftin si o sa fie suficient pentru tine. Asa vei vedea si gustul si pe C4 si pe clearomizor de ego w vipercig. Bateria va fi de 1100, deci tie iti va ajunge o zi intreaga… macar.

          • M-am uitat mai bine,am urmarit cateva idei,chiar review-uri video despre dse 901…si am ajuns la concluzia ca intr-adevar este o tigara electronica buna,desi o incarci des nu ia mai mult de 2-3 secunde,defapt nici nu dureaza asa putin…la instructiuni spune”dupa fiecare 10 pufuri”…10 pufuri,dar si alea destul de mari…nu am eu atata „vlaga” cat sa trag un astfel de puf…pana la urma cred ca o sa merg pe dse901..am intrat pe site-ul recomandat de voi,si am gasit dse901 vipercig la o oferta buna,2 tigari ,4 cartuse,tabachera,etc..170 de lei.
            Apropo care ar fi diferenta dintre dse901 si dse901 vipercig?

          • Din ce stiu, dse901 vipercig e facut tot de SLB… doar ca are un control de calitate ceva mai bun… in rest aceeasi dse901. Are ceva logo-uri de la vipercig pe ea

          • Aha….ce parere ai despre dse901?Gust,th,aburi,si cam cat tine o incarcare cu lichid,tine cat o tigara normala,desi nici aia nu prea stiu cat tine..am incercat sa fumez de vreo 2 ori…dar nu-mi place,fumul acela inecacios si mirosul sunt…naspa

          • Am scris despre tigara electronica dse901, mult… mai pe la inceputul blogului. E cea mai longeviva e-tigara, din cauza formei de clasica si gustului fin. Are si TH, cand atomizorul e ok, ai lichid in cartus si bateria nu e moarta. E o tigara electronica excelenta pentru cei care fumeaza putin si pentru cei care vor sa renunte de tot, chiar si la ea, la un momentdat. Eu incarcam la 4-5 pufuri serioase… pentru ca atunci cand nu are lichid suficient nu mai da satisfactie. Depinde, normal de durata pufului si de taria nicotinei… daca e tare, tragi mai putin, te tine mai mult, daca e slaba, viceversa.

  34. Folosesc un ego tank de o saptamana. Toate bune si frumoase mai putin nasul infundat. Si nu sunt racit. Vi se intampla si voua sau sunt eu special? 🙂

    • A venit iarna :)) N-are legatura cu tigara electronica, faptul ca esti racit. Relax… da-i cu aspirina!

  35. […] Puteti citi si topul meu personal de tigari electronice pe 2012 […]

  36. Salut ! Ce parere ai despre eGo-V ? Am achizitionat-o cam acum 2 saptamani si mi se pare ok.. Dar problema e ca bateria nu tine 12 ore, cum a spus vanzatoarea, o incarc cam de 2 ori pe zi, uneori chiar de 3 ori. Iinitial am vrut sa cumpar eGo-T, dar vanzatoarea mi-a recomandat eGo-V, asa ca am cumparat-o. Ce zici, care e mai buna, eGo-V sau eGo-T ?

    • Nu stiu de Ego V… poate Ego W?? Iar la baterie ar trebui sa fie aceeasi. Insa e posibil ca ce ai cumparat tu din magazin sa fie de calitate mai proasta…

      • Sunt asemanatoare, doar ca eGo-V e mai lunga, are 2 butoane + si – si un ecran micut care indica bateria si intensitatea

      • A, si inca ceva.. Aici e o problema cu rezervorul. Am introdus lichid in el (folosesc o sticluta cu un fel de ac in dop), si cred ca din greseala am miscat chestia aia micuta cu care se imbina mustiucul, iar acum bolboroseste (trage aer, cred) cand trag din ea.. Sper ca m-ai inteles, nu sunt foarte priceput si nu stiu cum se numeste fiecare particica a ei.. Mersi !

        • Mda… cred ca n-are nici o legatura cu ce ai miscat tu. Din ce am vazut in poze este un fel de clearomizor C4… e normal sa mai bolboroseasca…

          • Multumesc !

  37. Salut! Ma numesc Robert si vreau sa ma las de fumat. As dori sa imi dai un sfat de unde pot comanda 2 tigari electronice bune si de calitate, nu vreau sa imi iau teapa. eu fumez malboro fine touch, iar iubita mea fumeaza mentolate. as vrea sa stiu si ce fel de tutun sa comand. Multumesc!

    • Salut Robert! Nu mi-ai zis cat de mult fumezi… totusi iti recomand nr1, tigara electronica ego w vipercig. Vezi bannerul din dreapta, e site-ul recomandat de noi. Pentru dsoara poti merge si pe dse901, daca nu fumeaza mai mult de 15 tigari pe zi.

      • Suntem fumatori inraiti, cam un pachet la zi din pacate….de aia si apelam la tigara electronica….daca altii ar putea noi de ce nu?

        • Atunci mergeti amandoi pe ego w vipercig… desi daca dsoara prefera forma clasica se poate descurca si cu dse901…

          • merci frumos pt informatii . deja am ajuns in posesia tigarilor si incercam sa ne obisnuim. merci inca odata

          • cu drag… ce v-ati luat pana la urma?

          • ego w vipercig. poate ne mai dai sfaturi in legatura cu rezervele
            de care sa folosim
            care sunt mai bune

          • E bine sa schimbati la timp clearomizoarele… atunci cand nu mai dau satisfactie… sa le umpleti inainte de a se goli. De asemenea am remarcat ca tin mai mult daca folosim o combinatie de lichid PG cu VG… eu amestec dekang cu Liqua Vipercig… acesta fiind mai fluid.

  38. Si Ovale sunt destul de bune ca sa nu mai vb despre youCig

  39. Salut. Un sfat daca se poate, te rog. Ce sa aleg intre TGO CE4 si Ego W Vipercig? Fumez maxim un pachet pe zi, gen Kent 4, Dunhill, Marlboro negru, dintr-astea cu nicotina pe la 0,4-0,6 mg. M-am uitat si eu la DSE 901 insa nu prea am chef sa stau sa incarc la ea mai mereu.
    Multumesc

    • Fara indoiala ego w vipercig… oricând poti incerca la ea si clearomizor C4 sau C4 +….

      • multumesc, dar nu am deocamdata suficienti bani pt ego w vipercig. am vazut ca e ok pretul la TGO CE4 pe saitul romanesc al producatorului saileilbao, asa ca o sa merg pe variata asta.

        • Fa cum crezi… nu e nici o reprezentanta acel site… doar un domeniu cu acelasi nume, firma romaneasca. S-au plâns mai multi de ei. Poate tu vei avea mai mult noroc. Tgo ce4 nu este un mode de tigara electronica… ci o baterie de tgo si un clearomizor C4

  40. sall. am mai vb si inainte cand mi-ai recomandat sa imi iau tigara electronica ego w vipercig . dupa o saptamana de utilizare am observat pe limba exact culoarea lichidului si nu mai scap de problema asta. ce s-a intamplat s-a stricat cumva clearomizoarele sau altceva???

  41. am uitat sa mentionez ca folosesc acelasi clearomizator de aproape 3 saptamani si nu am simtit niciodata gust de ars dar lichid dulce intepator simt de multe ori pe limba. ai mai auzit pe cineva sa aiba problema asta?

    • Roberto… sigur ca ai folosit mult acel clearomizor. Dupa o perioadă, melana din interiorul clearomizorului se subţiază si permite lichidul ui sa treaca, atunci când inhalam. Schimba-l si tu mai des. Oricum nu stiu ce lichid folosesti pt ca n-am mai auzit-o pe asta cu coloratul limbii :))

  42. usa mix vg de la dekang

    • Asta nu lasa nici o culoare… si eu vapez combinatii cu usa mixt… deci vezi ce mai manânci/bei/sugi 🙂

      • Ai putea sa ne recomanzi tu e-lichide? de exemplu am putea folosi combinatia pe care o folosesti tu? tu ce combinatie de e-lichide folosesti? vreau sa dau comanda din nou si astept sfatul tau. Merci frumos

        • Roberto, eu folosesc un mix intre dekang si liqua vipercig: usa mix sau tabac cu mentol. Dar cum la lichide e chestiune de gust… incercat fiecare combinaţia care va place.

          • ok merci frumos

  43. ok posibil cum zici. recomanda-mi ceva combinatii pe care le folosesty si u la e lichide . merci frumos

  44. Salut! E prima data cand ma interesez despre tigarile electronice
    si am vazut ca aici sunteti bine informati despre aceste tigari, felicitari.
    As dori si eu sa imi spuneti ,pentru mine care fumez 1 pachet la 2/3 zile kent8 , ce tigara electronica imi recomandati ?

    multumesc anticipat.
    respect!

    • Poti merge linistit pe dse901 vipercig, pentru ca fumezi f putin… vei avea forma de tigara clasica si vei putea renunta si la vapat, daca-ti doresti. Lichidul recomandat, kent mediu, dekang.

      • multumesc mult pentru sfat si apreciez ca mi-ai raspuns.O singura intrebare , daca se poate , modelul ” Ego CE4 ” ,cu lichid mediu/low ar fi buna , ce parere ai ? (imi este mai usor sa o cumpar)

        multumesc anticipat.
        respect !

        • da un gust mai aspru c4… s-ar putea sa nu-ti placa tie, pentru ca nu esti inrait. din cate stiu e la promotie si dse901 viper… fa cum crezi. 😉

          • ok , am inteles.multumesc mult pentru sfaturi.

  45. Salut , in primul rand felicitari pentru forum si ca puteti ajuta lumea sa descopere tigarile electronice. As dori si eu sa-mi achizitonez o tigara electronica de pe situl care este in dreapta , fumez 1 pachet la 2 zile , kent8. Am vazut ca recomandati dse 901 dar trebuie sa incarc cartusul cam des si nu prea am cum sa fac acest lucru . Ce puteti sa imi recomandati altceva ,ceva cu clearomizor , de exemplu kit economic C4 , imi este bun (pana in 2 mil de preferat)? si un lichid care imi este avantajos. Multumesc mult.

    • Mihnea… la cat fumezi tu, dse901 e ideala. Sigur ca poti merge si pe C4, insa iti va da un gust mai aspru… 901 are un gust si foarte bun… faza cu incarcarcea dureaza 2 secunde si devine reflex, in timp. Eu asta iti recomand… la volumul tau de fumat. Ca lichid, mergi pe un kent (SEC) mediu pentru inceput si pe urma… in 2 luni, treci pe low.

  46. buna seara,as dori sa stiu ce alte tigari electronice ne poti recomanda ,ce clearomizoare bune ,ce e lichide … (editat de admin)

    • Alex, mi-e teama ca nu tin astfel de comentarii pe blogul meu. Daca recomandarile mele ti se par incorecte sau limitate, esti liber sa alegi ce vrei. Pe blogul meu, e normal sa fiu subiectiv si sa recomand ce vapez si ce-mi place mie. Fa-ti si tu un blog si recomanda ce-ti place tie. E dreptul tau.

  47. Salut! Fumez un pachet de tigari pe zi-Winston Blue. Ce mi-ati recomanda sa cumpar? Mentionez ca as vrea un pret cat de cat mai mic… M-am uitat pe site-ul recomandat de voi, si la tigara recomandata… e destul de scumpa pt posibilitatile mele actuale… in plus, nu stiu daca as face fata tuturor problemelor tehnice aparute. Pe scurt, vreau ceva cat de cat mai ieftin, care sa nu necesite mare bataie de cap, si cel mai important… imi doresc din tot sufletul sa nu-mi iau teapa si sa ma intorc la tigarile clasice de care vreau sa scap pt ca am probleme din ce in ce mai vizibile de sanatate! Multumesc!

    • Buna… Ego W Vipercig ar fi cea mai ok pentru tine. Cu DSE901 ai fi la limita… te poti descurca, insa la limita… bateria si nr de incarcari dese cu lichid. Asta pentru ca ajungi la un pachet de tigari pe zi.

      • Multumesc! As vrea daca se poate sa stergeti comentariul de mai sus… M-am logat din greseala cu contul de facebook… si nu as fi vrut asta…

  48. Buna! Ce parere aveti despre vipercig ivip? Vreau sa ii iau sotului.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu