Parerile utilizatorilor de tigari electronice conteaza foarte mult

In ultimul an numarul celor care aburesc tigari electronice a crescut foarte mult. Iar studiile actuale arata ca va continua sa creasca. Este foarte important pentru cei care doresc sa renunte la fumat cu tigara electronica sa gaseasca informatii relevante si utile despre acest dispozitiv. Cum nu ne putem baza mereu pe ceea ce zic producatorii si distribuitorii, parerile utilizatorilor sunt foarte importante in alegerea unui produs potrivit. Acestea ne feresc de tzepele care exista, de produsele ieftine si de cele care nu ne vor ajuta sa renuntam la fumat.

Cei care deja aburiti tigari electronice de ceva timp ati aflat cam cum merg lucrurile in piata asta. Probabil multi dintre voi v-ati „intepat” prima data dar ati cercetat apoi si ati cumparat un produs bun. Ganditi-va ca poate multe persoane, o data ce au luat tzeapa nu vor mai incerca si a doua oara, cam asa fac marea majoritate. Este important ca atunci cand cumperi o tigara electronica sa ceri parerea unui utilizator de tigari electronice… sau sa citesti cateceva despre ele pe forum. (Articol publicat pr forumtigaraelectronica.wordpress.com)

Nu va sfiiti sa scrieti si sa cereti recomandari despre tigara electronica. Exista prea multi distribuitori pe internet care din dorinta de a se imbogatii peste noapte, vand produse de proasta calitate care nu ajuta deloc pe cei care doresc sa renunte la fumat. De aceea este bine ca cei care se documenteaza inainte, sa primeasca informatiile utile pentru a se ferii de acesti distribuitori.

Nu orice tigara electronica se potriveste oricui. Tigara electronica trebuie aleasa in functie de ce tigari fumati si cat de mult. Astfel te asiguri ca ai ales in cunostinta de cauza.

21 comentarii

  1. Este foarte important ca numarul celor care aburesc, este in crestere!!! Dar, mai este si vorba inteligenta, „cei care persevereaza au si rezultate”, aici ma refer si la cei care au luat tzepe, dar si la cei, carora sa zicem „nu-i satisface” ca o tigara obisnuita, electronica.
    Cu simpatie, Cristina M!

  2. au aparut tigarile ego-c .. ce stiti despre ele ca nu vad nicaieri un forum despre calitatea acestor tigari si ma intereseaza .. ma puteti ajuta ?

    • Am scris pe undeva de tigara electronica Ego C. Eu nu vad mare diferenta fata de Ego Tank… de fapt e cam acelasi lucru, numai ca atomizorul tank se desface in bucati si poti schimba numai o bacata mai mica din el, ca si consumabila. In rest acelasi gust, aceeasi chestie, aceeasi incarcare….

      • Pai si acele pastile la cat timp se schimba ? Vad ca in pachet iti dau si 3 pastile de rezerva ceea ce ma pune pe ganduri … se schimba ca un atomizor normal la 1 luna jum. – 2 luni ?

        • EU n-am intalnit atomizor care sa ma tina mai mult de 3 saptamani. In general il schimb cam la 10 zile. Nu stiu de ce pastile vorbesti, daca vorbesti de atomizoare… nici vorba sa tina asa de mult. Pesemne tot cca 10 zile. Insa depinde si de cine e facuta acea tigara electronica. V-am zis ca la forma seamana toate… insa la gust si fiabilitate difera toate.

  3. Salut…sunt fumator de kent 8. Fumez cam 10 pe zi, si vreau sa ma las, incercand o tigara electronica. Numai ca nu stiu ce sa cumpar si nu vreau sa cumpar prostii…

    • tigara electronica dse901 este potrivita pentru tine. vezi in dreapta un site recomandat de noi. succes!

      • multumesc mult!

  4. am cumparat cam acum un an tigara e-health din hipermarket-ul Real. 60 lei pentru doua tigari. Mi s-a parut un pret super avand in vedere ca lunar dau aproximativ 400 lei pe tigari. E o mare porcarie si n-o recomand nimanui. Dezamagita de investitia facuta, am renuntat la idee si am continuat sa fumez ca si pana atunci. Recent am vazut din ce in ce mai multi colegi aburind cu placere tigari electronice Ego-T. Am tras, mi-a placut, m-am hotarat. Am citit majoritatea articolelor de pe blog pentru a-mi da seama ce tigara electronica sa-mi iau si m-am hotarat la Ego-W Vipercig. Maine vine comanda si abia astept 😀 Vreau sa renunt complet la fumat, doar sa „aburesc”. Multumesc moderatorului ca a infiintat blogul si utilizatorilor care au postat comentarii !

    • Ma bucur Alexa ca intri din nou in clubul aburitorilor. Ai facut o alegere buna. Te sfatuiesc sa vezi inainte de folosinta filmuletul de pe pagina lor, cel cu sfaturi… si citeste si instructiunile pe care le primesti. Daca incepi gresit, de exemplu, dupa umplere nu lasi cateva minute clearomizorul sa se imbibe cu lichid, poti sa-l strici sa prinda gust de ars… normal ca te va dezamagi. Deci putina atentie la inceput, ca sa te bucuri pe urma. 🙂 Te asteptam cu impresii.

  5. Salutare . Vreau sa imi cumpar si eu o tigara electronica ego-t ca am vazut ca nu e asa scumpa ( max 200 lei ) crezand ca pretul ajunge la 300-400 lei . Ce vroiam sa va intreb , E „safe” sa cumperi de la tarabele acelea din mijlocul mallului ? Cum pot sa imi dau seama daca e fake sau nu ? Cele fake au garantie si cele originale nu ?

    • Sal, nu asta e ideea. O sa renunt la ideea de fake si original, pentru ca deja lucrurile s-au mai schimbat. Exista tigari electronice de o calitate mai buna si tigari electronice mai proaste. Cele proaste nu-ti dau aceeasi satisfactie si ori te enervezi din cauza unei deficiente, ori nu te va satura si te vei intoarce la clasice. Eu iti recomand sa mergi pe o tigara electronica de calitate… un Vipercig, de exemplu… Diferentele de pret chiar sunt din cauza unor motive. In plus Ego T clasic… s-a cam dus vremea lui. Oricum daca nu poti strange mai multi bani, decat clasicele, poti incepe cu orice model… numai sa te tii de ea si sa nu renunti la prima problema.

      • Unde gasesc ego-w vipercig ieftin si bun ? Ca pana acum am vazut ca iti dau cate 2 la 300-350 lei si nu vreau sa arunc banii degeaba pe 2 cand pot sa folosesc doar 1 singura …

        • Nu prea gasesti decat la tig nr1 sau ma magazinul Vipercig de pe Unirii. Ideea este ca vei avea nevoie de 2 baterii… si un clearomizor de rezerva. Cand se descarca o baterie, trebuie s-o folosesti pe cea de-a doua. De asta kiturile sunt facute cu doua tigari. Daca tii neaparat, iti poti lua doar o tigara electronica, din componente, baterie, clearomizor cu carcasa si incarcator.

  6. Eu sunt fumatoare de viceroy si am luat o tigara electronica eGo-T as vrea opinia ta daca mi se potriveste multumesc anticipat.

    • Ti se potriveste… doar ca e un model mai vechi, cu mai multe probleme. Cand ti se vor strica atomizoarele, treci pe clearomizoare Vipercig, sunt mult superioare. Practic vei schimba sistemul de atomizor cu cartus tank, cu clearomizor si carcasa. Nu va mai trebui sa cumperi nici cartuse. Succces!

  7. Multumesc frumos pentru sfat

  8. Mai am o intrebare aburi poate sa fie mai putini si din cauza picaturilor care le folosesti sau nu are nici o legatura

    • Da… lichidele VG produc mai multi vapori decat cele PG. Asta e bine stiut. Nu inseamna insa ca le simti mai tari… sau ceva de genul… e doar vizual.

  9. Buna seara ! Doresc sa-mi achizitionez tigara electronica dar inainte de toate vreau sa ma informez si sa-mi cumpar ceva potrivit … Precizez ca fumez cam 1 pachet de Winston blue / zi … Ce tigara imi recomandati ? Multumesc !!!

    • Buna, iti recomand sa mergi pe Ego W Vipercig. Daca nu ajungi la 1 pachet de tigari pe zi si vrei sa renunti si la vapat… sa zicem in cca 6 luni, poti merge si pe dse901 vipercig. Bafta!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu