Noul E-joint ar putea crea o reputatie proasta pentru industrie

e-joint

In ultimele doua zile a aparut in multe ziare o stire care prezinta un model nou de tigara electronica. Insa, acesta are ceva mai deosebit…se numeste „E-joint” si se pare ca se foloseste pentru a fuma cannabis.

Cei din mass-media au scris ca E-joint este primul joint electronic din lume. E-joint este in prezent produs in Olanda (unde alt undeva) si promite sa ofere utilizatorilor o modalitate prin care acestia pot fuma lichidul de cannabis sau iarba. Compania care produce E-joint se numeste E-Njoint BV si este deja cunoscuta, deoarece produce zilnic 10.000 de jointuri cu arome fructate pe care le distribuie in toata lumea legal.

Dupa cum stiti autoritatile de reglementare, companiile de tutun, companiile farmaceutice, grupurile anti-fumat sunt cu totii cu ochii pe industria de tigari electronice si abia asteapta sa mai gaseasca un „nod in papura”. Acesta ar putea sa fie acest E-joint, care dupa parerea mea ar putea contribui la reputatia negativa a acestei industrii. De ce spun asta? Pentru ca deja au inceput sa apara prin ziarele din SUA ca exista elevi care fumeaza lichid cu cannabis in tigarile electronice prin licee si facultati. Va dati seama acum ca exista o tigara electronica creata special pentru asa ceva, se vor naste si mai multe discutii.

Avand in vedere puterea si influenta pe care cei din massmedia au avut-o pana acum in industria de tigari electronice, ma astept ca acest E-joint sa complice si mai mult lucrurile. Noi consumatorii, impreuna cu cei din aceasta industrie, ne-am luptat ca sa convingem lumea ca tigara electronica este un instrument de reducere a efectelor negative ale fumatului, insa acest nou model folosit pentru a fuma cannabis ar putea sa strice tot ceea ce am construit pana acum. Mai mult decat atat, autoritatile de reglementare, companiile farmaceutice si grupurile anti-fumat au cautat peste tot pentru a gasi probe impotriva tigarilor electronice, iar acest ultim dispozitiv le ofera, din pacate, exact ceea ce cauta pentru a elimina tigarile electronice de pe piata.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s