Cea mai vanduta tigara electronica in 2012: EGO Tank

tigara_electronica_ego_tank1Tigara electronica EGO Tank a fost cea mai vanduta etigara in 2012, preferata vaperilor din Romania. Voi ati votat-o in sondajul pe care il gasiti online aici: https://forumtigaraelectronica.wordpress.com/2012/04/23/top-tigari-electronice-2012/ .

Aproape 40% dintre cei care ati votat ati bifat Tigara electronica EGO Tank. 16.48% dintre voi au votat Tigara electronica EGO W, iar 13.79% au votat Tigara electronica EGO C.

Sunt mai mult ca sigur ca cei care au cumparat Ego Tank au ales si pretul mic. Fiind primul model cu cartus tank care a aparut, acesta va iesi curand din piata, fiind net inferior modelului Ego W, care are capacitate de lichid mai mare si nu iti umple mainile de lichid cum face Ego Tank. Partea buna a lucrurilor este ca cei care au cumparat tigara electronica Ego Tank, pot folosi in continuare bateriile, acestea fiind compatibile cu clearomizoare de Ego W Vipercig sau Seria C4.

Dupa cum vedeti anul 2012 a fost anul EGO. Cu totii ne-am bucurat de aceasta inventie care a revolutionat de-a dreptul lumea vaperilor. Fie ca am folosit EGO Tank, sau EGO C, sau EGO W Vipercig, cu totii ne-am bucurat de aceste modele care reprezinta imbunatatiri ale EGO-ului clasic, cu cartus si atomizor.

2012, anul schimbarilor masive

Anul 2012 a fost un pas inainte pentru cei din aceasta industrie. A crescut numarul vaperilor, aproape ca s-a dublat numarul vaperilor existenti in 2011. Saltul este urias, este surprinzator cat de multi oameni au reusit sa renunte la fumat.

Au aparut modele noi imbunatatite, printre care Glo (fumat deja), EGO W Vipercig (ajuns deja la varianta 2), Ellipse (fumat deja), seriile de clearomizoare CE4/C4+ si multe altele. Fiecare cu baterii mai puternice si mai fiabile. Au aparut clearomizoare care au o capacitate mai mare de retinere a elichidului si care produc cantitati mari de vapori. De asemenea au aparut bateriile cu voltaj reglabil… pentru impatimiti. Sincer eu n-am trecut la o astfel de baterie, pentru ca mi se par mult prea grosolane si tot pe 3,7 volti le tin reglate. 🙂

Au fost realizate numeroase studii care au demonstrat cat de multe beneficii si avantaje are tigara electronica. Printre cele mai importante care imi vin in minte sunt: studiul realizat de cercetatorii greci care demonstreaza ca tigara electronica nu afecteaza inima, studiul realizat de nemti care demonstreaza ca vaporii nu ii afecteaza pe cele din jur si mai sunt multe altele. (faceti un search in forum, dupa cuvantul doctor si le veti gasi pe toate)

Nu in ultimul rand, tigara electronica a devenit din ce in ce mai cunoscuta, chiar si in randul populatiei nefumatoare. Daca inainte majoritatea persoanelor nefumatoare nu stiau ce este o tigara electronica, acum multi stiu. Multi nu mai reactioneaza urat atunci cand vad o persoana care foloseste tigara electronica intr-un loc public. E drept ca foarte multi au fost intoxicati cu minciunile mass-media si au o parere proasta despre tigarile electronice.

Schimbari se vor produce si in 2013 probabil, daca acestea vor fi positive sau negative vom vedea. Insa, este important ca noi sa fim optimisti sa se ne dorim ca noul an sa ne aduca numai lucruri bune!

Un comentariu

  1. eu dau 10 pentru un vision


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s