Cartuse Tank care curg, la tigara electronica? Iata solutia

Stiu ca sunt multi vaperi care folosesc tigari electronice cu cartuse Tank. Multi dintre voi, inclusiv eu, de-a lungul timpului, s-au confruntat cu problema scurgerii. Pentru multi, acest lucru s-a dovedit a fi destul de incomod, multi au dat vina pe calitatea produsului, insa destul de putini au pus acest lucru pe seama felului in care inhaleaza. Utilizatorii noi, in special, sunt deosebit de susceptibili in privinta scurgerilor in incercarea lor de a face tranzitia de la tigarile clasice la tigara electronica.

cartuse_tank

Metoda corecta de a inhala: temperatura normala de lucru a unui atomizor este de pana la 200 de grade Celsius. Metoda corecta de inhalare din tigara electronica, este prin a trage lent pufuri lungi pentru a maximiza eficacitatea procesului de vaporizare.

Cauza: Inhalatiile scurte sunt mult mai putin eficace deoarece atomizorul nu are suficient timp pentru a vaporiza elichidul, iar inundarea camerei atomizorului poate conduce la scurgeri la baza atomizorului, acolo unde acesta intra in contact cu bateria. In mod similar, inhalatii prea rapide pot duce inapoi elichidul prin cartus iar apoi acesta poate intra in gura utilizatorului.

Solutie: In cazul in care camera atomizorului a fost inundata de elichid in urma unei inhalari excesive, sau rapide, deconectati imediat bateria si curatati cu un servetel partile de legatura pentru a scapa de excesul de elichid si pentru a preveni eventuale daune ale componentelor. Eventual puteti si sa suflati tare in atomizor dinspre partea care se conecteaza la baterie.

Recomandare: Este bine sa va faceti un obicei in a curata zilnic componentele cu un servetel sau cu o carpa uscata pentru a prelungi durata de viata a lor.

Dupa utilizarea prelungita a unui atomizor va exista o acumulare de carbonizare si impuritati care provoaca degradarea generala a bobinei care incalzeste. Rezultatul, in timp scade cantitatea de vapori si puteti sa simtiti gust de ars. De aceea este bine sa va schimbati componentele cat mai des pentru a va bucura de un gust bun si o cantitate de vapori consistenta.

In general, vorbesc pentru utilizatorii noi, este bine sa nu inhalati din tigara electronica ca dintr-o tigara clasica. Si oricum moda tigarilor electronice cu cartuse Tank a cam trecut, puteti sa va achizitionati clearomizoare, care se potrivesc la toate modelele de tigari electronice Ego.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s