Ce mi-a placut la modul Eleaf iStick

Am avut ocazia in weekend sa ma „joc” cu un eLeaf iStick. Pana acum nu am mai avut un mod dreptunghiular, ceea ce a fost o premiera pentru mine.

In primul rand, ce ma distreaza cel mai tare la acest mod este numele. „Stick” inseamna bat in engleza, iar cand te uiti la modul acesta, numai la un bat nu te gandesti… e practic o cutie dreptunghiulara. Cu toate ca, are dimensiuni destul de reduse pentru performantele pe care le ofera.

eleaf istick

Unul din motivele pentru care pana acum nu mi-am cumparat un mod dreptunghiular este dimensiunea. Mereu mi se parea ca este incomod de tinut in palma, insa iStick este chiar ok. Este mult mai mic decat celelalte moduri pe care le-am vazut si iti incape fara probleme in palma.

Are un display OLED pe una din parti, impreuna cu butoanele de setare a voltajului/wattajului si cel de pornire. Butoanele nu sunt la acelasi nivel cu modul, dar nici nu ies prea mult in exterior. Nu am avut o problema prea mare sa le folosesc, dar cei cu degete mai mari, nu stiu daca se pot descurca foarte usor.

eleaf istick mod

Pe langa cresterile uzuale, in trepte de 0.1 v pentru tensiune si 0.5 w pentru wattaj, exista si alte trei moduri de a ajusta tensiunea si wattajul. Butoanele plus/minus pot fi ajustate pentru a oferi trepte diferite.

Daca tineti apasat pe butoanele plus si minus timp de cateva secunde, iStick va intra pe modul AUTO, care va permite sa mariti sau micsorati voltajul/wattajul cu 0.1 v/w. Daca apasati din nou butonul plus si minus veti putea mari/scadea cu 0.2 v/w. Daca le apasati din nou veti putea regla in trepte de 0.5 v/w. Este destul de interesant, pentru ca asta il face sa fie personalizat usor.

Testare

L-am testat cu un Protank mini 3, cu rezistenta de 1.8 dual coil, pe care il am mai de mult, dar nu l-am mai folosit pe iJust-ul meu. Pare destul de lung, dar nu este deranjant. Vaporii sunt ok… acum nu stiu cum se comporta in timp, pentru ca nu am avut ocazia sa il testez decat in weekend.

mod eleaf istick

Cel mai mult mi-a placut ca este destul de mic si ca arata foarte bine. Ca pret este destul de accesibil, ca si iJust, si nu arata ieftin, din contra are un design placut.

Pentru vaperii care isi doresc o tigara electronica modata dreptunghiulara, le recomand iStick!

4 comentarii

  1. Ti-au placut cam putine lucruri prietene la jucarie….si daca l-ai fi avut in folosinta mai mult timp ai fi ajuns intr-adevar sa-l admiri la intreaga lui valoare…tu acum nu i-ai facut decat un deserviciu cu relatarea ta lapidara…iStick-ul este cu totul altceva…

    • Mmm… nu consider ca i-am facut un deserviciu, am relatat parerea mea. Tu, desigur, poti completa, daca-l folosesti de mai mult timp. Asta este rolul acestui blog. Te astept cu o descriere mai amanuntita.

  2. La o baterie ijust 2 folosesc un atomizor Kangertech Pangu, care dintre cele 2 rezistente ar di indicat sa o folosesc la el? Cea de 0.5 sau cea de 1.5?

    • Nu stiu daca ijust2 permite rezistente sub 1 ohm. Daca permite poti folosi orice rezistenta in functie de gustul tau. Evident cu cat rezistenta e mai mica vei seta un voltaj/wataj mai mic. Eu am remarcat ca rezistentele subohm descarca mai lent bateria insa durata lor de viata, pana la gust de ars, este mai scazuta.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s