Kit-ul incepatorului – Tigara electronica

kit_tigaraelectronicaCe trebuie sa despre Tigara Electronica:

– Daca o alegi cu chibzuinta, te va ajuta sa renunti la vechiul obicei
– Daca iei o tzeapa, am luat toti… nu te lasa, exista SIGUR produse mai bune decat ai cumparat. Intreaba!
– Este important ce tigari fumai inainte si cat de multe! In functie de acest lucru iti vom recomanda ce sa-ti cumperi.
– Sunt multe tigari electronice de proasta calitate in piata, intreaba, iti vom raspunde.
– Sunt multe e-lichide de proasta calitate. Un lichid prost te poate face sa renunti din diferite motive.

S-a vorbit mult pe forumuri despre urmatoarele modele de tigari: DSE901 si JoyE510.
Trebuie sa stii ca DSE901 produce aburi suficienti daca nu erai un fumator inrait, insa bateria te tine mai mult.
JoyE 510, in schimb produce o cantitate mai mare de aburi, te faci remarcat, insa bateria te tine mai putin.
Nu ti-am dat timpi, pentru ca depinde cat stai cu tigara electronica in gura.

Cauta tigara electronica originala!

69 comentarii

  1. Super tare! As vrea si eu un kit de tigara electronica dar inca nu stiu ce sa-mi iau. Poate ma sfatuiti voi

    • Daca fumezi mult si tigari tari, eu zic sa-ti iei un 510, care scoate mult abur insa nu tine prea mult bateria. Daca fumezi normal sau light, iti poti lua un DSE901, e cel mai comercializat model in ultima vreme… si eu folosesc. Atentie sa fie originale, nu cumpara produse la „pungutza”. De asemenea citeste posturile despre e-lichide. Sa aburesti cu bine!

  2. Citeste bine ce scrie la kit-ul incepatorului… cat si ce fumezi pe zi?

  3. […] tigari. De ce sa fumezi Marlboro cand tie iti place gustul de Camel, de exemplu. La fel este si cu tigara electronica. Daca nu ai nici un gand sa te lasi de fumat, vei privi tigara electronica, sa zicem, ca pe o […]

  4. daca fumez 1 pachet – a pachet juma de pall mall light pe zi ce mi s-ar potrivi?
    multumesc

    • iti recomand tigara electronica dse901 – kitul… si ca sa-ti ajunga in prima luna ti-ar mai trebui doua cutiute de cartuse, un atomizor de rezerva (sa fie acolo in caz ca se strica cel din kit) si o sticluta de lichid. Initial e mai mare investitia (160+24+30+35), ulterior pe luna vei avea nevoie de un atomizor, o sticluta de lichid si 1-2 cutii de cartuse. (sub 1 mil lei vechi)

  5. Ai vreo recomandare pentru un magazin in Bucuresti unde as putea testa si cumpara produsele? Adica as vrea sa testez inainte sa fac o schimbare radicala, in plus as vrea sa vad cum arata, daca si care mi se potriveste, un design multumitor, etc.

    • In plus stiu unde m-as duce sa fac scandal in caz ca iau vreo teapa; incerc sa evit pe cat posibil cumparaturile online.

    • Incearca http://www.tigaraelectronica-nr1.ro . Este din Bucuresti si cred ca poti sa te intalnesti pentru a vedea despre ce e vorba. In rest, magazin in adevaratul sens al cuvantului, nu exista.

  6. Daca am o luna de cand nu mai fumez dar simt continuu pofta de tigara si sunt chinuita in fiecare noapte de visele in care trag cu pofta dintro tigara apoi realizez ca nu-i ok, ca m-am lasat…si ma cuprinde asa o suferinta .. peste care trec greu chiar si dupa ce ma trezesc. Ce credeti este ok sa-mi achizitionez o tigara electronica? Sau aceste simtome or sa dispara dupa alte luni de suferinta?
    PS: fumam 1 pachet / zi – tigari mentol, slim

    multumesc!

    • Nu stiu ce sa-ti spun. Poate ca vei scapa… sau poate ca nu. Am mai multi prieteni care se lasa de fumat o perioada (chiar si un an) si se reapuca. Cred ca daca ai avea o tigara electronica buna… nu vei mai avea astfel de probleme. Ai putea sa iti satisfaci nevoia de a fuma, fara nici o problema. Ba chiar ar putea deveni un hobby, ca la multi dintre noi.

  7. Am vazut pe site DSE 108 care aduce f bine cu o tig normala. Ma puteti ajuta cu detalii? e mai ok 901?

    • La ce fumai tu inainte si mai ales pentru faptul ca ai reusit sa te lasi o luna de fumat, cred ca ti-ar fi ok si DSE 108… asta daca iti place mai mult cum arata in comparatie cu DSE 901. Daca le comparam pe ambele, e clar ca 901 este peste 108 ca volum de vapori.

  8. Si pana la urma, care este cea mai buna tigare electronica? As vrea sa-mi achizitionez una dar nu stiu ce model si de pe ce site! Am vazut ca majoritatea prefera vapori.ro. Problema este ca de o luna de zile ma tot uit pe siteul lor sa-mi iau o tigara electr. dar au 90% stocuri 0. Ma intreb cat de seriosi sunt in cazul asta. Daca am nevoie de atomizor sau cartuse sau orice altceva si ei nu au cu lunile pe stoc ce fac?!Am vazut de asemenea ca unii spun ca CigStar sunt cele mai bune. Asa e? A incercat cineva? Recomandati-mi va rog o tigara buna si site-ul de unde ati achizitionat-o.

    • Buna Ralu,
      Cred ca ti-am mai raspuns o data. Iti recomand dse901 daca nu esti fumator inrait (peste 1,5 pachete pe zi tigari tari) si dse510 daca esti fumator inrait.
      Poti lua cu incredere de pe site-ul http://www.tigaraelectronica-nr.1 . Sunt importatori directi si au stocuri mereu.

  9. Buna, vreau sa achizitionez o tigara electronica si as vrea niste sfaturi.
    Fumez un pachet de Kent lung pe zi (nicotina 0,8mg).M-am gandit la DSE510. Daca puteti sa-mi spuneti exact ce ar trebui sa-mi iau si la ce cheltuiala voi ajunge pe luna cu aceasta tigara (avand in vedere ca acum dau aproape 300 ron pe luna).
    Astept un raspuns din partea voastra. Mersi

    • Sal Mihai. Pentru ceea ce fumezi, este o alegere buna 510. Pentru inceput ar trebui sa-ti iei un kit dse510 plus consumabilele pentru o luna. Acestea ar fi: 1 sticluta de lichid (30 ml) de kent high si doua cutii de cartuse. (10 cartuse) Daca iti mai raman bani iti mai poti lua si o tabachera.
      Lunar vei avea nevoie de un atomizor, doua cutii de cartuse si o sticluta de e-lichid. (nu vei depasi 100 de ron… sau pe acolo)

      • Mersi, tocmai ce mi-am comandat telefonic kit-ul dse510, 1 sticluta de lichid kent high si 1 cutie de cartuse.Sper sa fie de bun augur aceasta investitie si voi reveni cu pareri dupa ce voi testa tigara.

        • sal. vreau sa spun ca eu fuman 2-3 pachete de tigari pe zi. mi-am cumparat o tigara dse510. e beton. in prima zi cand am folosit-o nu am fumat decat o singura tigara normala, si aia pt ca asa am vrut eu, nu ca asi fi simtit nevoia.

  10. Fumez 2 pachete slim mentol / zi? Ce imi recomandati?

    • Va recomand tigara electronica dse901, cu lichid Mint Mediu. In bannerul din dreapta gasiti un numar de telefon cu magazinul recomandat de noi. Toate cele bune! Aburi de calitate!

  11. Buna,
    Ma intereseaza si pe mine o tigara electronica. Fumez mai putin de 1 pachet pe zi, Pall Mall superslim (pachet porttocaliu). Astept recomandari, daca se poate sa aiba format asemanator , adica subtire.

    • Buna Dana. Eu te sfatuiesc sa mergi pe DSE901, kitul cu tot cu consumabilele pentru o luna. Exista si modele mai subtiri… mai micute (nu ca 901 ar fi prea mare) insa cu acelea nu simti nimic cand pufai… nu-ti dau senzatia de fumat. Vezi ca e un banner cu un magazin recomandat de noi… Te asteptam in club! 🙂

  12. azi am aburit prima oara dintr-un dse510. e foarte placut. Ba am avut sentimentul de pe vremurile bune cand tigarile Kent aveau un parfum occidental 100%

  13. Mi s-a spus ca trebuie sa ma las de fumat de tot din cauza unor probleme medicale si in incercarea de a gasi o solutie va rog mult sa imi recomandati o tigareta electronica potrivita urmatorului profil de fumator :
    -tigari aromate si mentolate maxim 10 pe zii (in weekend pot depasi numarul dar nu mai mult de un pachet si asta daca ies in vreu club sau la vreo petrecere)

    Multumesc mult pentru ajutor!

    • Buna Oana. Iti recomand un kit complet dse901 cu un lichid Mint Low.

      • Mersi mult … revin si mai intreb in caz de ceva.. exista vreo „firma” care sa garanteze calitatea sau orice solutie din cele oferite la un simplu search pe google sunt ok ?
        mersi inca odata

        • Oana, sincer nu cred. Totusi lichidele Dekang au certificate SGG de netoxicitate. Posibil ca si altele sa aiba. Un risc minim in cazul persoanelor cu afectiuni tot exista. Eu pufai de un an si jumatate si nu am nimic. Totusi nu am suferit niciodata de vreo boala cronica.

          • Buna din nou. Din pacate nu am mai apucat sa intru pe forum dar mi-a ajuns cutitul la os. Trebuie sa ma las de fumat neaparat. Am incercat intre timp o tigara electronica si pare ok imi trebuie insa cartuse, lichid ..clar DEKANG, incarcator . Intrebarea e daca stiti cumva daca astea se pot cumpara si separat sau numai la KIT. Culmea tigara e chiar modelul recomandat de voi DSE 901-Mi-a oferit-o o prietena care are un kit de doua si mi-a dat si mie una doar ca trebuie sa o completez.
            Intrebarea a doua e legata de faptul ca aud tot felul de povesti despre substantele pe care le contin (eu lucrez in farmaceutice deci am acces la multe info de gen). Stiti cumva producatori de lichide cu nicotina care sa ofere un prospect certificat in legatura cu continutul substantei. Nu imi permit sa cad din lac in put si sa inlocuiesc cele 40 de substante cangerigene din tigara cu altele 40 din abur, leziunile bucale pe care le am fiind ca orice leziune premaligne. De aici toata grija. Multumesc mult pentru ajutor

          • Buna Oana, sigur ca poti cumpara separat componentele. Doar sunt consumabile. Lichidul Dekang VG este safe din punct de vedere al ingredientelor. De asemenea Ecopure… care este ceva mai scump. Lichidul Dekang contine: DIMETHYLPYRAZINE(0,1%),ACETYLPYRAZINE(0,2%), LINALOOL(0,5%),VANILLA EXTRACT(4,4%), Vegetable Glycerin(68%), Tabacco natural aroma (26%)

  14. Mai am o intrebare. Pentru shopping de e cigarettes nu exista decat magazine online. ?Unde poti sa mergi in bucuresti si sa iti cumperi cate cartuse vrei si ce lichide vrei la orice ora. Mi se pare absurd sa vina un curier la mine sa imi aduca 5 cartuse:) Sper ca intrebarile mele nu par foarte stupide. Efectiv nu am timp sa cercetez. Promit ca daca merge recomand la toata lumea. Mai am un unchi cu stenoza pe carotida de 85la suta care fumeaza 1 pachet pe zi cel putin, pe care trebuie sa il conving .

    Va multumesc inca odata

    • Nu ai de unde sa cumperi offline consumabile. De asta este bine sa te aprovizionezi online cu o cantitate suficienta pentru o luna, macar.

      • Salut as dori sa stiu si eu un lucru am luat o tigara no name logic doar sa vad si eu cum se mananca si cred ca stiti majoritatea cea clasica care se gaseste in general pe la 50 lei bun acum as dori sa stiu si eu cum se face refillu ? am o sticluta cu vanilie si as dori sa vad cum se simte aceasta aroma (stiu o as ziceti ca e slab ca nu stiu ce eu am luat din curiozitate) am vazut ca in cartus are un recipient din plastic care are un fel de sita de vata deasupra am incercat sa o scot dar nu merge e bine pusa acolo daca pun direct in cartus se duce si pe langa si nu as vrea sa simt gustul lichidului deci am luat doar de curiozitate sa vad si eu ce e cred ca e buna pentru o saptamana dupaia o sa trec la ceva mai serios mersi

        • Sal Cristi, din pacate ai luat-o degeaba. Nu ai cum sa intelegi cum e cu tigara electronica, folosind acea porcarie. Nici nu se poate incarca ok. Nu are nici o legatura cu tigarile electronice de care noi vorbim aici.

    • In Pitesti exista un magazin clasic de unde se pot cumpara tigari electronice. Au si un site , daca cauti gasesti.

      • Am auzit de el, mi-a spus cineva ca a cumparat consumabile, in spetza o baterie si i s-a stricat in 2 zile. Deci nu cred ca are tigari electronice de calitate.

  15. Buna…eu si sotul meu meu fumam Pall Mall Slim Albastru cam 2,5 pachete pe zi amandoi, deci fiecare un pachet si ceva. Va rog spuneti-ne ce ni s-ar potrivi…mentionez ca fumam de ceva timp…aproximativ 15 ani:(, si sincer…suntem prea tineri pt. boli cardiovasculare si alte cele. Oare putem combina aromele???…De ex. sa luam lichid cu menthol si din cel normal. Oare se poate sa fumez o tigara mentolata cand am chef, si apoi sa fumez una normala???

    • Buna Andreea, sigur ca poti combina arome… eu umblu mereu cu 3 sticlute diferite in borseta. 🙂 Eu va recomand cate un kit complet de tigara electronica dse901. Eventual pentru a nu le incurca in familie, va luati unul pe alb si unul pe negru. 🙂

      • mersi de raspuns….imi puteti spune daca sunt slim…ca m-am obisnuit cu acestea subtiri iar celelalte mi se par ciudate:))

        • :)) Andreea, nu exista slim… pentru ca ar insemna sa ai o baterie f subtire care te-ar tine 3 pufuri. Insa mustiucul de la tigara electronica este plat, nu te va deranja cand vei trage din el. Ce ti-am recomandat eu are cel mai bun raport dimensiune/calitate. Exista si tigari electronice ceva mai scurte… insa sunt „de jucarie”.

  16. Salut. Asi vrea sa ii cumpar la tata un kit, dar nustiu care ii se potriveste si de unde. Fumeaza aproape 2 pachete jumate de winchester pe zi. Un kit plus ceva consumabile pt o luna macar. Multumesc.

  17. salut aud tot felul de prosti precum aceste tigari vor fi interzise in america si ca sunt cancerigene este adevarat ?? sau este aceea competitie tigari vs tigari electronice cum e peste Competitie sunt tare curios ce parere ai tu …. mersi si astept raspuns inca ceva fumez cam 2 pachete juma kent lung ce imi poti recomanda mersi mult de tot

    • Am scris multe posturi pe aceasta tema. Daca ai timp iti recomand sa le citesti. Nu au reusit sa interzica tigarile electronice in SUA, desi s-au chinuit mult. Si nu sunt cancerigene, intr-adevar este o competitie marsava. Iti recomand tigara electronica Ego XXL. Vezi postul cu tigari electronice de calitate!

  18. buna, eu fumez virginia mentol ( 1 pachet pe zi ), as vrea sa stiu ce imi recomandati si daca as putea sa-mi cumpar decat o tigara electronica, eu din cate vad toate sunt cate 2 .

    • Buna, ai nevoie de tigara electronica dse901 in kit complet. Asta cu doua tigari este doar marketing, de fapt e una singura plus o baterie de rezerva si atomizor de rezerva. Asta pentru ca atunci cand e o baterie descarcata ai nevoie de cea de-a doua pentru a putea pufai. La fel si atomizorul care este o consumabila care nu stii cand crapa. E bine sa ai unul de rezerva acasa, pentru a nu „ramane fara tigari”.

  19. am fost tare extaziat ca o sa scap de tigari normale…mi-a venit azi kitul de dse510…neavand lichid am pufait asa de curiozitate…paca fumam pastile…apoi am cumparat lichid marlboro, l-am picurat in cartus si acelasi gust oribil…+gust de plastic…am pus 2 picaturi si in atomizor si desigur acelasi gust…

    • Eugen, este normal ce ai patit. Nu trebuia sa pufai fara lichid pentru ca ai „stricat” atomizorul. Acesta functioneaza cu lichid si neavand lichid, l-a facut sa prinda un gust neplacut. Te sfatuiesc sa aplici o metoda de curatare a atomizorului pentru a scapa de acel gust sau sa pui unul nou. Cititi inainte de folosire, pentru ca puteti avea neplaceri!!! Vezi ca gasesti aici o metoda de curatare: https://forumtigaraelectronica.wordpress.com/2011/05/28/povestiri-curatati-atomizorul-tigarii-electronice/ . Eu zic sa il fierbi cateva minute, pe urma il sufli si il usuci. Pe urma pui 3 picaturi de lichid direct in atomizor. Posibil sa fie ok, dar nu e garantat.

      • am pus lichid si dupa un timp si-a pierdut gustul ala rau…acum mi se pare ca pun prea des lichid…imi place sa trag mult in piept…cum incep sa trag aer, cum pac 3 picaturi…iar bateria ma tine cel mult o zi…eu fumam inainte sub 10 tigari pall mall lights, pachet portocaliu….amicul meu spunea ca dupa un timp bateria tine mai mult…

        • Eu zic sa nu astepti sa tragi „aer”… nu lasa atomizorul sa se goleasca pentru ca o sa capete gust de ars. 🙂

  20. Buna ziua. Fumez Parliament slims menthol. Cand sunt acasa ies la fumat de max 3x, iar cand sunt „la o cafea/un suc” sau vreo party ajung sa termin 1 pachet. Ce-mi recomandati?

    • Buna Eli, iti recomand tigara electronica dse901 cu un lichid Mint Low sau Mediu.

      • Ms pt raspuns.

      • Inca o intrebare: de ex. comand un kit dse901, unde lichidul este dekang. De unde iau lichid mint low/mediu? Pe site sunt doar dekang si ecopure.

  21. salut in rarte se poate cumpara tigare electronica ego xll ?

  22. Buna ziua. Fumez 1 pachet de kent lung pe zi. ajung . Ce-mi recomandati?,

  23. buna,am si eu nevoie de o tigara electronica dar nu stiu cum sa o aleg.am incercat de mai multe ori sa ma las de fumat dar ptr scurt timp,am luat si medicamente inpotriva fumatului,am scapat de ele 5 saptamani dar mi-am distrus ficatul.acum sufar de o afectiune respiratorie destul de grava si doctorul ma sfatuit sa ma las obligatoriu de fumat.cum sa fac…va rog din suflet sa ma ajutati.ce trebuie sa cumpar si cat ma costa.eu fumez KENT lung cam20-24 de tigari pe zi.va multumesc anticipat cu respect daniela.

    • Daniela, poti sa mergi pe modelul de tigara electronica Ego. Poti suna la site-ul recomandat de noi si pesemne si baietii de acolo te vor sfatui la fel… Ego sau Ego XXL.. desi XXL e cam mare pt o fata si nici nu e necesara la 20-24 de tigari. Cat te costa… prima data in jur de 300-325 de ron, cred… pe urma in jur de o suta si ceva de lei pe luna.

  24. am si eu o intrebare tigara trebuie sa stea aprinsa cand este la incarcat ?

    • Banuiesc ca te referi la baterie… nu, nu trebuie sa stea aprinsa, de regula cand o pui la incarcat, licare de cateva ori sa-ti arate ca primeste curent si pe urma se stinge. Daca ai dse901, este posibil sa-ti fi ajuns lichid in baterie… Oricum cred ca e o problema de lichid la contacte.

  25. Buna, eu fumeaz Vog lila . As vrea sa nu mai fumez. Ce îmi recomandati ?

  26. Vreau sa stiu care se potriveste pentru virginia slims mentol. multumesc. si cat de invaziva este tigara electronica

    • Poti merge pe dse901 vipercig. Daca vrei capacitate mai mare la rezervor, Elipse Vipercig. Vezi cum arata fiecare si hotaraste-te. In ce sens invaziva… nu-ti face rau organismului, nu e o boala, doar iti ofera in continuare nicotina, atat timp cat vrei tu.

  27. Buna !
    M-am apucat recent de vapat și de a-mi prepara singura lichidele. Fac cantități mici, 10 ml, cu arome cumparate și baza 70% VG 30% PG. Când fac acei 10 ml, pun 1 ml de aroma, apoi baza și apoi nicotina( folosesc calculatorul tod muller). Dacă as amesteca nicotina cu baza și sa o folosesc mai târziu in alte combinatii, ar fi Ok ?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu