Ziua Mondiala a Aburitului de tigari electronice

La multi ani tuturor utilizatorilor de tigari electronice de „Ziua Mondiala a aburitului!” Va felicit pe toti, cu aceasta ocazie, pentru ca ati luat decizia de a duce un stil de viata mai sanatos pentru ca ati renuntat la tigari cu tigara electronica, meritati toate stima. Va felicit ca ati avut tarie si ca nu ati renuntat in incercarea de a duce o viata mai buna. Nu este usor sa renunti la fumat de aceea sunt de parere ca meritati respectul si admiratia tuturor.

Sa sarbatorim impreuna, pentru prima data in istorie, inventia acestui minunat instrument care ne-a ajutat pe toti sa scapat de „patima” fumatului. Sa speram ca vor mai urma multi ani de acum incolo in care sa sarbatorim tigara electronica. Poate peste ani, milioane de oameni vor sarbatori alaturi de noi.

Cu ocazia acestei zile trebuie sa fim cat mai uniti si sa incercam sa-i ajutam si pe altii sa renunte la fumat. Nu suntem medici dar, cu siguranta, putem da sfaturi oricarui fumator despre cum sa foloseasca o tigara electronica, despre avantajele si dezavantajele acesteia si ce model sa isi aleaga. (Acest articol este publicat pe forumtigaraelectronica.wordpress.com)

Vreau sa va amintesc de sondajul meu pe care l-am demarat luni, daca doriti sa avem un club al aburitorilor de tigari electronice? ( https://forumtigaraelectronica.wordpress.com/2012/03/18/sarbatorim-%E2%80%9Eziua-mondiala-a-aburitului-de-tigari-electronice  ) . As fi bucuros sa aflu mai multe pareri despre aceasta initiativa a mea. Daca v-ar placea poate sa organizam intalniri online sau offline, cum va e mai usor sa discutam diverse lucruri legate de subiectul tigara electronica. Mi-ar face placere sa va cunosc pe toti cei care cititi ce scriu si de ce nu, chiar si pe cei care nu ma citesc :). Stiti ca mereu stau la dispozitia celor care doresc sa renunte la fumat cu tigara electronica si o sa continui sa fac asta (sper sa nu voteze astia ACTA).

Bucurati-va pentru ca sunteti nefumatori si pentru ca ati reusit! Aburi de calitate!

Un comentariu

  1. La multi ani!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu