Ce inseamna tigari electronice de calitate?

Exista un „val” de doritori de tigari electronice care nu prea au timp de studiat pe net. Pentru ei scriu acest post… macar daca l-ar citi, sa nu-si ia tzeapa.
Primesc multe mesaje cu intrebari ale caror raspunsuri exista deja in forum, insa timpul scurt de „investigare” al subiectelor nu permite accesarea lor.

Asa ca voi, cei care ma cititi si sunteti deja aburitori de tigara electronica fiti blanzi cu ei, ca si voi ati fost la inceputuri.

Odata cu aparitia tigarii electronice Ego Tank, la care am renuntat deja… sunt subiectiv…, m-am tot gandit ce este mai important pentru mine la o tigara electronica. Deja am peste un an si jumatate de cand pufai si am trecut prin toate modelele de tigari electronice. De aceea consider ca stiu ce sa va recomand, voua, incepatorilor, pentru a evita neplaceri pe care eu le-am avut din cauza lipsei de experienta.

Pentru mine, cel mai important acum este gustul dat de tigara electronica. Dragi doritori de a aburii, sa stiti ca fiecare tigara electronica da alt gust aceluiasi lichid. Este exact ca atunci cand iti schimbi marca de tigara clasica… dai peste o aroma noua. Initial nu stiam acest lucru, crezand ca toata lumea, ca daca e acelasi lichid, e acelasi gust pe orice tigara electronica.
Ei bine nu este asa!

Initial cand verificam diverse tigari electronice, ne dorim de la ele o cantitate cat mai buna de vapori. Vreau sa va spun ca toate modelele pe care le voi prezenta mai jos, produc o cantitate apropiata de vapori… deci dupa ce ai vapori, ce mai conteaza??? Va spun eu, gustul. Este clar ca foarte important este lichidul folosit si aroma acestuia. Eu pufai lichid Dekang produs de Boge… imi place cel mai mult. Ca arome le-am incercat pe multe si alternez mai multe. Nu am o singura aroma preferata. E bine sa le incerci pe toate si pe urma sa vezi ce-ti place.

Dar sa vorbim despre modelele de tigari electronice:

Tigara electronica DSE901: din punctul meu de vedere, are cel mai bun gust. O recomand celor care fumeaza tigari lights pana intr-un pachet pe zi.
Tigara electronica DSE905: sora mai mare a lui DSE901, are acelasi gust bun, acelasi atomizor, insa o baterie mult mai puternica… de cca 6 ori. O recomand celor care fumeaza tigari lights peste un pachet pe zi.
Tigara electronica DSE510: gust mai aspru, pentru fumatori de tigari tari. O recomand celor care fumeaza pana intr-un pachet pe zi, tigari tari.
Tigara electronica EGO: sora mai mare a tigarii DSE510. Acelasi gust insa baterie mult mai puternica… O recomand celor care fumeaza peste un pachet pe zi.
Tigara electronica EGO XXL: acelasi lucru cu EGO insa baterie si mai mare. Pentru cei care fumeaza peste 2 pachete de tigari tari pe zi.

Acum sa va spun care e faza cu bateria tigarii electronice. Cu cat fumezi mai mult, o vei descarca mai repede… In kit ai doua baterii… daca fumezi mult si mergi pe DSE901 sau DSE510 o baterie va sta tot timpul la incarcat…. pentru ca o vei descarca foarte repede.

Daca fumezi mult, peste un pachet pe zi si totusi vrei sa ai o tigara electronica sa semene cu cea clasica… ar trebui pe langa kitul de 901 sau 510 sa-ti mai iei o megabaterie… astfel te vei putea descurca.

Cred ca lucrurile va sunt clare pentru a alege ce vi se potriveste mai bine. Desigur puteti sa ma mai intrebati chestiuni specifice fiecaruia dintre voi.

Nu uitati, gustul tigarii electronice este dat de atomizor… si difera chiar de la producator la producator. Cand esti la inceput e greu sa-ti dai seama, mai ales ca nu ai doua tigari electronice diferite pentru a el compara. Eu dintre Joyetech si Sailebao, aleg gustul atomizoarelor Sailebao. Voi alegeti ce vreti. 🙂

Aburi de calitate dragilor!

149 comentarii

  1. multumim pentru informatii.sunt foarte bune.eu am tigara electronica dse 801,pentru inceput eu sunt foarte multumit.aburesc de exact 30 de zile.nu credeam ca pot lasa tigarile.ei,uite ca am reusit.fumam un pachet,pe zi fara discutie,uneori si depaseam.sanatate all si bafta.

    • Puteai sa-ti iei si tu un model mai fiabil. 🙂 Cam mare si ineficient mi se pare 801… insa daca tu esti multumita, ma bucur pentru tine. Aburi de calitate si ne bucuram sa mai avem un nou aburici printre noi.

      • e,pt.inceput,e bine.nu am stiut.si sunt baiat,am 41 ani.V-am pupat.

  2. Buna ziua, am cateva intrebari:
    1. Care este diferenţa intre Ego si Ego Tank?
    2. Daca scrie ca tigara electronica vine cu cartuse reincarcabile, de ce mai am nevoie de alte cartuse inafara de cele cu care vine tigara?
    3. Care ar fi costurile lunare la care se ridica acest tip de „aburit”, pentru echivalentul a 1-1,5 pachete de tigari/zi? Din cate am inteles de pe acest forum ar consta din: un atomizator, 1 sticluta e-lichid 30 ml si cartuse(aici nu am inteles de ce daca sunt reincarcabile), deci aprox. 100 lei?

    • Am scris un review despre tigara electronica Ego tank. Te rog citeste-l si vei intelege. Ai nevoie de cartuse pentru ca se uzeaza un cartus in cca 4 zile. Trebuie schimbat… La un pachet pe zi ar fi aproximativ 1,5 atomizoare pe luna, 1 lichid de 30 si 10 cartuse.

  3. Salut. Vreau sa va multumesc in primul rand pentru treaba buna pe care o faceti cu acest forum ( numai eu stiu cate ore am petrecut citind-ul pana mi-am luat in sfarsit o tigara electronica). Ei bine dupa exact 2 luni de aburit un DSE901 sunt multumit pentru ca am lasat tigarile clasice chiar din prima zi de abureala (cu exceptia catorva situatii in care m-am trezit fara baterii :D). Tocmai vroiam sa plasez o comanda de lichid si atomizor si am zis sa mai intru sa vad ce mai e nou si ce se mai vorbeste. As avea totusi cateva nelamuriri, una ar fi despre lichid. Acum am un lichid dekang red bull medium. Sunt cat de cat multumit de el desi ma cam enerveaza ca eu nu mai simt aroma inca de pe la inceput. Totusi ma deranjeaza ca nu se prea absoarbe din cartus (inainte am avut lichid de la alt producator … nu mai stiu care… care desi cam ustura putin se golea bine din cartus). Cartusul il schimb la cateva zile … si vreau sa stiu e ceva comun sau doar la mine ? Inca o problema ar fi cu megabateria … am o baterie normala si una mega .. iar cand schimb pe mega parca nu mai are aceeasi intensitate .. trebuie sa trag mai mult … parca e mult mai bun cu bateria normala… iarasi … e ceva comun sau doar la mine ? Inca o intrebare ar fi daca afecteaza cu ceva tigara faptul ca atungi cand trag din ea … de obicei obturez partial sau total pentru cateva momente gaura atomizorului ceea ce da o tarie mai accentuata a aburului. Si inca o intrebare … citisem ceva de pliculete de ceai lipton in loc de vatelina cartusului ? E pe bune ? E mai bine ? Cum se face ? Si ultima intrebare … ati probat dekand menta ? Pareri ? Va multumesc celor care aveti rabdarea sa citeasca acest post si sa si raspunda evetual.

    • Si inca ceva 😀 a incercat cineva sa curete un atomizor folosit timp de o luna intr-o baie de ultrasunete ? 😀 Credeti ca ar merge ? Eu personal cred ca ar merge curatat foarte bine dar nu stiu daca ar avea vreun efect in cazul unui atomizor folosit.

      • tine minte un atomizator pana nu ii schimbi ata din el este un atomizator rau sau ars si pe langa ata trebuie sa cureti nichelina bafta

    • Sal, cu abturarea gaurii de aer a atomizorului este ok atunci cand atomizorul nu prea mai poate… adica e pe duca si nu prea mai da abur. Cand e nou sau in bune conditii nu e recomandat pentru ca ii scurtezi viata. Nu mai exista racire pentru nichelina… simplu. Problema cu absortia in cartus este comuna, mai ales de cand a aparut lichidul vegetal, care e mai vascos. Cu cel PG nu erau astfel de probleme. Poti incerca sa intepi in cartus cu un ac pentru a mai sparge din bulele de aer existente. intr-adevar unele megabaterii sunt putin mai insensibile ca senzor si trebuie sa tragi putin diferit pentru a se activa. Daca te referi la putere… nu trebuie sa difere.

      • Multumesc pentru raspunsuri.

  4. astept comentarii noi.spor la aburit.

  5. Am citit multe lucruri interesante despre tigara electronica. Am Ego xxl si sunt foarte multumit. Spor la aburit

  6. O prietena mi-a povestit ca si-a cumparat o tigara electronica e-health si ca nu a mai fumat tigari obisnuite de cateva zile, drept pentru care mi-am zis hai sa incerc si eu….am ramas profund dezamagita…aburul destul de putin si nesatisfacator…ori nu stiu eu sa o utilizez, ori nu e buna tigara…
    Cum au mai patit si altii am inceput sa ma documentez abia dupa achizitie, asa ca momentan o sa raman la ce am cumparat,,,dar peste 2 saptamani (la urmatorul salar) as dori sa investesc banii in ceva de calitate care sa ma satisfaca. Intrebarea mea este intre dse901 si dse 501(am vazut ca sunt cele mai laudate pe forum) pe care ar trebui sa o aleg?
    Fumez cam 1 pachet pe zi, marlboro light.
    Va multumesc.

    • Am tot scris aici ca e-health e o prostie. Pacat ca multi nu citesc si se „arunca” la pret. Daca vrei gust mai aspru mergi pe tigara electronica dse510, mai fin pe dse901. Iti sunt ok ambele modele la ceea ce fumezi tu.

      • multumesc pentru sfat. acum stiu si eu ca e-health e o prostie…

        • Se pare ca e comuna problema cu e-Health, insa multi au inceput cu ele tocmai pentru a experimenta cumva posibilitatea de a le inlocui pe cele clasice, pretul fiind definitoriu, tinand cont ca e o experienta noua ! Intradevar, problema lor sunt cartusele de proasta calitate, insa aceasta problema s-ar putea rezolva prin inlocuirea cu cartuse reicarcabile si refil de calitate. Pana la urma aroma nu o da in nici un caz nichelina atomizorului ci ceea ce atomizeaza ea.
          Insa un lucru e sigur, eu am cumparat una de la un magazin chinezesc in sb cu 28 Ron, iar pe site-uri de profil constat cu surprindere ca mi se ofera la mega-oferta cu numai 45 Ron ( ! ) aceeasi tzeapa. Uite cum incearca sa profite unii de viciile noastre, cumparand din europa, dragonul rosu sau niro pe cativa lei dezvoltand apoi o adevarata afacere in jurul unui site stufos ( … )
          Eu unul o sa incerc un refil de calitate pe un set de cartuse reincarcabile pentru ele, iar mai apoi daca rezultatele sunt pe masura, poate ca o sa fac upgrade la sofisticatele mai scumpe … asta daca nu o sa reusesc cu astea sa fac un ‘ down-grade ‘ la no smocking, ca asta e scopul , nu ? In nici un caz nu vreau sa inlocuiesc un viciu costisitor nesanatos cu un viciu tot atat de costisitor, discomfortabil, dar sanatos … deocamdata. Pentru ca deja se ridica voci din randul specialistilor care sustin ca nici acestea nu ar fi atat de inofensive pe cat ar vrea sa para.
          PS. – cineva mai sus sustinea ca in fond, aroma o da atomizorul ! Fals, atomizorul nu este decat nichelina prin a carui incalzire se vaporizeaza lichidul care el contine acele arome despre care se face vorbire aici. Nici un atomizor oricat de evoluat ar fi, nu va emana nici o abureala pentru simplul motiv ca nu ar avea ce sa atomizeze in lipsa lichidului de refil.
          Va las fetele, si va pup, aburiti-va in continuare intre voi, ca eu ma duc sa trag un refil eco-logik cu gust de tuica de prune, dezvoltat dupa platforma Bistrita din ingrediente !00% naturale, nepoluante, din prune nestresate, si care nu au fumat nici atomizoare, nici acumulatori, dar care insa afuma pe toti care se refileaza cu ele !
          Sarbatori fericite si la acumulatori de capacitate cat mai mare ( eu m-am decis sa-mi trag o baterie auto in rucsac si sa inlocuiesc acumulatorul cu doua fire si asa am autonomie 100 km ca la automobilele electrice ).
          La multi ani, dulcile mele a(bu)ricioaice ! ( sic )

          • Gabriel, bag seama ca esti incepator in ale tigarii electronice. Nu mai fa afirmatii de care nu ai habar, dragul meu. Atomizorul da gustul lichidului, pentru ca rezistentele sunt diferite la atomizoare, de la 1,5 omi pana la peste 3. De asemenea amperajele si voltii bateriilor sunt diferite. Din acest motiv, revenim, temperatura si viteza de vaporizare a lichidului este diferita. De aici si gusturile diferite pe acelasi lichid la atomizoare diferite. Insa nu trebuie sa ma crezi pe mine, poti testa si vei vedea. Oricum geoarsa de tigara electronica pe care ti-ai luat-o nu te va ajuta decat sa te chinui sa renunti la fumat. Poti folosi si un pix… are acelasi efect. Bafta si te rog, nu mai veni cu sfaturi pe blog, decat cand esti sigur ca ceea ce spui tu e si adevarat. Altfel poti veni cu intrebari.

  7. Salutare tuturor, imi pare foarte bine ca ati facut un astfel de forum si exista tot timpul o persoana care raspunde intrebarilor si este foarte amabila.
    Eu am intrat din intamplare pe acest site, cautand pe net distribuitori de tigari electronice. E adevarat ca acest lucru nu l-am facut si acum 2 ani, cand am aflat de la un fost coleg ca exista asa ceva: tigara electronica. Atunci l-am rugat sa-mi aduca si mie o astfel de tigara, am folosit-o o saptamana si eram dezamagit total de gustul inhalarii si puterea bateriilor.
    Acum 5 zile am comandat si primit un EGO XXL si sunt super multumit de puterea bateriilor(o baterie ma tine de dimineata pana a doua zi seara), iar gustul si aburul inhalat sunt OK.
    Eu fumam 1 pachet de Kent lung pe zi, asa ca am comandat un SEC si MINT HIGH, imi place cel mentolat dar acelasi lucru se intampla dureaza putin aroma.

    Va rog sa-mi spuneti o parere si despre alte arome placute.
    Abureala placuta!

    • Sal Ciprian, arome placute mie ar fi: Tabacco, Marlboro (USA MIX), Mint, Cherry si RedBull. Oricum aromele tin de gusturi… evident… subiective. Trebuie sa incerci din toate, in timp. Vei vedea care sunt pe gustul tau. Bine ai venit in Club aburitori! 🙂

  8. sal, am gasit DSE901 – KIT START
    89Ron TVA inclus. Pe site-ul tigaraelectronica-nr1 costa 269 ron. Voiam sa stiu de ce este asa mare diferenta de pret. Multumesc anticipat

    • Uite-te ce contine unul si ce contine celalalt. :)) E f mare diferenta. Ce ai gasit tu e cu o singura baterie si fara consumabile. 😉

  9. 1 tigara electronica DSE901 (atomizator + baterie) – 118.8 x 9.3mm, 15g
    Incarcator de priza incorporat in pachet AC 110-240v 50/60Hz
    Adaptor pentru priza europeana
    5 cartuse de nicotina de diferite concentratii (HIGH, MED, LOW, NO)
    Instructiuni de utilizare in engleza si romana.

    Imi scapa mie ceva ce ar mai trebui sa contina?:)

    • Emil, nu citesti ce scriu eu? Ti-am zis sa citesti si sfaturile pentru incepator… sa intelegi si tu despre ce e vorba. Hai sa-ti explic cum e si cu kiturile astea. Chiar daca sunt denumite la fel, de vanzatori, ele nu contin acelasi lucru. Cel ieftin contine cum ai zis si tu 1 bateri+1 atomizor + 5 cartuse + incarcator, celalalt contine 2 baterii+2 atomizoare + 15 cartuse + lichid 30 ml + incarcator. E asa de greu sa intelegi?? Ti-am zis clar sa te uiti din ce e compus fiecare. Orice fumator are nevoie de cel de-al doilea la inceput. Primul e tzeapa… te face sa incepi si pe urma (adica a doua zi) va trebui sa-ti cumperi si restul.

  10. Buna
    Un trabuc electronic DSE701, de pe …… cum e ?
    http…..html
    Multumesc
    Bogdan

    • Hai mai Bogdan… chiar asa idiot ma crezi? Mai bine zi-mi cum merg vanzarile… :)) By the way, nu recomand trabuc electronic decat celor care fumau inainte trabuc… si asta ocazional. Ca si cantitate de aburi, am mai zis ca sunt varza! Multumit Bogdan… ce o sa mai vinzi…

      • Buna
        Ma confunzi…sigur !
        Vreau si eu o tigara electronica, care functioneaza cum trebuie.
        Acum fumez un pachet de Kent lung/zi. Ce ar trebui sa iau, si, de unde ?
        Vreau un sfat, nu mistouri, daca se poate!
        Multumesc

        • Bogdan, daca nu esti cine am crezut, imi cer scuze. Se intampla zilnic sa primesc mesaje de reclama ascunsa, asa ca m-am obisnuit cu asta. La ceea ce fumezi tu, daca vrei forma de tigara normala mergi pe dse510, daca nu conteaza forma mergi pe tigara electronica Ego. Fiindca nu ai mai avut tigari electronice, va trebui sa mergi pe kit complet indiferent de alegerea facuta. Ca si cantitate de vapori sunt la fel cele doua modele recomandate, ca baterie, Ego tine mult mai mult. De unde sa-ti cumperi… noi recomandam un magazin de tigari electronice in bannerul din dreapta forumului. Sunt putin mai scumpe ca pe alte site-uri, insa cu siguranta sunt originale… si crede-ma, conteaza acest lucru.

          • mersi mult pentru raspuns
            peste tot pe unde ” am umblat ” toti se lauda ca sunt originale, la naiba, de unde sunt diferente asa mari de preturi ?
            voi studia si site-ul propus
            o zi buna

          • Ok… ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Sa stii ca uneori nu sunt diferente mari de pret, difera doar configuratiile kiturilor. Consumabile mai multe sau mai putine. Dar intr-adevar mai sunt diferente de 10-15 ron, poate chiar mai mari. Insa multe dintre aceste tigari electronice (vorbesc de cele care sunt mai ieftine putin) sunt fabricate de producatori mici, indoielnici, nu au aceleasi performante, gust, fiabilitate. Arata aproape la fel, insa… cu mici diferente de detaliu. De asemenea partea de garantie e o problema… se intampla chiar si la cele originale sa fie cate o baterie proasta. Multi furnizori gasesc motive aiurea sa nu ti-o schimbe. Nu e cazul cu site-ul pe care noi il recomandam. 😉

  11. Buna, din nou
    Intre EGO si EGO TANK, ce recomanzi ?
    Am vazut pe undeva si EGO T W, care zice-se ca nu mai curge !?!
    ?
    Da-mi o parere avizata, ca toate celelalte
    Multumesc, din nou!

    • Pentru inceput iti recomand ego normal. Pe urma iti poti luat atomizor de Tank… daca va fi cazul. Sunt compatibile bateriile… deci nu o sa mai ai aceleasi costuri. Ego Tank poate fi misto, insa mai da gusturi naspa, daca ramane fara lichid in atomizor… iar tu nu vei stii care e treaba. Inca nu e perfecta tehnologia de scurgere… gasesti pe aici vreo 2 review-uri. Pe urma, dupa ce vei stii care e treaba cu gustul… poti sa-ti iei si atomizor de ego t cu cartus… 😉 Parerea mea.

  12. Salut, o intrebare am si eu pentru ca am mai citit pe alte site-uri si nu am inteles nimic. Se tot discuta despre : „Abur bun, TH bun, Aroma Buna”, sa-mi spuna si mie cineva ce inseamna „TH bun”?

  13. bai baieti voi in loc sa spuneti scurt la obect ce sa ne cumparam scrieti romane de plictiseala

  14. Va saluta un fost sportiv de performanta care in momentul de fata este o adevarata „fabrica de fum” si care va cere ajutorul si parerile voastre (bineanteles in ceea ce priveste tig electronica). Actualmente „sudez” vre-o doua pac de Camel/zi! Sunt un tip pragmatic,care apreciaza oricand un sfat bun,insa v-as ramane recunoscator daca o sa-mi raspundeti „strict” la problema care ma intereseaza(tigara el.)!!Comentarii de genul celui de „mai sus” sunt neavenite si v-as ruga ,mai bine sa va abtineti decat sa va „cheltuiti” energia debitand ineptii in loc de raspunsuri! Le multumesc anticipat tuturor celor ce vor sa ma ajute ….si …bineanteles -realizatorilor siteului!!

  15. Scuze pt faptul ca am revenit asa repede,insa m-a speriat faptul ca tigara el.”EGO”(cea pe care o „vedeam”in stare sa ma ajute),nu are nici macar aspectul unei tigari clasice!(am vazut niste „chestii” lungi si negre,care seamana cu orice dar nu cu o tigara)! Nu cred ca as putea lasa Camelul meu pt o chestie de-aia!! Ceva mai aproape de realitate mi se par a fi „DSE 901″….insa ce ne facem cu”biata de ea” daca nu e compatibila cu innraitul fumator care sunt eu?!?

    • Salutare, intr-adevar ai remarcat bine. La 2 pachete de tigari pe zi, ai nevoie clar de Ego pentru bateria mai buternica. Chiar poti merge pe Ego XXL… care e si mai mare. Poti merge si pe tigara electronica dse901, insa vei descarca o baterie in cca jumatate de ora… 45 de minute maxim… si le vei termina repede ca timp. Adica va trebui sa-ti mai iei vreo doua baterii de rezerva, pe langa cele doua din kit. Ca gust te va satisface si dse901… sau dse510… problema este ca nu vei gasi tigara electronica asa de mica, ce tine si mult timp la un fumator de talia ta. Eu nu pot alege in locul tau… tu decizi. Daca mai ai nevoie de info… cu placere.

      • Multumesc tare mult pt raspuns. Inca nu am luat nicio decizie,dar sper ca in urma sfaturilor tale voi face o alegere buna. Inca odata multumesc!

  16. Fumez Pall Mall (pachet albastru scurt), cam un pachet pe zi. As vrea sa renunt la ele. Ce tigara electronica imi recomandati si de unde ar trebui sa o cumpar ca sa nu dau banii pe fake-uri?

    Merci,
    Adi

    • Sal, daca vrei forma de tigara clasica, mergi pe kit complet dse510, daca nu conteaza forma mergi pe kit complet Ego. Noi recomandam site-ul din bannerul din dreapta. Sunt importatori Sailebao… si e pe bune, nu ca altii.

      • Exista posibilitatea sa-mi aleg culoarea? Ce consumabile ar trebui sa-mi cumpar pe langa kit si cam in ce cantitate, tinand cont de faptul ca momentan fumez 1pachet/zi?

        • Incepi cu un kit complet, care are consumabile pentru prima luna, asa e cel mai bine. Pe urma vei stii cat de repede le-ai terminat si ce cantitate ti-ar trebui. Pentru culoarea tigarii electronice, vorbesti cu cei de la care cumperi.

  17. buna ziua! am cumparat o tigara electronica si nu am putut sa renunt la tigari clasice. am crezut ca nu am ales bine tigara asa ca am cumparat o dse 905 si am descoperit ca nu e absolut nici o diferenta intre cele 2 (doar de aspect exterior-care nu prea ma intereseaza). folosesc lichid mediu de nicotina, dar mi se pare ca nu are nici un gust. care ar fi problema? imi trebuie un lichid mai puternic sau tigara electronica nu e pt mine?

    • Sunt doua posibilitati. Ori lichidul pe care-l aveti nu este ok pentru dvs… ori nu incarcati la timp cartusul. Va rog sa cititi sfaturile pentru incepatori… sau sa-mi dati mai multe detalii. Nu exista sa nu va poata satisface nevoia de fumat, decat daca e ceva in neregula in modul de utilizare sau la lichid.

      • lichidul este comandat (ca si tigara) de pe site-ul recomandat de dumneavoastra – dekang tabacco – pentru ca am vrut o aroma cat de cat asemanatoare cu cea a tigarilor medium de nicotina pentru ca fumez tigari light – 1 pachet si ceva pe zi. nu cred ca nu incarc la timp – senzatia e de la primul fum, plus ca pot sa-mi schimb tigarile foarte des, adica nu ma astept la un gust anume, doar ca nu simt nici o satisfactie cand pufaiesc. cate picaturi de lichid sunt necesare la un refill?

        • Incearca alt lichid. Cand incarci trebuie sa pui in cartus pana musteste cu lichid… si pune si direct in atomizor 2 picaturi. Oricum, din ce inteleg nu e pentru tine tipul acesta de lichid. Mai ia-ti unul si vezi. Eventual combina tabac cu menta… mie imi place mult aceasta combinatie. 😉

          • o sa incerc si asa. multumesc !

  18. buna…si eu am luat anul trecut o tigara electronica e health….nu prea functioneaza…..ce mi-ai recomanda???astept raspuns….ms…

  19. Salut ! Te rog sa ma ajuti si pe mine! Fumez cam 1.5 pachete pe zi de Kent Convertible ( Click mentolat) . Poti sa imi recomanzi un tip de tigara si un lichid mentolat de calitate (cat mai sanatos) ? Multumesc mult anticipat!!!

    • Poti merge pe kit complet ego sau Ego tank, ca model de tigara electronica. Lichidul Mint low, mediu de la dekang sau Menthol de la Ecopure. Le gasesti pe toate pe site-ul recomandat de noi. Bafta!

  20. mi s-a stricat tigara electronica :((( poate fi reparata?

    • In principiu, doar prin inlocuierea componentei stricate. Tigara electronica e compusa din componente consumabile. Ce s-a stricat? Ce tigara aveti si ce se intampla? 🙂

      • dse905. am incercat sa schimb bateria si atomizorul. eu credeam ca astea sunt consumabile. ea inca se aprinde cand apas pe buton, dar nu mai iese aburul.

        • sa nu fie atomizorul de vina. daca vei constata ca are lichid si atomizorul este nou… si tot nu da abur… vezi poate e in garantie si vorbesti cu cei de la care ai luat-o. nu cumva sa nu o utilizezi tu cum trebuie… adica fara lichid.

  21. buna ziua! De 2 zile, am achizitionat doua tigari dse 901 (pentru mine si sot – ca sa fim intelesi). Le-am achizitionat de pe www.**** – nu ma intrebati de ce de aici si nu din alta parte caci habar n-am! Amandoi fumam inainte (ohoooo – de peste 10 ani) in medie cate un pachet (fiecare) de kent nanotek!
    Dupa 2 zile de folosire, pot spune ca sunt multumita, insa, nu stiu de ce ma astept sa apara surprize, surprize! Oricum, ideea este ca treebuie sa achizitionam in curand (cred ca urgent) si baterii de rezerva, atomizoare, cartuse, lichide….poate si tabachere!!! Ufffff….greu cu tigarile astea!
    Sunt putin in dilema: sa le achizitionez tot de acolo sau de pe site-ul cu tigara electronica nr.1 (din cate am vazut, diferentele la pret nu sunt mari!)???
    am uitat sa va spun: este prima data cand vad si probez o tigara electronica: concluzia – nu ma asteptam sa imite atat de bine tigara normala!

    • Mirela, bine ai venit printre noi. Ma bucur daca tigara electronica te satisface. In legatura cu site-ul de unde cumperi… este optiunea ta. Noi avem aici recomandari, insa fiecare on decide ce face cu banii sai. Aburi de calitate si nu uita sa citesti rubrica pentru incepatori.

  22. buna ziua,imi puteti spune care sunt diferentele reale de constructie intre o tigare electronica originala su una fake

    • Adrian… ceea ce ma intrebi tu sunt detalii tehnice, la care nu ma pricep sa-ti raspund. Ce iti pot spune, este ca difera gustul, difera longevitatea consumabilelor si la unele difera finisajele. Sunt totusi unele fake-uri care le poti distinge doar dupa gust. Nu stiu sa-ti spun tehnologic prin ce difera atomizoarele… insa cu certitudine dau un alt gust si de multe ori si o cantitate de vapori diferita.

  23. am cumparat o tigare electronica de la **** , model eGo-T. e ok?

    • Da, e destul de ok, insa gustul oferit de Ego-t de la sailebao imi pare mai bun. Cel care l-ai luat tu e facut teoretic de joyetech.

  24. Ce nu prea inteleg eu… care e diferenta dintre ego, ego tank si tgo?!

    • Intre tigara electronica EGo si celelalte, difera sistemul, la Ego e cartus clasic, la TGO si Ego Tank, e cartus Tank. Dan… ai informatii suficiente pe forum. Daca vii cu intrebari mai complicate te ajut. Insa daca vrei sa stii mai multe, citeste si tu posturile!

  25. Salutare
    Am o intrebare importanta
    Am comandat tigara electronica asta:
    *******
    Daca stie ineva ca e bun sau nu?
    Astept un raspuns cat mai repede ca daca raspunsul e negativ sa pot anula comanda.
    Tigara electronica este DSE 901
    primesc 2 tigari complete
    plus pachetul are un acumulator de 1950 mhA
    din care pot sa incarc bateria tigarii de 5-6 ori
    asa ca o incarcare totala i-mi ajunge cam la 2-3 pachete daca am facut bine calculele.si informatiile sunt reale.
    Vreau sa stiu daca si in pratica asa functioneaza?
    A incercat cineva tipul asta de tigara electronica?

  26. da e ala din poza
    dar m-au sunat si m-a convins ca trebuie sa iau si lichid a in cartusele alea 5 pe care o primesc in pachet sunt incarcate numai pentru 2-3 tigari obinuite la fiecare cartus.
    si artusele alea sunt u sistem de vata pe care tot trebuie sa reincarc cu picaturi dupa fiecare 2-3 tigari.
    si m-au mai convins sa iau si 3 artuse reincarcabile cu sistem de tank,in care intra 1 ml de lichid si pot sa incarc si cu siringa,si tine pana la8-10 tigari,dar m-au zis ca pentru sistem de tank trebuie si alt atomizor.e este adevarat din astea?
    va rog sa-mi clarificati

    • Din start iti spun sa nu iei lichid de la ei. De asemenea cartusele preincarcate nu se aduc decat de cei care nu respecta legea… pentru ca exista probleme in a dovedi la vama cu ce tip de lichid sunt incarcate. Decizia e a ta.

  27. am facut deja greseala am comandat si lichid alboro mediu
    am avut ceva nelamuriri si in privinta cartuselor,la aceasta firma mi-au zis ca pentru DSE 901 am 2 variante,sistemul cu picaturi si sistemul tank pentru asta trebuie sa iau si un atomizor special pentru cartus de tanc.
    Am sunat si pe o alta firma sa intreb de cartuse,si acolo mi-au zis ca nu exista cartuse de sistem tanc pentru DSE 901
    acuma ce sa cred?

    • Exista, exista… insa pe sistem tank nu da acelasi gust bun. Daca vrei tank… mergi pe TGO-901. Daca vrei tigara electronica dse901, las-o asa cum e.:)

  28. A citit in manual de utilizare ca nu e bine sa tin tigara vertical in buzunar ca se scurge nicotina in baterie si se poate strica.
    Asta ce inseamna?nu e voie sa tin in buzunar nici cu bateria in jos si nici invers cu cartusul in jos?
    ca de exemplu in buzunarul unui pantalon n-am cum sa tin orizontal ca nu incape.
    Sau se refera numai la sistemul tank in care intra mai mult lichid are se poate sa aiba scurgeri,iar cu sistemul cu vata nu o sa am preblema asta?
    Sau tot timpul trebuie sa umblu cu tigara demontata in buzunar?
    Sau daca umblu cu pachetul cum pot imagina?in pachet nu incape tigara completa si trebuie demontata si bateria si cartusul si atomizatorul are locasul lui in pachet?

    • Este valabil doar la modelul de tigara electronica dse901. Tigara nu trebuie sa stea formata in buzunar. Adica desfa doar bateria de la atomizor. Cartusul nu trebuie scos. Ideea e ca in timp, cand nu e folosita, se poate scurge lichid in baterie… prin/din atomizor. Bateria de 901, fiind gaurita pentru a simti cand tragem (fiind automata) se strica de la lichid. E de preferat sa ai o tabachera pentru a tine componentele in ea.

  29. Mersi de raspuns,oricum am comandat pachetul de tigara electronica
    de DSE 901 PCC cu care primesc o cutie care are un acumulator incorporat de 1950 mhA din care pot sa reincarc bateria tigarii DSE 901 de ori.Si mai contine 2 tigari complete de DSE 901.
    Si ma gandes ca in cutie este separat locas pentru baterii si separat
    pentru atomizor si cartus care raman impreuna.
    A fost ideie buna pachetul asta la 200 RON?cu 2 tigari DSE 901
    plus pachetul cu acumulator incorporat sau era mai bun un alt model de tigara care are baterie proprie de exemplu 900 MhA nu 180 Mha cum e DSE 901

    • Ce sa zic… daca fumezi sub 1 pachet de tigari pe zi este ok. Desi PCC-urile se strica destul de repede… din cauza scurgerilor de lichid. Trebuie sa ai maxima atentie ca bateria sa nu aiba urme de lichid cand o pui la incarcat. Pentru cei care fumeaza mai mult de 1 pachet pe zi nu recomand… ar fi mai bun TGO sau Ego. Pretul este normal, in conditiile in care un kit complet la tigara electronica nr1 cu lichid de 30 de ml, cu tabachera, cu 10 cartuse in plus, cu atomizor… este 259 lei.

  30. De fumat fumez 10-15 tigari pe zi da este cand chiar sub 10
    numai ca din cand in cand ma ies cu prietenii la bere si atuncia
    de dupamasa-seara fumez si intre 1,5-2 pachete,pentru asta am luat pachetul dublu.
    Dar a meritat 266 RON?

    • Cred ca da… tu sa-mi spui mai tarziu. Ti-am sters mesajul anterior, deoarece e mult prea mare si in plus, nu e interesant pentru cititori.

  31. Ieri am primit pachetul comandat totul a fost in regula,n-a lipsit nimica din el.
    Asa la prima vedere adica la prima abureala,sunt multumit,dar cum pot sa dau seama daca aburesc unu original sau unul fake?
    cartusele ce am primit preincarcate,erau inchise cu folie de aluminiu,
    alea cum se baga in atomizor?eu nu-am putut sa dezlipesc folia aia.
    am impins asa cum e in atomizor.
    Am facut bine sau rau?
    Si am impresia ca alea nu sunt reincarcabile umai asa zis prototipi a sa vezi diferenta intre lichide de high,mediu sau low.
    Ca daca nu pot sa iau jos folia aia nu stiu um as putea sa reincarc

    • N-ai cum sa-ti dai seama daca sunt originale decat daca pufai una originala si vezi gustul. In rest sunt copii facute foarte bine. Trebuie neaparat sa dezlipesti acea foita de aluminiu, risti sa infunzi atomizorul cu ea. Toate cartusele sunt reincarcabile pana se deterioreaza materialul din interior.

      • am incercat sa dezlipesc si am gaurit cu un ac si a iesit afara ceva parca e gel
        mersi de sfat am sa dezlipesc toate cat mai repede

  32. scuzati-ma de intrebarile mele proaste,dar sunt incepator su nu vreau sa stirc tigara electronica.
    sub folia cum trebuie sa arate vata, mai pufoasa?cum am gaurit folia aia si am incercat sa trag de el cu penseta am prins si de vata.
    deci trebuie sa fie mai pufoasa de jos pana sus sa fie umpluta cu vata?
    pentru a cu am mai primit in afara de alea 5 preincarcate inca un cartus gol pentru al doilea tigara, reincarcabil dar ala nu are asa vata pufoasa in el ci numai la fund se vede ceva,parca e burete
    nu inteleg diferenta

    • Cartusele goale, fara nimic in ele sunt doar de design. Ca sa nu vina atomizorul gol. Acelea trebuiesc aruncate. Cartusele bune au in ele un fel de vata-burete, pana la varf. Acel material se imbiba cu lichid. Te rog citeste rubrica sfaturi pentru incepatori, precum si un manual de utilizare al tigarii electronice dse90.: http://www.tigaraelectronica-nr1.ro/manual-de-utilizare-pentru-tigara-electronica.html#16

      • Si eu a tot bagat lichid in cartusul ala gol fara vata si am pafuit,puteam pati ceva?sau sa stice atomizatorul?
        inca nu-mi dau seama cand trebuie sa pun picaturi in cartus.
        are ceva daca de exemplu bag 2 picaturi si o aburesc dar eu ma aburesc maideparte.
        daca ma aburesc fara picaturi i-mi arde atomizatorul?
        sau ce poate sa se intample?

        • Nu aveai ce sa patesti doar ca nu scotea aburi. Cand umpli cartusul poti sa pui si 2 picaturi de lichid in atomizor.
          Daca nu iti incarci suficient de des cartusul o sa se arda vata aceea din interior si nu o sa mai dea acelasi gust. Sfatul meu este sa incarci cat mai des.

  33. nu inteleg de ce nu se vorbeste pe nicaieri de ego t w..am una de cateva zile, cu baterie de 1100, sunt super multumit.bateria tine vad, 2 zile..eu fumam cam un pachet la zi…ies aburi mult mai mult decat din tigara clasica,e si ”tare”, mie mi se pare ca sunt prea laudate dse-urile 901 si restul…eu recomand ego t w.singurul inconvenient e ca intr-adevar, e mare de tot..-) dar cred ca da lectii celorlalte tigari e.

  34. buna seara, fumez aproximativ un pachet pe zi de Winston Blue Lung si as dori sa achizitionez o tigara electronica. Toata lumea lauda tigara DSE901 ..as dorii sa stiu care sunt cheltuieliile lunare cu tot cu transport produs. multumesc

  35. astept un raspuns cat mai rapid…tipul de tigara electronica pe care sa o achizitionez si costul intretinerii tigarii respective lunar cu tot cu transport. multumesc

    • Ovidiu, cheltuielile lunare la un pachet pe zi sunt de cca 120 lei: un lichid 30 ml (40 ron), 2 atomizoare (60 ron) si 1 cutie de cartuse (12 ron). La 3-4 luni mai schimbi si cate o baterie. Transportul este intre 15 si 25 lei, depinde de unde esti.

  36. Salut. Am inceput de cateva luni sa pufai electronic, cu un Ego cu acumulator de 650 ma si atomizor. Lichidul cu care am inceput a fost Dekang – Usa Mix (cu care m-am inteles foarte bine atunci). In ultima vreme insa a inceput sa ma deranjeze dekang-ul (tuse, gust neplacut) cam la 1-2 zile dupa schimbarea unui atomizor. Morala: foloseam aproximativ 4-5 atomizoare/luna. Acum o saptamana insa am cumparat mai multe cartomizoare dual-coil, si 2 cartomizoare dual-coil metalice care pot fi prevazute cu rezervor exterior (de 3,5 ml). Impreuna cu aceste accesorii am achizitionat si lichid produs de Joyetech (mai scump decat Dekang-ul) cu PG + VG. Diferenta ? ENORMA :-). Sunt foarte multumit si de aroma, si de cantitatea de vapori. Totusi am o nemalurire … Se consuma foarte greu lichidul din rezervorul exterior, iar jumatate din cartomizor este cam tot timpul uscat … Lichidul pe care il folosesc nu este VG integral, dar pare ca nu se absoarbe in cartomizor suficient de mult … Ceva sugestii? As vrea sa pot folosi cartomizor cu rezervor exterior si lichide PG + VG pentru aroma/consistenta mai deosebita …

    • Catalin, in primul rand tin sa te anunt ca Joyetech nu face lichid. Il cumpara de la Dekang. In al doilea rand nu face nici atomizoare dual coil… dar asta cred ca stii. In al treilea rand, dupa parerea mea aceste atomizoare sunt pentru cei care vor sa fie mai spectaculosi… se aude tare acel sfarait… tu stii despre ce vorbesc. Nici ca look nu sunt prea ok, din punctul meu de vedere. Un atomizor de calitate isi face treaba super ok… adica iti da suficient vapori, cat sa te satisfaca. Ca sa nu zici ca nu ti-am dat sugestia… mareste gaura de la cartomizor… cu un cui si un ciocan. Astfel nu vei mai avea problemele cu lichidul. 😉

      • Mersi de sugestie, cam asta am de gand sa fac in seara asta. Productia de vapori mi se pare totusi mai mare decat in cazul atomizoarelor clasice (primele modele din seria Ego – si cele Tank) si mai facila prin constructia cu rezistentele integrate in materialul absorbant. Sfaraitul specific si look-ul nu sunt o problema (pentru mine 🙂 ), chiar astazi am de gand sa achizitionez un rexervor mai mare (6,7 ml) si o baterie de 2400 mA pentru a folosi cam 2-3 zile ansamblul (in situatii de calatorile mai ales).

        • Catalin, eu te inteleg… sunt oameni care vor mai mult. Cunosc foarte bine acele componente… eu pot sa-ti spun ca am testat tot. Sunt ok, intr-adevar, insa pentru mine nu e necesar, la fel pentru multi oameni. Sunt putini cei ca tine, cei care au nevoie de mai mult. In plus, pentru multi conteaza si aspectul… cu acelea poti fi luat usor de privitori ca narcoman :)) Nu ma intelege gresit… nu de mine… de necunoscatori. Eu inteleg si zic ok! Sa stii ca acele cartomizoare, cu cat e rezervorul mai mare, cu atat nu-l vei putea goli. Capacitatea lor de absortie nu este atat de mare ca si rezervorul. Nu prea vei putea consuma tot lichidul si in plus, cel care va ramane in rezervor se va deteriora nasol. Iti recomand cele mai mici rezervoare. Si incearca acea gaura mai mare cum ti-am zis. 😉 In rest, numai aburi de calitate… si nu te mai lua dupa toate ineptiile pe care le scriu vanzatorii de tigari electronice pe site-uri. Cand ai ceva de intrebat, poti s-o faci si pe adresa mea de mail. Te voi ajuta cu placere, daca pot.

  37. Sunteti super cu forumul si cu promptitudinea raspunsurilor.
    As avea si eu niste intrebari, de fapt o intrebare, dar la 2 variante. Vreau sa achizitionez 3 tigari electronice, cat mai repede, pt 3 persoane din familie, insa nu stiu exact ce s-ar potrivi fiecaruia.
    1. eu fumez pall mall portocaliu (ultra lights) cam 1,5 pachete pe zi, sau putin mai mult uneori.
    2. celelalte 2 persoane fumeaza marlboro rosu scurt, tot cam 1,5 pachete pe zi fiecare.
    Ce tip de tigari ar trebui sa luam?
    1. eu am inteles ca mi s-ar potrivi dse905, dar mi-e teama ca nu o sa ma pot impaca nicicum cu forma ciudata. dse 901 imi place cum arata, ar putea fi vreo varianta sa-mi fie ok dse 901? cu mai multe baterii? sau? cate „tigari obisnuite” m-ar tine bateria la 901?
    m-am gandit ca trebuie sa aleg intre astea 2, pt ca astea sunt cu gust mai…light, nu aspru.
    2. pt cei care fumeaza marlboro rosu, ne-am gandit la EGO Tank, tine bateria f mult, gustul e mai aspru. sau EGO normal? pe ei nu i-ar deranja neaparat forma.
    Multumesc anticipat.

    • Buna Georgiana. Pentru tine se potriveste tigara electronica TGO 901. Si la gust si la baterie. Daca vrei Dse901, iti va trebui macar o megabaterie de rezerva. Pentru ceilalti doi EGO Tank sau Ego Tank XXL. Multzam pentru aprecieri.

    • Sfatul meu: cumparati 3 seturi eGo identice, XL. Singurele diferente ar putea sa apara la lichide, respectiv tu sa vrei/accepti lichide medii, versus celelalte doua persoane care au nevoie de lichide tari – 18-24 mg/ml.
      Sotia mea a inceput cu … prostii, cam cum ai dori tu sa faci, si a ajuns si ea la eGo. La peste 1 pachet pe zi, orice alta jucarie de tigara cu baterii de capacitate mica ajung sa enerveze!
      Atentie!!! Voi nu mai cunoasteti gusturile si aromele! Dupa circa 2 saptamani – in cazul meu chiar 3, papilele gustative si narile incep sa isi revina si gusturile s-ar putea modifica! va recomand lichide de incepatori: DK-Tab, USA-Mix pentru ceilalti 2 si cirese pentru tine!
      Bafta,

  38. pai…daca imi iau si eu ego tank, nu are gust prea aspru?

    • Georgiana… eu ti-am recomandat TGO. Ai doua recomandari… am lasat si recomandarea domnului, insa eu ti-am facut o recomandare bazata pe experienta testarii tuturor modelelor de tigari electronice. Acum tu alegi, nu alege nimeni in locul tau.

      • Mi-am luat pana la urma TGO.. dar intrebam ca sa inteleg mai mult.
        ce sa zic? fumez de 20 de ore electronica :)) deocamdata ma deranjeaza putin gustul mai aromat decat al tigarilor normale, m-a durut ieri capul de la chestia asta, si azi sunt groazic de ametita. in rest, numai de bine despre tigara electronica, cred ca poate fi solutia sa te lasi de fumat..sa vedem npeste 1-2 luni 😀 o sa revin cu impresii.
        aa.. si abureste parbrizul la masina :)))

        • Lol… la mine nu abureste parbrizul… porneste instalatia de climatizare. :)) In legatura cu ameteala… vezi sa nu aburesti cam mult… nu sta chiar mereu cu ea in gura… poate ca bagi mai mult ca de obicei. Pufaie atunci cand simti nevoia de tigara

          • Nu am fumat mult. Apropo de asta, cat ar trebui sa ma tina bateria? Deja ma tine de mai mult de 48 de ore. Nu ca m-as plange, dar nu e prea mult?

          • Depinde de cat o utilizezi… nu-ti pot da o durata exacta. Bucura-te ca te tine asa de mult. Pe parcurs o sa mai scada aceasta durata.

  39. Sa mai zic si eu ca este interesant forumul? Cred ca se subintelege. Eu as dori sa achizitionez pentru prietena mea o tigare electronica.Fumeaza Vogue Folie Lilas.(4 gudron, 0.4 nicotina si 4 CO) sunt si scurte,si usoare presupun. Fumeaza pana intr-un pachet pe zi.Din cate m-am documentat,cred ca pentru un „feeling light” se preteaza DSE 901.Acum urmeaza micile nelamuriri: Am vazut ca exista si 901 Tank. Ce recomandati pentru un astfel de fumator? Cartuse de tip tank sau clasice? Si pentru concentratiile acelea de gudron,nicotina,CO, ce fel de lichid s-ar potrivi? (tin sa precizez ca nu doreste un lichid cu arome.Vrea un lichid cu aroma de tutun.) Multumesc!

    • Si inca ceva: tipul bateriei sa fie automat sau manual? ..sau pentru DSE 901 exista doar automat?

      • Tigara electronica DSE901 exista in 2 tipuri, automata si dse901 C, cu buton. C-ul nu a mai fost importat… pentru ca e mai simplu pt utilizatorii incepatori automata. Cu buton sunt tigarile electronice mai mari.

    • Mihai, eu zic sa mergi pe clasicul dse901. DSE901 Tank nu are nici acelasi gust nici aceeasi cantitate de vapori… este practic un atomizor diferit in structura. E drept ca incarci mai des… dar la gust nimic nu bate clasicul 901. 😉 Lichid… mediu pentru inceput… Marlboro, Kent sau Tabaco

      • Multumesc pentru raspuns. In prima faza inclinam spre DSE 510 ..parea mai de fetite.Dar pentru un fumator de slims,consideri ca 901 e cel mai potrivit?

  40. Buna! Am incercat sa caut undeva sectiunea „contact” dar nu am gasit.. asa ca scriu aici. As dori sa stiu pe ce site-uri mai de incredere pot gasi dse901 pe alte culori inafara de alb si negru! A si inca ceva as vrea sa stiu daca acest site *** este de incredere! Ms mult!

    • Buna, chiar nu stiu ce sa-ti zic… suna si tu si vezi. Site-ul de care mi-ai zis este destul de ok, insa lichidele pe care le vand sunt proaste. Tigara electronica dse901 pe care o vand este in regula din ce stiam.

  41. Am primit o tigara electronica xhale 02 . Ce mi-ai putea spune despre ea ? Oare gasesc cartuse reincarcabile compatibile ? Eu fumez cam un pachet de pall-mall light pe zi

  42. Buna seara.
    Astazi am comandat pentru mine si sotul meu un kit de tigara electronica dse901 care contine:
    2 tigari electronice DSE901 (2 baterii + 2 atomizoare)
    Pe langa acestea am mai comandat 1 lichid si 10 cartuse.
    Intrebarea mea ar fi daca vom reusii sa le folosim amadoi pentru ca din cate am inteles kitul era gandit pentru o singura persoana sau trebuia sa mai comand baterii.Noi fumam in jur de 15 tigari pe zi fiecare. Cam ce perioada de timp va putea fi folosita tigara la o incarcare? Produsele le+am comndat de pe ***** este un site deincredere?

    Multumesc

    • Nu cred ca va veti descurca. Acel kit de tigara electronica e gandit pentru un fumator… ca idee, orice fumator are nevoie de 2 baterii, ca sa poata fuma cand una e la incarcat. De asemenea are nevoie de doua atomizoare, pentru a avea unul de rezerva cand se strica primul. Site-ul respectiv vinde lichide proaste… si nu prea ofera garantie…

  43. Buna seara

    Vreau sa comand pentru mine si sotul meu un kit TGO 901.Ar fi suficient un kit pentru amandoi sau ar mai trebui sa comandam ceva in plus (banuiesc baterii).
    El este fumator de Pall Mall Slims – 1 pachet/zi
    Eu Kent – 1 pachet/zi.
    Daca puteti sa-mi recomandati ce ar merge mai bine.

    • Ar fi ok, insa nu va veti descurca cu bateriile… de asemenea nu veti avea atomizor de rezerva si veti termina repede toate consumabilele. Ele sunt gandite pentru o persoana. Puteti lua unul si vedeti cum este si pe urma va trebuie neaparat si cel de-al doilea.

  44. buna!!

    cine stie cu cate sticlute de lichid 30mil. te lasa sa treci la aeroport

  45. Buna,
    Am o tigare electronica ” Supreme ” si parca simt k ma cam ustura gatul de la ea.. Este a doua zi de cand am trecut la tigare electronica. Inainte fumam Virginia Menthol deci am mers p aceeasi aroma cu menthol. K design e ok, dar nu inteleg de ce ma ustura in gat :-S Sper k ma poti ajuta! Merci, pup :*

    • Inteleg ca e un fel de tigara electronica Ego Tank… din ce am googalit. Pesemne ca nu ajunge lichid in atomizor sau lichidul e prost.

  46. A si daca ai putea sa imi recomanzi si una in cazul in care asta u e buna ar fi perfect ;;) Fumam un pachet-un pachet jumatate pe zi 😀

    • Hmm… la cat fumai tu ti s=ar potrivi tigara electronica Ego W Vipercig… insa daca vrei sa fie subtire n-ai alternativa decat dse901. Din pacate aceasta nu este recomandata la fumatori de peste un pachet de tigari pe zi… are bateria de 180 mAh si o sa tii permanent o baterie la incarcat. Asta e.. ori design ori putere… tu alegi.

      • Merci frumos pt raspuns. Am gasit p net unele slim de la „Vogue” sau ceva de genul j cred k o sa incerc sa vad poate sunt mai bune 😀 Sper sa am noroc. Daca nu cred k pana la urma le iau la rand pana gasesc una potrivita :)))) Multumesc ink o data si felicitari pt ceea ce faci ! :*

        • Faza cu slim e o pacaleala de 1 aprilie. Nu-ti lua acele tigari electronice pentru ca sunt proaste. Si nu sunt mai slim decat clasica dse901.

  47. Iar design`ul sa fie similar unei tigari normale si nu fff groasa fiindk nah .. Ca fata mi`ar sta urat cu ceva exagerat 😀

  48. Salut! Am stat azi si am citit mare parte din ce ai postat pe forum asta, multumiri pt munca de a impartasi atatea informatii 🙂 A trecut ceva timp de cand ai facut comparativul din articolul asta, au mai aparut alte modele de atunci. Vreau sa trec si eu la tigari electronice.. vreau o tigara care sa semene a tigara, sa abureasca bine, multi vapori, fumez Winston Silver (nicotina 0.3mg), 1 pachet/zi. Ce imi recomanzi in cazul asta, tigara/lichid?
    Din ce am vazut, tu spui ca la momentul asta cea mai buna e EGO W Tank de la Vipercig, dar e mai mare decat un pix mare si nu am vazut sa fi scris nicaieri nimic legat de tarie, vis-a-vis de tigari light/normale. Tigara electronica DSE901 arata ca o tigara si am vazut ca o recomanzi pt gust si pt fumatorii de lights… dar nu am vazut sa zici nimic de fiabilitate/”fumegare”.
    Deci… ce sa fie? 🙂 Imi poti da un sfat?

    • Bogdan… eu am folosit mult timp dse901 pentru gust. E super ok ca vapori si tarie si gust… insa trebuie sa picuri la fiecare 7-10 pufuri lichid in cartus. Daca nu fumezi mult si nu te deranjeaza e super ok. Eu am trecut pe ego w vipercig pentru ca incarci rar clearomizorul si da acelasi gust bun. Vapori ai si cu una si cu cealalta… depinde ce alegi, design de tigara sau comoditate.

      • WOW! That was fast! 😀 Thanks!
        Acum… down WOW: 7-10 pufuri.. e EXTREM de putin! Din cate am inteles, asta nu inseamna nici macar echivalentul unei tigari! Deci daca fumezi 10/zi la serv, tb sa ai cel putin 10 cartuse incarcate la tine.. ca doar nu stai cu seringa la serv ca sa incarci! Gresesc?
        De fiabilitate, sunt fiabile?
        Ca si lichid, pt echivalent lights, ce recomanzi intre Dekang si Liqua Vipercig?

        Si… intrebarea suprema: stii sa existe vreo una ci aspect/dimensiuni de tigara si care sa nu tb incarcata asa des? 😀

        ps: scuze daca abuzez de amabilitatea ta! 🙂

        • Mda… ce sa zic… eu puneam 2 picaturi direct in atomizor si umpleam si cartusul… si pufaiam cam echivalentul unei tigari. Nu e deloc complicat… nu se foloseste seringa… si nici cartuse. Acelasi cartus, il scoti si pui in el cateva picaturi de lichid. Inca 2 in atomizor si gata tigara. Operatia dureaza 3-5 secunde. Ar exista dse901 tank… insa pierde la capitolul gust si tarie, fata de dse901 clasic. Iti recomand sa incerci cat mai multe lichide. E chestiune de gust. Nu trebuie sa alegi ce mi-ar placea mie. Poate tie nu-ti place inghetata de vanilie si mie imi place, de exemplu. Oricum iti trebuie un lichid mediu si unul low. Mediu la spritz si low in mod normal.

  49. Buna seara
    Mi-am cumparat de vre-o doua luni o tigara DSE901, dar am renuntat dupa vre-o doua saptamani la ea pentru ca nu mai puteam suporta faptul ca aveam tot timpul gatul uscat si ma ustura ingrozitor.
    Aveti idee ce ar putea fi de vina, sau asta e normal la fumatul electronic?
    Mentionez ca aroma lichidului(VG) este una clasica(kent) si nu alte arome. De asemenea ma deranjeaza si gustul prea dulce.
    Sper sa ma puteti ajuta cu un sfat.
    Multumesc!

    • Diana… sunt 3 variante posibile ce-ti cauzeaza neplacerea. 1. Lichidul folosit este prost!!! De unde l-ai luat? 2. Nu alimentezi des cu lichid si iti da un gust astringent, neplacut, ars. 3. Lichidul ales este prea tare pentru tine. Mi-e greu sa-mi dau seama exact care din varianta se potriveste situatiei tale, in orice caz nu e normal. Aburitul trebuie sa fie o placere, nu un chin iar tigara electronica dse901 iti poate oferi aceasta placere.

  50. Iti multumesc inca o data pt informatii, pot sa spun ca citesc doar de 1 zi si deja sunt hotarat sa ma alatur comunitatii de aburitori :))

    Cum nu stiu daca dse901 o sa fie suficient (nu ma vad picurand la fiecare tigara), o ultima intrebare:
    Tigara electronica Ego W Tank vs. Glo vs. TGO901 vs. Ego W Vipercig ?! 😀 Intre astea se pare ca va trebui sa aleg.
    1. Am inteles ca Glo e W Tank cu led si cu vaporizare la celalalt capat, altfel cam la fel, recomandabile amandoua tot pt inlocuire lights?
    2. Tigara electronica TGO-901, la fel, tot pe genul lights, dar cu baterie mai mare de 900, dar si cu mai multe probleme de scurgeri? (incerc sa evit asta)
    3. W Tank si W Vipercig e tot una? Tot pt lights ambele? Aceeasi calitate? (caut ceva „fin”, nu „aspru” ca aroma)

    Deci… what’s goin’ to be?!? 🙂

    (vreau neaparat sa scap de chimicalele astea „analogice”! sau macar sa le inlocuiesc cu mai putine chimicale, astea care exista probabil si in e-lichidele astea :p)

    • Bogdan, tigara electronica Glo merge mai bine celor care fumeaza tigari tari. Da un gust mai aspru. Restul asa cum ai zis si tu. Eu ti-am zis din prima ce iti trebuie, insa e chestiune si de buget.

  51. De buget, nu prea e chestiune, atata timp cat in oricare din variante iesi mai ieftin decat cu tigarile fumate intr-o luna 🙂
    Tocmai am comandat 2 seturi (am mai corupt un coleg :p) start kit de DSE901! 😀 Abia le astept maine! Daca nu o sa ma invat cu disconfortul de a o alimenta la fiecare tigara, o sa omor piticul care vrea tigara in forma de tigara si in 1-2 luni trec la Ego W sau la W Vipercig, pt ca dpdv bani e tot acolo ca si DSE901.
    Le-am comandat de pe site-ul recomandat aici, sper sa fie originale si bune dpdv calitativ! 🙂

    Multumesc inca o data pt ajutor! Revin cu review dupa ce aburesc bine :))

    • Bogdan, ti-am editat parerea personala… nu e chiar asa si am mai raspuns altora pe acest subiect. Oricum, asa cum ai spus si tu irelevant. Multzam de aprecieri. Sunt sigur ca o sa-ti mearga super tigara electronica daca respecti sfaturile de pe aici. Apuca-te de citit rubrica: https://forumtigaraelectronica.wordpress.com/category/1-esti-nou-ce-trebuie-sa-stii/ . Cauta ce e legat de tigara electronica dse901.

      • Nici o problema (cu editarea), ti-am spus, total irelevant pt mine, eu apreciez efortul depus de a documenta atat! Am vazut ca exista variante de achizitie DSE901 ceva mai ieftine de cat e pe acel site, dar merg pe recomandarea ta, conform careia in 2 ani de utilizat de tine si prietenii tai nu au dat rateuri! Asa cum scriai undeva, ce rost are sa facem super-economie, cand oricum iesi dupa prima luna mai ieftin de 2.5 ori?! 🙂 Pe langa economia de sanatate 😉
        Aburi de calitate sa fie !!!!!!!

  52. Am citit toate articolele din pagina aia si multe altele, dar nu am prea gasit aici informatii despre DSE901. De altfel exista nici un review pt tigara asta.
    Ce nu stiu eu si nu am gasit nici in prezentarea produsului pe site este CAT TIMP / DE CATE ORI se foloseste un cartus? Bun, am inteles ca il umpli la fiecare „tigara fumata”, ca atomizorul se foloseste cam 3-6 sapt (desi tu recomanzi 14 zile.. parca vazusem undeva asta… sau le incurc cu altceva)… dar cartusele… cartusele cat timp/cate incarcari se folosesc? Mai ales ca ai spus ca ai folosit mult timp DSE901, spune-mi si mie, tu cum ai folosit atomizoarele/cartusele?
    Multumesc 🙂

    • Bogdan, aceste informatii sunt pe blog, insa sunt vechi, prin articolele de la inceput. Totusi o sa-ti raspund… cartusul il tineam 4-5 zile pana se imbacseste materialul absorbant din el. Atomizorul il tineam 10-14 zile, pana cand nu mai avea randament bun pt mine. Asta nu e valabil pentru orice tip de fumator. Unii il tin mai mult altii mai „rai” decat mine, mai putin.

  53. Aburesc de cca. 30h o dse901, cu lichide Dekang VG 🙂 Luate, impreuna cu accesoriile necesare de la tigaraelectronica-nr1.ro. Cateva prime impresii (pt cei interesati): placut, usor, totul functioneaza deocamdata f bine, f scurgeri sau alt probleme, m-am obisnuit f rapid cu picurarea la fiecare „tigare” fumata 🙂
    Ca si aspecte mai „neplacute”/ciudate:
    – e ciudat, cu totul alta senzatie, nu pot spune mai bine sau mai rau, dar sigur e altfel, trebuie sa te obisnuiesti
    – o usoara senzatie de oarecum „uleios” in gura si gat. Din nou, nu spun ca rau, dar ciudat (sa stiti la ce va asteptati). Nu stiu daca o sa dispara cu timpul sau nu.
    – in urma consilierii de catre baietii site-ului la plasarea comenzii, am luate lichide Low (12mg)… si se pare ca sunt prea slabe 😦
    – oarecum usor prea dulcege ca aroma (am incercat 3 arome, cu 3 cartuse si atomizoare diferite, la toate a fost la fel), atat ca gust cat si ca miros care persista in aer in camera/masina/pe maini/haine. Practic am inlocuit imbacsitul cu miros cu tigari, cu imbacsitul cu aroma de tutun electronic. E adevarat, usor mai placut ca miros, dar totusi imbacsit. Ar trebui sa faca ceva sa nu mai persiste atat de puternic mirosul de dulce.

    In rest… sunt F multumit ca in 30h am fumat 1 singura tigara clasica, din cele ce fumam de ani de zile… si care de data asta mi s-a parut f iute! Sper sa ma tina „aburitul” si sa scap de „fumatul ars”! Desi, in acelasi timp, sper sa nu bag in mine ALTE prostii, nocive in alt fel! Ma asteptam ca dupa atatia ani de la aparitie sa existe o standardizare si niste reglementari mai clare referitor la lichide macar. Dar… se pare ca nu e cazul. Eu nu stiu daca e ok ce bag in mine (nu pe spuse/scrise, ci PE DOVEZI-DOCUMENTE)… ceea ce nu ma face sa ma simt f impacat.

    Multumesc, inca o data, pt informatiile gasite pe acest blog, mai ales la capitolul tipuri de tigari, componente, functionare, recomandari 🙂 Vizita aici a fost decisiva pt a trece la electronice. Inca mai sper sa ma lamuresc cu lichidele si sa nu fie doar nocive in alt fel 🙂

    • Bogdan, iti multumim pentru review si imi cer scuze ca a trebuit sa mai editez, fiind si prea lung si niste pareri gresite pe care ti le voi explica eu acum. Hai sa-ti zic care e treaba si daca vrei sa ma crezi, chiar stiu ce vorbesc (poti vorbi si tu cu reprezentantii dekang pentru confirmare – chiar pe site-ul lor). Dekang si Bogetech sunt doua companii, in ACEEASI CLADIRE cu aceeasi conducere si patron. Dekang s-a nascut facand lichid si ulterior s-a nascut si Bogetech ca facand tigari electronice. Ambele companii sunt de fapt o companie cu doua divizii. Insa oricare divizie vinde si produsele celelalte. Adica indiferent ca vorbesti cu Boge TEch sau dekang Biotechnology ai parte de aceleasi produse. Depinde doar de care reprezentant de vanzari „te lovesti” prima oara. Am scris un aici un articol mai pe larg: https://forumtigaraelectronica.wordpress.com/2011/12/09/cine-este-dekang-in-industria-de-tigari-electronice/ . In alta ordine de idei, certificarile exista iar fabrica lor este una dintre cele mai profi laboratoare. Referitor la gustul mai dulceag… asa este cand vapezi tigara electronica, nu mai ai parte de fum, care e amar! Insa iti spun cu mana pe suflet ca lichidul dekang chiar nu lasa nici un miros imbacsit in urma. Poate ca nu te-ai obisnuit tu cu el. Am testat lichide care lasa miros… insa sunt misto, un exemplu ar fi French Pipe de la Vipercig. Nu l-am mai folosit, desi imi placea… insa ramanea miros in camera. Cu cele de la dekang… chiar nu… poate o foarte usoara tenta de parfum… ceva.

      • Chiar… exista certificatele alea? Le ai? Trimite-mi-le tu 🙂 Sau pune aici sau intr-un articol nou link-ul catre acele certificate 🙂

        • Ok… iti trimit pe mail si certificari si explicatia. Sper sa te linistesti pe urma, ca totusi aici discutam de tigari electronice de calitate. E o alta sectiune pentru lichide. 🙂

          • Multumesc 🙂

  54. Fumez un pachet si jumatate (poate mai mult) pe zi de Winston Fresh Menthol. M-am hotarat sa incerc tigara electronica dar, desi am citit toate intrebarile si raspunsurile de aici, tot sunt in ceata. Ce tigara sugerezi pentru cazul meu? Mi-ar conveni sa nu ,,picur,, prea des, tigara sa aiba un aspect apropiat de cea reala dar nu neaparat subtire. Care ar fi costul total pentru o luna de zile (tigara, plus tot ce mai trebuie)? Prefer sa pastrez aroma de menthol. Multumesc anticipat pentru informatii, sper sa le primesc cat de repede posibil.

    • Ai nevoie de o tigara electronica ego w vipercig. Cele cu forma de tigara clasica nu te vor ajuta, la cât fumezi tu.

  55. Am observat ca din aprilie, anul trecut nu a mai fost activitate pe aici. Oare mai am sanse sa primesc raspuns la intrebarile mele?

    • Pesemne ca ai vazut primele comentarii… e activitate zilnică pe aici… mai studiază. Te asteptam si dupa ce devii vaper.

      • Multumesc pentru informatii. Maine o sa intru in ,,clubul tigarilor electronice,, E linistitor sa stii ca undeva exista cineva care iti da sfaturi sau isi spune parerea.

  56. salut asi vreansa stiu sunt mai daunatoare decat tigarile clasice ?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu