Aburitorii de tigara electronica sunt de neoprit!


Acesta este mesajul pe care aburitorii de tigara electronica din Marea Britanie il transmit celor de la Uniunea Europeana, referitor la o campanie anti-fumat, care vrea de asemenea sa interzica alternativele de a renunta la fumat printre care si tigara electronica.

Campania organizata de UE se numeste „Ex Smokers are unstoppable” ( In traducere – Fumatorii sunt de neoprit) au lansat un program pe net prin care „teoretic” doresc ca ajute fumatorii sa renunte la fumat. Prin aceasta campanie, care oricum m-as mira daca reuseste cineva sa renunte la fumat datorita ei (daca reusiti anuntati-ma si pe mine si in ce consta mai exact) au facut un site de unde poti sa iti iei, un asa zis „antrenor de sanatate gratuit”.

Faptul ca vor sa ajute lumea sa renunte la fumat nu este un lucru rau dar, ca vor sa interzica niste alternative de a renunta la fumat, printre care si tigara electronica este revoltator.

In Romania am vazut deja ca au luat cateva like-uri la pagina de Facebook dar nimeni nu a scris pana acum ca s-ar fi lasat de fumat ma rog… asta ii priveste. Dar ca sa vedeti ca si aburitorii sunt de neoprit si vor sa apere dreptul lor de a aburii o sa va informez ca in Marea Britanie au facut toate eforturile necesare pentru a-si apara dreptul de a aburii. Au folosit acea pagina de Facebook pentru a le arata tuturor ce reprezinta tigara electronica pentru ei. Au postat povestiri cu experientele lor si cum au reusit sa renunte la fumat cu tigara electronica, au postat link-uri cu articole referitoare la tigara electronica, au incercat sa arate cat de importanta este tigara electronica in viata lor.

Asta am inceput sa facem si noi, si va rugam si pe voi, cei care aburiti tigara electronica sa faceti la fel. Am scris ca am reusit sa renunt la fumat cu tigara electronica si ca sunt perfect sanatos fara sa ma chinui. O sa continui sa scriu pe pagina lor si sa dau share la articole despre tigara electronica. Este democratie si am de gand sa imi apar dreptul de a aburi tigari electronice. Am pus aici un print screen ca sa ma credeti pe cuvant, nu de alta dar ma astept sa stearga postul meu… au tot dreptul, e pagina lor. 🙂

In concluzie, dragi aburitori de tigara electronica, cine este de neoprit …UE sau Aburitorii de tigari electronice?

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s