Chitaristul de la Guns N ‘Roses: Tigara electronica aproape m-a omorat, doctorii au spus sa ma intorc la fumat

Asta spune chitaristul de la Guns N ‘Roses, DJ Ashba. Intr-un postare tulburatoare si, desigur, de incredere, pe Instagram, DJ a povestit experienta sa aproape mortala cu tigarile electronice.

Se pare ca acesta si-a cumparat tigari electronice dintr-un mall din Polonia, care „contineau doze mari de nicotina si antigel care ucide oamenii.” Dupa o vizita la spital, opt medici „aparent” s-au chinuit sa ii salveze viata de la o tigara electronica care „aparent” continea echivalentul a „33 de pachete de tigari pe zi.” :O

Dupa o scanare a intregului corp, medicii au fost „aparent” socati ca toate organele lui interne  functioneaza normal. Totusi, acestia i-au recomandat sa se apuce IMEDIAT de fumat (o actiunea foarte logica), pentru ca trupul sau va „intra in stare de soc daca se opreste sa fumeze …”

As putea sa dezbat aceste declaratii nebune (o tigara electronica echivalentul a 825 de tigari? Sa fim seriosi…), dar si „recomandarile” medicilor, probabil in 10 articole de acum incolo, dar nu are sens pentru ca as fi aberant. Totusi, sunt tare curios, ce fel de tigara electronica a folosit el si cat de credibili sunt acesti doctori? Poate ca aceasta a fost o incercare de a masca un fel de supradozaj? Sau poate ca, pur si simplu, a fost rasplatit generos de producatorii de tutun pentru aceasta declaratie. Cred ca nu vom sti niciodata.

Nu pot sa inchei decat cu un citat care mie imi place foarte mult:

immanuel_kant_minciuna_1866

2 comentarii

  1. Eu cred ca a baut lichidele in loc sa le fumeze.

    • Si cu degetele in priza ca sa scoata aburi.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu