De ce sa protestam pentru tigara electronica?

Pentru vaperii care nu stiu, AITE a organizat maine, la ora 5, in Bucuresti, un protest in piata Universitatii. Detalii AICI

Am ramas uimit cum unii vaperi carcotasi nu au facut altceva decat sa judece aceasta mobilizare, care pana la urma este si in favoarea noastra.

pica para malaiata in gura lui natafleataNewyorkzii pot sa protesteze pentru tigara electronica (LINK), europenii pot sa protesteze pentru tigara electronica (LINK), numai noi nu putem sa protestam… dar vrem sa avem lichide mai ieftine, vrem sa avem tigari electronice mai ieftine si perfomante, vrem sa avem produse testate si controlate… insa nu vrem sa facem nimic pentru asta. Daca se poate sa se ocupe altii este perfect pentru noi. Pe sistemul „pica para malaiata in gura lui natafleata”, cam asa ne place noua sa se intample lucrurile.

Vesnic suntem nemultitumi. Daca nu se face nimic, suntem nemultumiti ca nu se face nimic. Daca se face ceva sau daca ia cineva initiativa avem de comentat: in privinta organizarii, in privinta comunicarii etc. Cum o dai nu e bine pentru noi…

Haideti fratilor sa facem si noi ceva si sa nu mai asteptam ca doar altii sa faca pentru noi. Daca tot s-a primit o aprobare pentru a protesta pentru tigara electronica, cineva s-a zbatut sa o obtina, de ce sa nu ne mobilizam si noi sa mergem?

S-au anuntat pe Facebook doar 100 de vaperi, sunt convins ca suntem mai multi si ca putem sa ne rupem 2 ore din viata pentru a face ceva pentru tigara electronica.

Hai sa lasam comentatul de pe marginea santului si sa apreciem ca niste oameni depun eforturi sa faca ceva pentru ei si pentru noi.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s